the_doctor 8457 Napisano Ponedeljak u 14:46 Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @draki 1h iza ponoći Steco pumpa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grafexy 6 Napisano Ponedeljak u 14:47 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07, FZ6-N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim, imamo google sheet sa smenama. Da se ne izgubi.. Smene Autokomandosi - Google Sheets DOCS.GOOGLE.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 75 Napisano Ponedeljak u 14:47 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kuda moze kolima da se pridje? Ja bih dosao kolima veceras, racunam da ce moci negde da se stane blize, dolazicu iz pravca Nbg verovatno.Ja sam u komunikaciji bio sa ekipom sa gradjevinakog.Policija nas je prvo propustila kod spec. suda u ustanickoj, pa nas sledeci policijac nije hteo da pusti ali je oko nas bilo 10 redara pa su nas pustili da prodjemo skroz do raskrsnice sa juznim gde su motori parkirani.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Ponedeljak u 14:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dobio sam informaciju sa mog bivseg gradjevinskog fakulteta da im je policija dojavila da im spremaju navijace koji ce doci da prave probleme nocas, pa me je student sa fakulteta kontaktirao koji je tamo na licu mesta. I sam mi je rekao ne znam da li je istina ili samo zele da nas naplase, da li je dezinformacija ili nije mislim da bi bilo dobro da pojacamo nocasnju ekipu. Svakako imamo dovoljno vremena za reagovanje, zamolio bih ljude sa lica mesta da malo ispitaju situaciju. Promenio Ponedeljak u 14:50 član matke92 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha3x3 1 Napisano Ponedeljak u 14:49 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stizem i ja oko 16:30h sa strane Južnog bulevara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Ponedeljak u 14:49 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, draki said: Де преведи на српски у колико је то сати Od ponoći, u 01h na Steco pumpi okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 310 Napisano Ponedeljak u 14:50 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu videti kad zavrsavam vcrs sa poslom pa bih dosao oko 10-11. Javljam jos pa cu se upisati na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2704 Napisano Ponedeljak u 15:05 Vozac A kategorije :D, 954 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, the_doctor je napisao: @draki 1h iza ponoći Steco pumpa. Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2181 Napisano Ponedeljak u 15:23 Drug član, 827 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, blackmore je napisao: Kao pravi Grobar, pridružujem se graveyard shiftu! NO PASARAN ! E kada si se ti reaktivirao na forumu, baš je dogorelo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 75 Napisano Ponedeljak u 15:35 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram oko 20h da dodjem na blokadu, odgovaralo bi mi najvise iz Juznog bulevara. Vidim da solidan broj ljudi dolazi oko 20h, mozemo da probamo se organizujemo da odemo zajedno. Na pr, nadjemo se u 19:45 kod NIS pumpe u Juznom bulevaru. Niko se ne javlja za 20h iz pravca vozdovca tako da 19.45 ex NIS pumpa u juznom!Stizemo nas 3 na sva motoraVidimo se Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1778 Napisano Ponedeljak u 15:48 Lovely jubbly, 900 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, matke92 je napisao: Ljudi dobio sam informaciju sa mog bivseg gradjevinskog fakulteta da im je policija dojavila da im spremaju navijace koji ce doci da prave probleme nocas, pa me je student sa fakulteta kontaktirao koji je tamo na licu mesta. I sam mi je rekao ne znam da li je istina ili samo zele da nas naplase, da li je dezinformacija ili nije mislim da bi bilo dobro da pojacamo nocasnju ekipu. Svakako imamo dovoljno vremena za reagovanje, zamolio bih ljude sa lica mesta da malo ispitaju situaciju. Uh kakva ruzna informacija. Nadajmo se najboljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duck21 14 Napisano Ponedeljak u 15:56 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Javite ako nesto treba studentima i bajkerima na blokadi, idem upravo u nabavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10294 Napisano Ponedeljak u 15:56 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, matke92 je napisao: Ljudi dobio sam informaciju sa mog bivseg gradjevinskog fakulteta da im je policija dojavila da im spremaju navijace koji ce doci da prave probleme nocas, O ovome sam i pričao juče... Posle 02 h, 03 h, kada se smanji broj učesnika, može svašta da bude. Daj bože da je pogrešna informacija. Treba "pratiti" policiju posle 24 h, da li će se povući, ili ostaju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2552 Napisano Ponedeljak u 16:15 Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Traktori, bageri i kola štite studente, pored nas naravno, ima i policije svuda. Nadam se da će sve proći kako treba, nije ovde 15 ljudi došlo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alokin_Skywalker 2 Napisano Ponedeljak u 16:23 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo, Pridružio bih se kad zaškripi s ljudstvom, iz pravca NBG ili gde god da treba, samo javite neko zborno mesto. Pozdrav, Nikola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 893 Napisano Ponedeljak u 16:32 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To su sitne buve i provokacije, slanje rulje na miran protest na kom je dete, brat, sestra ogromnog broja ljudi je katastrofalan potez u svakom smislu. Glupi su, ali ne toliko. U svakom slucaju, policija ili ne, navijaci ili ne, treba da nas bude sto vise tamo, nemate pojma koliko su ta deca zahvalna sto smo se samo pojavili i parkirali motore. Tako da dodjite kad ko moze, posebno u sitnim satima i radite sta studenti kazu. Promenio Ponedeljak u 16:39 član Hacky 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 899 Napisano Ponedeljak u 16:45 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas 10-ak na Stecu. Gde je najbolje da odemo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1584 Napisano Ponedeljak u 16:46 Никад не једи жути снег!, 740 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ето нас десетак код Стека, где смо најпотребнији?Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 276 Napisano Ponedeljak u 16:46 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Vandrokaš said: Ima nas 10-ak na Stecu. Gde je najbolje da odemo? Na autokomandu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha3x3 1 Napisano Ponedeljak u 16:49 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa juznog bulevara ima oko 25 nas. Ovde moze da se udje i za druge straneSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha3x3 1 Napisano Ponedeljak u 16:50 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa juznog bulevara ima oko 25 nas. Ovde moze da se udje i za druge dve lokacije. Mozete svi ovdeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 893 Napisano Ponedeljak u 16:51 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Влајко said: Ето нас десетак код Стека, где смо најпотребнији? Сент фром мај Шајоми... 4 minutes ago, Fika Bg said: Info sa terena je sa se raspodelite na sve tri lokacije, pa posle po potrebi. Promenio Ponedeljak u 16:51 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 86 Napisano Ponedeljak u 16:53 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo krecem sa Medaka upravo, malo jel moze da se udje sa autoputa tu, ili da idem na Juzni? Video sam informacije od ranije ali kapiram da su sad cec zastarele 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Ponedeljak u 16:54 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle najbolje prvo cekirati da li nekog ima na Steku pa dalje po direktivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8457 Napisano Ponedeljak u 16:54 Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Povodom ove nezgodne info koju sam nažalost dobio sa još jedne strane, ja sam išibao po Viberu sve za koga sam mislio da može da izdvoji noć, i da bude tamo sa nama. Ja takodje ostajem do svitanja. Nije zgorega pojačati brojnost. Uradite isto! Trebamo toj nejakoj deci! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...