Jump to content

Moto Zajednica

voznja za Sonju 25.01.-skup u 10h parking Emezzete, Bežanijska kosa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 255 postova
  • Motocikl: F900 GSA
pre 25 minuta, ProMaster je napisao:

Svi,pošto je odustao od Akrapovica, bilo para da se narani po Beograda krem bananama

Nisi video sliku gore?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR
Ovo danas, na par kvadratnih kilometara duhom oslobođene teritorije, bila je zemlja kakvu sanjamo!

Pobeda ljubavi i solidarnosti, srca, nad strahom, ucenom, interesom, agresijom, poganštinom. Bilo je sjajno na toliko mnogo nivoa, da sam čak i ja ostao potpuno bez reči (što je čudo, moji prijatelji će reći na žalost i retko, samo po sebi ).

Braćo moja i sestre... Hvala vam svima koji ste došli po magli, hvala onima koji su uradili nalepnice, hvala za onu tektonsku kolonu, silu, čudo, koja je izotropno poslala u etar tektonsku energiju!

Pogledajte slike sa drona! Prebrojte sami ono čudo.. @Pablo i ja smo, negde oko ETFa, zaključili da se ne sećamo kako je ikada neka Dedamraz akcija bila veća. A onda je brojanje pokazalo da nije, debelo nije.

I nije važan broj, važan je kvalitet.

Hvala i policiji, koja je prelomila na početku pametno. Eto kako izgleda zemlja, pokazna je ovo bila vežba, kada ostave institucije na miru, da ustvari rade svoj posao. Kada ta sila mraka i agresije, koja ga na dnevnom nivou truje, iz ličnog hira, straha, interesa ili kaprica, kako kad, odtihuje na 5 minuta. Ovo danas je bilo društvo za koje smo ustali, sa sve studentima, društvo pozitivne energije i funkcionalnih institucija! I vidite kako stvari tu teku mirno, glatko i fino.

Policiji želim da i sama proba da se za ovu poziciju izbori. Zar nije lepše, ovako kako je bilo danas?

Najveća pobeda danas, je molba koju su nam studenti uputili:
Da ih 27.1. sačuvamo na početku blokade, dok postave istu. Eheeej, knedla mi je u grlu bila stala i hoće da iskoči... Poklonili su nam poverenje i shvatili su da smo im mi, baš MI, leđa.

Nego šta nego jesmo. Poveća leđa, ispostavilo se danas.

Ne znam da li ste primetili, ali redari su se na kraju postrojili i aplaudirali vam. Nikada to pre nisam video... Bili ste, bili smo, ratnici jebenog svetla danas i tek smo počeli!!!  Džedaji i princeze pobunjenika, napisaću opet, pa neka je patetika sto puta!

TEMA ZA 27.1. i ČUVANJE STUDENATA SLEDI, samo da se deca smisle šta i kako. Naređenje, izvršenje. Tu smo.

3. Boshkowski

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Zainteresovan, 582 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Mogli smo u objavama da tagujemo Emmezeta-u. Bili su cool, iako smo im okupirali parking jutros.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Drug član, 1588 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre 2 sati, Satelis je napisao:

Dete desno je toliko plakalo od sreću da ja nemam reči, zapravo više suza radosnica beše.

Takodjer videh stariju gospođu kod Vuka kako je bukvalno skakala i ajd da kažem vristala, cičila od sreće...ne znam kako da opišem stadijum radosti kad smo naišli i zagrmeli ♥️♥️♥️ osta slika u glavi.

Neki od komentara..... Hvla Svima!!!

Screenshot_2025-01-25-18-07-49-701_com.instagram.android_1.thumb.jpg.43a2cded925528e070825fcf8e49dd78.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-24-937_com.instagram.android_1.thumb.jpg.b6c995d0187b134895418081bd35ee30.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-37-535_com.instagram.android_1.thumb.jpg.c83a4f317b81a6599baabf86658ddc2e.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-49-060_com.instagram.android_1.thumb.jpg.9b79c955e2d877f611752e5340bbe03a.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-09-20-384_com.instagram.android_1.thumb.jpg.d7176c2431383e1af4388261f2cf7bd9.jpg

Brateeeeee ...  Do jaja ..

Kradem za story !! :)

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Tenere XT1200Z
1 hour ago, GR 46 said:

IMG_20250125_200113.jpg.328c78e67019b607a7b93cecc70d6138.jpg

Ubuduće kada neko  kaze  

* Za našu decu * imamo šta da im pokažemo i kako se to ustvari radi 😁

Za Sonju , Kristinu,  sve studente koji kroz sve ovo prestaju da budu deca i postaju odrasli ljudi,  samo hrabro jer će vreme pokazati sve 🤗🤗🤗

Kada kolona preko 600 dvotočkaša prodje kroz grad, apsolutno samo kamen može da bude hladan i ravnodušan pa nek mnogi stave prst na čelo a ne u nos .. neka nas zovu ludacima ,organ donorima , manijacima , neka nas ustvari zovu kako žele, neka pričaju a mi ćemo da pričamo delima 🏍️😊

Presrećna sam što sam majušan deo naše velike zajednice bila i danas kada su važne stvari u pitanju kada smo svi kao jedno, kada nije bitno ko koliko može da razvije 🤣🤣🤣

Bravo za sve prolaznike , babu koja je na papiru napisala 'bravo bajkeri' skakutajući vriskala sa velikim osmehom na licu , policiji hvala , bravooo za nas, veliko bravo za sve koji nisu iz Beograda a došli su ❤️❤️

P.S. izvinjavam se ( ne znam čiji je )

što zamalo nisam oborila dron na Brankovom mostu koji se odjednom spustio medju nas 🤣🤣🤣🤣 

@RankoBg87 nisam točkirala , svega mi ,bila sam dobra 🤣🤣

Ukrao sam ti ovaj post kao opis videa. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2364 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 5 sati, Marko05 je napisao:

Ахахахаха,  ево управо возим назад за Уе, читам шта се пише, гледам клипове... и све ме језа хвата.

Могуће је да је од температуре, али пре ће бити да је од свега што смо данас учинили.

По ко зна који пут ми је част што сам део ове заједнице и што има прилику да будем у присуству свих вас.

Посебно хвала мом брату @h0use на уступљеном мотору и @Krmco @maza1 @mick на понудама својих мотора. Памтим.💪

Мени срце као кућа.

Наклон до пода свима!:care:

Priznaj da ćeš sad da uzmeš tog KTM-a!!!! 😂 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Na portalu Nova.rs vest da smo organizovali protestnu šetnju :grr: posle ipak piše da je bila vožnja, da je bio inžinjer Djajić, ruski državljani, ekipa iz Novog Sada. Naveli da je bilo oko 300 motora pa sam poslao prvi komentar na neki portal a da nije TangoSix ;)

image.png.2d5fd432da510bcf476e3aaab34d18b6.png

• Sviđa mi se 11

• Svrati ponekad, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4
pre 55 minuta, Old boy je napisao:

Jel imas negde okačeno ovo da gledamo , bas su veliki fajlovi ne mogu na tel da downloadujem.. Tnx

Nemam, predugo bi i trajalo sve da bude kao video. Mada ću neki kao vlog sklepati sutra prekosutra gde će biti i ovih videa.

• Podržavam 1

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma

Sto se tice Autokomande, s obzirom na to da ce blokada trajati 24 sata i da ce deci sve vreme trebati zastita, mozda bi mogli da se organizujemo po smenama?

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: F 800 gs
6 minutes ago, max90 said:

Dajte onu grupnjak sliku sa VIŠER, da se zna da smo i tamo svratili.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Screenshot_20250125_214703_Gallery.jpg

• Sviđa mi se 21

pre 6 minuta, milosducati je napisao:

Nemam, predugo bi i trajalo sve da bude kao video. Mada ću neki kao vlog sklepati sutra prekosutra gde će biti i ovih videa.

Link ti nevalja...ponovi open adresu.

• Zainteresovan, 337 postova
  • Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000
3 minutes ago, navajo said:

Sto se tice Autokomande, s obzirom na to da ce blokada trajati 24 sata i da ce deci sve vreme trebati zastita, mozda bi mogli da se organizujemo po smenama?

Ne bi bilo lose da se napravi nova tema pa da se tamo prijavljujemo.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: plavi

ajmo drugari da se polako selimo na sledecu temu, koja je vec pokrenuta, temu za 27.01., ceka nas jos posla...

sledeci zadatak je autokomanda, ajde da budemo autokomandosi! :)

prijave u toku, krem bananice ima!

Promenio član bobi_krofna
  • Sviđa mi se 9
  • Haha 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 2782 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Hvala Vam!

Ja sam uspeo da se prikljucim peske u rodnome Zrenjaninu i odusevio se odzivu naroda, kao sto sam se i odusevio koliko vas je bilo ovde! Mene poteralo da zivim motore ali nemam prostora da ih vozam, ali sam srcem i alatom uvek uz sve vas!

Zivi i zdravi bili!

P.S. potrosih sva srculenca... Ko nije dobio, bice sutra. 

• Sviđa mi se 9

Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao:

Ovaj lik će početi redovno da prati naše akcije...ovaj video mu je oborio rekord pregleda od svih na njegovom kanalu. 8h, 30k pregleda i raste :) 

• Sviđa mi se 6

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Yamaha mt-03

Ja ću sutra otići da podržim sebi najbliži fakultet - farmaceutski za vreme blokade. Ko je blizu i može da se pridruži, vidimo se!

Ako ste u mogućnosti da uradite isto u svom kraju, mislim da bi bila odlična ideja i da bi značilo studentima. 💜

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Honda NC 750XD

Ljudi mi jos nismo svesni da je najvaznija i najmasovnija moto voznja u istoriji Srbije proistekla sa stranica ovog naseg foruma.

• Sviđa mi se 11
  • Podržavam 2

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Ljubiša

Dragi ljudi,
Nas par vozi sutra i do Poljoprivrednog fakulteta. Bilo bi lepo da odemo u što većem broju i tamo. Mislim da i njima treba podrška pogotovo sad nakon svega što se desilo njihovoj koleginici Kristini.

Nalazimo se na Zmaju u 11.00h pa pravac u blokadu!

🥰

Promenio član araS
  • Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin RD07a

Jel ima neko snimak onog prolaska kroz redare nakon sto amo krenuli sa blokade?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja