Slammer 699 Napisano Mart 29 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 439 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je profi. Btw, ja se u prirodi najlepse i najbrze iskenjam. Vise me zabole noge dok drndam telefon na solji. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 128 Napisano Mart 29 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan .....Ovo je vrh.Imam manjak samopouzdanja i na čučavcu, večiti mi je problem gde se olakšati, i po manifestacijama na otvorenom.Žena me non stop zeza što se tripujem da ću da ispolivam po nogama na čučavcu...Znam da sam malo sisica po tom pitanju, ali ovako nešto rešava 90% mojih životnih problema.Hvala kolega.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano Mart 29 Solo Rider, 3263 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Copy-Paste moj slučaj. Što da se mučim. Sve stane u torbu...komplet oprema...jest da izgleda kao da se selim ali libo me tuki...meni je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7863 Napisano Mart 29 Drug član, 2996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo čučanja mi i jeste blokada. A vidjao sam neka pomagala na Aliju, jel radi to, ili je samo klik za Kineza da dobije donaciju od 15-20 dolara?Kod mene je ćerka jako zainteresovana, a puni 5 godina, i možda bi joj bilo i najbolje vreme da proba tako nešto.Sent from my iPhone using TapatalkZato mede i postoje u sumi da otklone tu blokadu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2540 Napisano Mart 29 (promenjeno) Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Promenio Mart 29 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3626 Napisano Mart 29 Drug član, 2087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocne nesto nocu da zavija ili krsi po kampu nece vam trebati ta oprema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano Mart 29 Solo Rider, 3263 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS-oda ponesu I FJR-isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6126 Napisano Nedelja u 10:16 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Oni mogu i Toi-Toi umesto jednog kofera.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5260 Napisano pre 19 sati Drug član, 1121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Mene sad interesuje, jel ova skalamerija ima dno, pa nosiš negde da prazniš ili je samo stolica, pa ostavljaš ostatke iza sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano pre 17 sati Solo Rider, 3263 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg ...Naravno da ima dno. Staviš kesu....i posle "odložiš" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...