Jump to content

Moto Zajednica

Otih

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Royal Enfield Himalayan

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Otih's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Isao sam nekoliko puta tamo na Open Air festivale. Probudis se ujutru, okupas u reci sa pitkom vodom... ako si uzvodno od ostalih
  2. Ja sam odlucio da probam sa ovim : VIATERRA CLAW - UNIVERSAL MOTORCYCLE TAILBAG VIATERRAGEAR.COM Launched in 2013 as India's first hybrid tail + saddle bag, Claw is our most popular bag in India and internationally. With a 72L capacity, this universal luggage system carries enough for a... Sasicu sam, posto ne deluje komplikovano a nasao sam na KP lika koji ima sve potrebne materijale.
  3. Od danas sam i ja vlasnik Himalajca. Tago iz NS prodavao po snizenoj ceni svoj demo motor, pa sam ugrabio priliku. Sad samo mogu da ga gledam u dvoristu posto jos nisam zavrsio voznju i ispit. Dok je jos lepo vreme da zavrsim sa tim. Posto se obucavam na skuteru, gledam youtube videe o koriscenju menjaca :D. Moracu na dodatnu obuku kad polozim ispit.
  4. Pozdrav i dobrodosao. Ja sam odrastao u Sloveniji i sve ukupno ziveo tamo oko 20 godina a sada zivim u Beogradu. Jedva cekam da mi se pojavi prilika da obidjem rodni kraj (Radovljica) a i celu Sloveniju motorom, jer je priroda prelepa.
  5. Fiu. Ovo je proslo mnogo bolje od ocekivanog :D. Hvala svima na dobrodoslici.
  6. Zovem se Boris. Imam 47 godina i trenutno sam u procesu polaganja za A2. Nakon toga, zahvaljujuci(naravno i uprkos) iskustvima i savetima sa ovog foruma, planiram nabaviti RE Himalayan, kako bi obisao mnoge prirodne lepote nase zemlje. Zaradjujem pisuci kod a u slobodno vreme ... mislim da od svih hobija, krojenje i sivenje posluzice mi da ustedim novac, posto je odeca preskupa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja