Jump to content

Moto Zajednica

Volite kafu i putovanje? Outin prenosivi aparati za kafu

Recommended Posts

• Ne silazi, 4878 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Nisam znao u koji deo foruma da smestim ovo, pošto spada i u opremu za kampanju, u temu za trackday vozače i trkače.

Verujem da poput mene ima zavisnika od kafe. Problem je kad se ode preko na trke ili na trackday, pa dok ujutru ne otvore neki kafić ili slično, a pije se kafa.

U Srbiju su stigli Outin Nano prenosivi aparati za kafu. Deluju kao dobra stvar, uskoro ću ih probati. Punjivi su, sa hladnom vodom naprave do 5 espresa, pravi pritisak od 20 bara što bi trebalo da je okej za dobru penu.

BJBIKERS.COM

Želite kafu na moto putovanju, trkama ili Trackday-u? Izgleda da smo našli rešenje je su na tržište stigli Outin prenosivi aparati za kafu

Ako je neko imao iskustva sa ovim aparatima i može da kaže koju reč, verujem da će značiti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3162 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Sigurno će naći kupca, ali kad se sve sabere i oduzme...600 gr plus težina, 200 sec vreme....itd i na kraju cena od 20.000 naspram 2.000 rsd za "manuelac"....bem li ga, ali ko voli nek izvoli....srećno bilo ko god kupi 2cdad4161cc68e4564e5f2a155043b59.jpg

SoloRider🪑

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 9305 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 12 sati, BaneVuk58 je napisao:

Sigurno će naći kupca, ali kad se sve sabere i oduzme...600 gr plus težina, 200 sec vreme....itd i na kraju cena od 20.000 naspram 2.000 rsd za "manuelac"....bem li ga, ali ko voli nek izvoli....srećno bilo ko god kupi 2cdad4161cc68e4564e5f2a155043b59.jpg

SoloRideremoji1.png🪑emoji2512.png

Vidim ti u šolju coeka krupnoga kako jaše...pa sad može bajk, konja, magare što da ne 🙂

• Haha 1

Pre sat vremena, Satelis je napisao:

Vidim ti u šolju coeka krupnoga kako jaše...pa sad može bajk, konja, magare što da ne 🙂

Stavi naočare.....ja vidim čoeka krupnoga kako j💋be.....😂😂😂

• Haha 4

• Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 18 sati, BaneVuk58 je napisao:

Sigurno će naći kupca, ali kad se sve sabere i oduzme...600 gr plus težina, 200 sec vreme....itd i na kraju cena od 20.000 naspram 2.000 rsd za "manuelac"....bem li ga, ali ko voli nek izvoli....srećno bilo ko god kupi 

Koji manuelac? Ima nešto tako prenosivo što može da posluži? Mislim uglavnom imam struju gde idem, ali mi se baš ne vuče neki veći aparat za kafu. 

Koji manuelac? Ima nešto tako prenosivo što može da posluži? Mislim uglavnom imam struju gde idem, ali mi se baš ne vuče neki veći aparat za kafu. 
Ovo imam lično....i uvek mi je zanimljivo kad se bahčem oko toga kad negde pijuckam kaficu. Najviše volim taj odnos cene i kvaliteta...Izvini na "off" na temu, ali doživim kao izazov da nadjem nešto jer uvek postoji jeftinije...jbg...profi deformitet ...e51cc67b325dff208d1d8d9029e32fc2.jpg

SoloRider🪑

• Sviđa mi se 1

Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao:

Ovo imam lično....i uvek mi je zanimljivo kad se bahčem oko toga kad negde pijuckam kaficu. Najviše volim taj odnos cene i kvaliteta...Izvini na "off" na temu, ali doživim kao izazov da nadjem nešto jer uvek postoji jeftinije...jbg...profi deformitet ...

Taman posla da je off, ne mora ova tema isključivo da bude za Outin Nano. Dobaci svako ponešto iz svog iskustva, odabere se šta je najboljeg odnosa, kvaliteta i cene

• Podržavam 1

Pre 18 sati, Sharky - Alex je napisao:

Kad smo kod kafe:

Jedina uteha kad moram negde kolima a ne mogu motorom je: “pa dobro, mogu da spremim kafu za poneti pa da pojuckam usput”

Imam termos, problem najveći mi je na trkačkim vikendima ili trackdayu kad kampujem pa se još ne otvari neki kafić (ako ima kafića). Nema veći gušt nego kad ustanem ujutru, napravim kafu u kampu, gledam na motore i stazu. 

Joj kad će više zima proći :D 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Andragog, 5005 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Tek je počela ali vozimo se u sad  utorak i sredu 😆 💪

Uto07.Jan
  • 14°C
  • 6°C
  • Sre08.Jan

14°C

3°C

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja