admiki 1716 Napisano Ponedeljak u 15:03 Drug član, 613 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Gajo Sevojno je napisao: Pratim nju godinama i divim se.. neverovatno kako sama žena putuje i gde sve spava.. a ja konjina od 100kg se plašim. Postoje i kao neke kapisle, veze se kanap u krug oko šatora pa za tu kapislu i onda ako neka životinja ili čovek zakači, izvuče se osigurac i pukne.. ali mislim da mi to pukne u sred noći da bih već umro od srčke i pre nego što mi neko ili nešto pridje.. Daj neki link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2598 Napisano Ponedeljak u 15:09 (promenjeno) Drug član, 1620 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, doktor je napisao: Na Goču ima i vukova i medvede (snimljeni na hranilištu u zaseoku Šošanica). Inače, na Goču sam počeo da kampujem kao osnovac, pa sam kasnije i svoju decu, a i tuđu, vodio na kampovanje na Goč. Postoji nekoliko lepih kamp mesta u blizini glavnog puta, ali ipak udaljeno nekoliko kilometara od bilo kakve civilizacije. Jednom nas je bilo čak 28 na noćenju u kampu. Tamo kod tebe je onaj dečko Maroza, redovno pratim njegove klipove, ima ih baš dosta sa kampovanja. Ode prilično duboko u šumu motorom ili kvadom, ima neke keriće ali ne znam koliko bi ga oni zaštitili od predatora. Promenio Ponedeljak u 15:10 član Milanezi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Ponedeljak u 15:15 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kampovanje mi je oduvek bilo zanimljivo ali uvek nekako preovlada onaj komfor sobe sa krevetom i kupatilom jel? E sad, pošto je ovo čedo pazareno u CH uz veliku pomoć moga drugara i Kuma @SuperPOP nije nemoguće da se izdvoji nešto sredstava i za camping upgrade... Ovako nešto mi najpre pada na pamet ako bih se odlučio za tu vrstu avanture. Da nosam kamp opremu na motoru nema šanse a ovako se ipak ima neka distanca od znatiželjnih živuljki... Uglavnom, "kozica" uskoro stiže pa će vidimo što kaže narod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otih 30 Napisano Ponedeljak u 15:33 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine planirao sam da kampujem 7 dana na Jastrepcu. Izdrzao sam jedno vece. Nisam oka sklopio od vike zivotinja. Da je moj bivak bio dobro obezbedjen stavio bi cepove. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17297 Napisano Ponedeljak u 15:35 Integrisan, 5120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U strahu su velike oci. Vecina tog suskanja je uglavnom od manjih zivotinjica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1617 Napisano Ponedeljak u 15:45 Drug član, 1322 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, admiki je napisao: Daj neki link Kucaj samo Snežana Radoičić, imaš gomilu snimaka na YouTube a i Blog.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1617 Napisano Ponedeljak u 15:48 (promenjeno) Drug član, 1322 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, alexanto je napisao: Kampovanje mi je oduvek bilo zanimljivo ali uvek nekako preovlada onaj komfor sobe sa krevetom i kupatilom jel? E sad, pošto je ovo čedo pazareno u CH uz veliku pomoć moga drugara i Kuma @SuperPOP nije nemoguće da se izdvoji nešto sredstava i za camping upgrade... Ovako nešto mi najpre pada na pamet ako bih se odlučio za tu vrstu avanture. Da nosam kamp opremu na motoru nema šanse a ovako se ipak ima neka distanca od znatiželjnih živuljki... Uglavnom, "kozica" uskoro stiže pa će vidimo što kaže narod... Pre jedno mesec dana umalo da pazarim takav šator, bio na popustu sa 2.000€ na 1.000€ sa sve dušekom. Odgovorila me žena, kaze kampovaćeṣ̌ jednom ili ni jednom a bacamo 1000€ i tako te ženske priče.. pa odustadoh .. Sad koliko je bezbednije to je pitanje ali sigurno da je bezbedniji osećaj sto je i poenta svega.. svi mi znamo da su jako male šanse da nas nešto pojede na spavanju.. Promenio Ponedeljak u 15:52 član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1617 Napisano Ponedeljak u 15:49 Drug član, 1322 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Otih je napisao: Pre dve godine planirao sam da kampujem 7 dana na Jastrepcu. Izdrzao sam jedno vece. Nisam oka sklopio od vike zivotinja. Da je moj bivak bio dobro obezbedjen stavio bi cepove. Sam si bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7707 Napisano Ponedeljak u 15:58 Drug član, 2953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Не би имао ништа против 4х4 продужени кеди.....у то смеру ћу ићи кад се мото прича заврши.....онда се све диже на виши ниво. Ja sam u Skodilaku ADV vec sad zasluzenoj tituli, spavao kad spustim sjedista kao u krevetu. Knap nas dvoje bez da se guramo. Samo ipak komfornije u satoru zbog opreme koju nosimo, a znao sam samo u hamoku i zo mi najbolja verzija kad idem s konjem.Žao mi sto sam zaturio dosta slika, a bilo je lijepih kampovanja, pogotovo uz vatru.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Ponedeljak u 16:43 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dva osnovna uslova zbog čega kampovati (ili ne kampova ti) sam u šumi. Prvi je realna opasnost (za koju mislimo da nam preti), a drugi je prirodni strah od nepoznatog. Prvi razlog možemo skoro zasigurno da isključimo iz kombinacije, a ukoliko vas je strah (ili imate nelagodno osećaj zbog nečeg nedifinisanog), onda nemojte sebe da silujete i da radite nešto u čemu nećete da uživate. Kad idem negde sam, uglavnom ne nosim šator, nego mi dovoljna samo vreća za spavanje, pa jedino kiša i hladnoća može da mi pokvari uživanje. Leti je jedina realna opasnost da se tokom noći neki gmizavac pridruži u vreći, ali sam pročitao da je dovoljno da sodabikarbonom napravim "granicu" oko sebe i zaista do sada nisam imao problema bilo koje vrste. Opet naglašavam: Realna opasnost da vas neka životinja napadne je gotovo zanemariva, a i u takvom slučaju ishod zavisi skoro isključivo od vašeg ponašanja i reakcije. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otih 30 Napisano Ponedeljak u 20:34 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gajo Sevojno said: Sam si bio? Da. Pre toga sam poslednji put 90 i neke na istoj lokaciji, blizu neke poluraspadnute kuce na planini, koja je licina na mlin iz Leptirice. Napravio sam improvizovanu mrezu za spavanje visoko na drvetu. Ove godine planiram prvi put da idem motorom pa cu imati vise opreme. Posto imam neku sumu od 1ha, hteo bi da napravim neku trajniju konstrukciju za logorovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otih 30 Napisano Ponedeljak u 20:36 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Motorcyclist said: U strahu su velike oci. Vecina tog suskanja je uglavnom od manjih zivotinjica. Jednom mi je kornjaca sledila krv u zilama. Jedno sat vremena isprekidanog suskanja dok nisam provalio. Culo se kao da me neko uhodi. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6163 Napisano Ponedeljak u 20:40 Drug član, 1392 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da vuk nece nikad napasti coveka. Ali kad je copor veliki, a covek nocu sam, na pogresnom mestu, pitanje dal bi se razigrali vuci. Kacio sam negde snimak copora vukova sa Taora. Najmanje 12 komada. Itekako se desava i desavalo da vukovi napadnu coveka. Svesni su da su jaci u coporu, i samo je pitanje dal hoce il nece. To sto covek nocu ne luta, tamo gde luta copor , cini statistiku povoljnom po coveka. Cak i kad je sam vuk , nece se skloniti coveku, recimo sa prtine u snegu. Moj otac kad je radio kao ucitelj i stanovao dve godine u grmeckoj skoli, nasretao se vukova. On je doziveo da mu se vuk nije hteo ukloniti sa prtine, iako je bio samotnjak, a otac je imao i baterijsku lampu. Pametniji popusta, pa ga je otac zaobisao kroz dubok sneg, a vuk je otisao prtinom. Zika je potpuno u pravu. Ukoliko vas nesto plasi i onemogucava odmor, zasto se muciti i nociti na potencijalno rizicnim mestima. Pa sutra treba voziti... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Ponedeljak u 20:45 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је тема ескалирала .....чекам појаву ванземаљаца, предатор.....и алиан.....претерујемо ли мало .....ајмо мало позитивне, сезона полако треба да крене 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7707 Napisano Ponedeljak u 20:53 Drug član, 2953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sam prezupcio u vojsci na Manjaci, straza od 2-4 u nekoj vukojevini, a mrakača da se bukvalno ne vidi ama bas nista. Jes ono puska o ramenu al kad si kao slijep, posle toga mi je poprilicno postalo svejedno jer da sam trebao najebati tu bi bilo idealno Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1617 Napisano Ponedeljak u 21:10 Drug član, 1322 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, BaneVuk58 je napisao: Мислим да је тема ескалирала .....чекам појаву ванземаљаца, предатор.....и алиан.....претерујемо ли мало .....ајмо мало позитивне, сезона полако треба да крене Ma kud i postavih temu, odustao sam vec na prvoj stranici od samostalnog Kampovanja.. .. 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Ponedeljak u 21:14 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Ma kud i postavih temu, odustao sam vec na prvoj stranici od samostalnog Kampovanja.. .. Идемо заједно па како буде 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Ponedeljak u 23:48 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Otih said: Jednom mi je kornjaca sledila krv u zilama. Jedno sat vremena isprekidanog suskanja dok nisam provalio. Culo se kao da me neko uhodi. Čuj kornjača te uhodi sat vremena... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5556 Napisano juče u 00:01 (promenjeno) Drug član, 799 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš ortaka za kampovanje onda nema brige.... Promenio juče u 01:25 član ZoraNS 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6231 Napisano juče u 00:03 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Otih said: Jednom mi je kornjaca sledila krv u zilama. Jedno sat vremena isprekidanog suskanja dok nisam provalio. Culo se kao da me neko uhodi. To jurca... To divlje, otima se... 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano juče u 00:04 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BaneVuk58 je napisao: Мислим да је тема ескалирала .....чекам појаву ванземаљаца, предатор.....и алиан.....претерујемо ли мало .....ајмо мало позитивне, сезона полако треба да крене E pa ja sam licno imao 3 susreta sa ne objasnjivim ovozenaljskim pojavama, od toga 2 sam a jednom je bila i supruga samnom, tako da ne bih bas sve varijante odbacio. Ja sam to (mi smo) kao objasnili to nekim prirodnim fenomenom da ne ispadne da nismo bas pri cistoj svesti i znamo da su to bapske price a odrasli smo ljudi, ali opet znamo sta smo videli... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano juče u 00:14 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Biker Q je napisao: E pa ja sam licno imao 3 susreta sa ne objasnjivim ovozenaljskim pojavama, od toga 2 sam a jednom je bila i supruga samnom, tako da ne bih bas sve varijante odbacio. Ja sam to (mi smo) kao objasnili to nekim prirodnim fenomenom da ne ispadne da nismo bas pri cistoj svesti i znamo da su to bapske price a odrasli smo ljudi, ali opet znamo sta smo videli... Čekam nastavak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano juče u 00:18 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Зајеби двориште.....соба је закон 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5556 Napisano juče u 01:29 Drug član, 799 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Još kubik peska unutra pa ne moraš ni da izlaziš... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 200 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kuvalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...