Jump to content

Moto Zajednica

voznja za Sonju 25.01.-skup u 10h parking Emezzete, Bežanijska kosa

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: F 800 gs
18 minutes ago, severian said:

Ovo danas, na par kvadratnih kilometara duhom oslobođene teritorije, bila je zemlja kakvu sanjamo!

Pobeda ljubavi i solidarnosti, srca, nad strahom, ucenom, interesom, agresijom, poganštinom. Bilo je sjajno na toliko mnogo nivoa, da sam čak i ja ostao potpuno bez reči (što je čudo, moji prijatelji će reći na žalost i retko, samo po sebi :D ).

Braćo moja i sestre... Hvala vam svima koji ste došli po magli, hvala onima koji su uradili nalepnice, hvala za onu tektonsku kolonu, silu, čudo, koja je izotropno poslala u etar tektonsku energiju!

Pogledajte slike sa drona! Prebrojte sami ono čudo.. @Pablo i ja smo, negde oko ETFa, zaključili da se ne sećamo kako je ikada neka Dedamraz akcija bila veća. A onda je brojanje pokazalo da nije, debelo nije.

I nije važan broj, važan je kvalitet.

Hvala i policiji, koja je prelomila na početku pametno. Eto kako izgleda zemlja, pokazna je ovo bila vežba, kada ostave institucije na miru, da ustvari rade svoj posao. Kada ta sila mraka i agresije, koja ga na dnevnom nivou truje, iz ličnog hira, straha, interesa ili kaprica, kako kad, odtihuje na 5 minuta. Ovo danas je bilo društvo za koje smo ustali, sa sve studentima, društvo pozitivne energije i funkcionalnih institucija! I vidite kako stvari tu teku mirno, glatko i fino.

Policiji želim da i sama proba da se za ovu poziciju izbori. Zar nije lepše, ovako kako je bilo danas?

Najveća pobeda danas, je molba koju su nam studenti uputili:

Da ih 27.1. sačuvamo na početku blokade, dok postave istu. Eheeej, knedla mi je u grlu bila stala i hoće da iskoči... Poklonili su nam poverenje i shvatili su da smo im mi, baš MI, leđa.

Nego šta nego jesmo. Poveća leđa, ispostavilo se danas.

Ne znam da li ste primetili, ali redari su se na kraju postrojili i aplaudirali vam. Nikada to pre nisam video... Bili ste, bili smo, ratnici jebenog svetla danas i tek smo počeli!!!  Džedaji i princeze pobunjenika, napisaću opet, pa neka je patetika sto puta!

TEMA ZA 27.1. i ČUVANJE STUDENATA SLEDI, samo da se deca smisle šta i kako. Naređenje, izvršenje. Tu smo.

Cuvanje studenata 27og na autokomandi:

1.Fikabg

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Хвала свима, ово ми је била најлепша вожња у животу!!! Чувамо клинце 27.01, само дајте план акције. Има нас овде и колико сам видео данас, нисмо баш за шалу 💪🏼🤗

3. Basrak

Promenio član Basrak
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: F 800 gs
1 minute ago, Basrak said:

Хвала свима, ово ми је била најлепша вожња у животу!!! Чувамо клинце 27.01, само дајте план акције. Има нас овде и колико сам видео данас, нисмо баш за шалу 💪🏼🤗

3. Basrak

E da ne bude da sam nesto uzurpirao organizaciju nego samo htedoh da kazem da sam za cuvanje studenata pa da vidimo ko je sve za...a organizaciju prepustam nadleznima 😀

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS

Braćo i sestre na dva točka, danas smo pokazali da nismo samo ljubitelji slobode na otvorenom putu, već i borci za pravdu i solidarnost. Naša vožnja za Sonju bila je više od protesta – bila je izraz ljudskosti i zajedništva. Hvala svima koji su se odazvali, svakom od 600 motora koji su grmeli Beogradom u znak podrške. Ova vožnja je bila glas za one koji više ne mogu da ga podignu. Sonja i svi studenti znaju da nisu sami – kad je potrebno, mi smo tu, jer bajkeri nikad ne okreću leđa pravdi! Gas za slobodu i ljudskost, do kraja

Promenio član ivke013
izmena
  • Sviđa mi se 10

• U prolazu, 5 postova
pre 6 minuta, Fika Bg je napisao:

E da ne bude da sam nesto uzurpirao organizaciju nego samo htedoh da kazem da sam za cuvanje studenata pa da vidimo ko je sve za...a organizaciju prepustam nadleznima 😀

Капирам да је врло тешко поновити ово у понедељак, али бар део нас ће моћи да се одазове. Било би идеално да организација крене од ових људи овде са искуством, а ми да по задатку помогнемо :) 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Honda swing 125

Свака част свима Вама који сте данас учествовали у овом историјском догађају 💪🙏

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 279 postova
  • Motocikl: Bmw R1150RT

Hvala svima na sjajnom danu, kako je neka gospodja prokomentarisala " nisam znala da bas ovoliko motora ima u Bgd."

Hvala i @Bigor-u sto me postavi na "naslovnu stranu".

Screenshot_20250125-171529_Chrome.jpg

• Sviđa mi se 4

• Vozac A kategorije :D, 954 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Данас док сам гледао колико нас има кроз главу ми је прошла мисао:"Брате, који смо ми цареви!"

Чак сам сјетио и оног лика што објашњава како му је било на неком дружењу:

Само што ми нисмо били пијани али смо били пуни позитивне енергије. Повод за окуљање није био ни мало позитиван, али смо ми, мотористи, показали заједништво и дали свима до знања да нико не смије да дира нашу дјецу.

Сваком ко је данас био, а и ономе ко није могао да дође а хтио је, нека Господ подари свега доброга у животу. 

image.thumb.png.9a5bb3dc8dff5807ed12b99aa54c274a.png

image.thumb.png.6c863b63a4c74add4047667187a7dd8a.png

image.thumb.png.34d4e6889dbbf71ab677d5d7e344749f.png

image.thumb.png.1b4e74655be8d55110409dfd8b50d696.png

image.thumb.png.bb5da2fa95ada9c1557ad0f19741130f.png

image.thumb.png.8a1a73b2e0b1852b393682ddc3950bdc.png

image.thumb.png.b2ddb5c04a921191a06124fa13981684.png

image.thumb.png.4ed772045dc6f785a0359fb3eec12706.png

Надам се да су сви кући стигли безбједно. 

"Слобода је борба, нека траје довијека!"

• Sviđa mi se 15

• Ne silazi, 2354 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Mnogo pozitivnih utisaka danas. Trenutno u glavi je "retrospektiva" događaja.

Na parkingu Emezete stojim sa nekoliko kolega, prilazi motorista da se uparkira pored nas. Kako nije napravio idealan ugao za parkiranje, mora malo i u rikverc. Mic po mic, i uz našu pomoć, kaže, "u 73-ćoj godini mi je malo problem unazad..."

Zamislite naše poglede...

Zaboravio sam mu ime, čoveku naklon do poda. Svaka čast !!!

• Sviđa mi se 16
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 255 postova
  • Motocikl: F900 GSA

Hvala nam svima za danas!

A posebno našim glavonjama za nemali trud! Mi ostali smo samo uživali učešćem.

NSađani i ostali Vojvođani stigli kućama lagano, natenane ...

Screenshot_20250125_175453_Gallery.thumb.jpg.d75736bf98de09f1b39374e3e5d09bce.jpg

Promenio član Vandrokaš
  • Sviđa mi se 25

• Integrisan, 8465 postova

@Blaza To bi mogao biti naš @3OPAH

Samo to nije tek neki čovek, nego legenda, inženjer, borac. Čovek sa kojim sam bio na svojoj prvoj moto vožnji "daleko", tamo negde pre 102 godine... :) To mu ne zaboravljam! 

Mada, ne verujem ti za taj ugao, sjajan vozač. A ni za godine ti ne verujem, taj se zamrzao u 47-oj...

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 518 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre 2 sati, BokyBoy je napisao:

Grupa bajkera 🤣🤣🤣

Izdajica i stranih plaćenika :lol3:

Nego, što bi rekao brat Koja . . .

Promenio član Best

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS
pre 59 minuta, ivke013 je napisao:

Braćo i sestre na dva točka, danas smo pokazali da nismo samo ljubitelji slobode na otvorenom putu, već i borci za pravdu i solidarnost. Naša vožnja za Sonju bila je više od protesta – bila je izraz ljudskosti i zajedništva. Hvala svima koji su se odazvali, svakom od 600 motora koji su grmeli Beogradom u znak podrške. Ova vožnja je bila glas za one koji više ne mogu da ga podignu. Sonja i svi studenti znaju da nisu sami – kad je potrebno, mi smo tu, jer bajkeri nikad ne okreću leđa pravdi! Gas za slobodu i ljudskost, do kraja

Ladno su svuda obrisali na FB ovu objavu kao krsi pravila. Na motomanijaci i zivot na motoru..... Nemam reci ali stvarno. I jos pride ceo dan brisu sve objave sa danasnjeg skupa da sakriju. 

• Sviđa mi se 2
  • Zbunjen 1

• Ne silazi, 2354 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

@severian

Mislim da je bio stariji BMW boxer, @drazenye je bio sa mnom, sigurno zna model motora.

Malo smo pričali sa njim...kada je pomenuo princip rada Solex motora, i koliko dugo je na dva točka, znam da je legenda motociklizma...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 518 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
pre 5 minuta, ivke013 je napisao:

Ladno su svuda obrisali na FB ovu objavu kao krsi pravila. Na motomanijaci i zivot na motoru..... Nemam reci ali stvarno. I jos pride ceo dan brisu sve objave sa danasnjeg skupa da sakriju. 

Neka brišu, to im je posao. Važno da je poruka poslata. Mogu samo da umru od muke.;)

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 4

• Misbehave Responsibly, 1645 postova
  • Motocikl: FZ6S
15 minutes ago, severian said:

@Blaza To bi mogao biti naš @3OPAH

Samo to nije tek neki čovek, nego legenda, inženjer, borac. Čovek sa kojim sam bio na svojoj prvoj moto vožnji "daleko", tamo negde pre 102 godine... :) To mu ne zaboravljam! 

Mada, ne verujem ti za taj ugao, sjajan vozač. A ni za godine ti ne verujem, taj se zamrzao u 47-oj...

Da,  čini mi se da je Koja '52  :)

Edit: A možda je i '62 nisam siguran ; neko drugo jeste  :D

Promenio član drs
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja