severian 18847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, saxi je napisao: pre 32 minuta, severian je napisao: PS: iz razloga bolje vidljivosti, spisak prenet u posebnu temu. Prjvaljivanje tamo. Daj link molim te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 97 Napisano Januar 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 12. 2024. at 12:02, AlekShu je napisao: Ajde ovako, ako ovde nakupim 4-5 reakcija, čisto da vidim da li ima dobih ljudi i u Novom Sadu i okolini, a znam da ih ima, pokrećem novu temu, Podrška Studentima NS, pa se tamo dogovaramo sve, da ne zagušujemo dobrim kolegama tread. Nemojte udarati reakcije ako niste iz NSa, čisto da vidim uvid u realnu situaciju. Živi, zdravi i srećni bili! Nista, pokrecem novu temu, Novi Sad, Akcija za Studente, 7.1, koliko god da nas bude, dobro je. Kolege novosadjani, nemojte izneveriti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 678 Napisano Utorak u 20:14 (promenjeno) Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2024 at 11:02 AM, severian said: Sve to stoji. I mnogo gore. Ali, ne možemo dići ruke od svog društva! Iskreno to mislim. Čak i da je beznadežno, a zaista nije. Morao sam da se vratim na ovu temu. Pored podrske godinama unazad, imao sam malo pesimistican komentar u ovoj temi u decembru, sto je i mene iznenadilo - nisam takav inace. Jako mi je drago da sam pogresio i kako ide sve sada, jeste drugacije, mudrije, nego sto smo mogli ocekivati... Promenio Utorak u 20:15 član Blackened 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22589 Napisano Sreda u 08:37 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...jedna brzinska, "iz glave" sto bi nas kragujevacki, radijski voditelj Mica turcin rekao Asocijacija na sve politicare sveta, bez diskriminacije Politicar zvanje, ne stice se lako, citaj dalje, i saznaj kako! Obrza da nemas, bez potrebe lazes, pojavom svojom, ukaljas i zamazes, muljas,maglis, sa visine gledas, kad' kompliment udelis i njime vredjas! Nista da kod tebe iskreno i sveto nije, ko ne slusa, batinu nek dobije! Javno ces posle, da se ogradis od toga, patoloska laz, tvoja je droga! Nade ipak ima, letargija se leci, student nije vise mogao da kleci! Bitku oni danas, za sve nas vode, kulturom i obrazovanjem... ... do slobode! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Sreda u 08:58 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sada ovu temu i kako je sve počelo... Jako puno smo postigli, mali delić istorije smo napravili svi zajedno. Počelo je iz stomaka, kao potreba da fizički zaštitimo studente. Tada je sve još bilo vrlo neizvesno i bogami se nije znalo kako će ići, ni prema nama, ni prema njima. Vidimo gde je to na kraju stiglo. Ova akcija je primer šta je moguće postići, kada se ljudi udruže zajedno, iz pravog motiva i bez puno kalkulacije! Pored osnovnog uspeha akcije, da jesmo fizički zaštitili studente, uradili smo, nekako usput, mnogo i za položaj motociklista u budućnosti. Potpuno sam siguran u to, društvo nam ovo nikada neće zaboraviti. To što smo bili na pravoj strani, među prvima, bez kalkulacije. Mislim da ne grešim u toj proceni. Veliku stvar smo uradili i sa policijom. Pružili smo ruku i to je dalo 100x veći rezultat nego što se i vidi. Ovo je jedan od najvažnijih zaključaka celog ovog "pokreta"... Pružiti ruku! Sada je vreme da sa svima ostalima, kao građani, ustvari polako sredimo svoje društvo. Ne moramo više sebe da stavljamo u fokus. Ovo sve ne sme da bude uzaludno. Imamo ogromnu šansu, a prvi put imamo i društvenu grupu koja bukvalno ništa ne traži za sebe, nastupa bez imalo ličnog interesa, a koja ima sada već DOMINANTAN uticaj u društvu. Studente. Da budu korektiv! Ono što nam je trebalo, što nemamo. Da vidim toga ko će njima da se zamera i zameri! Oduvaće ga. Ja imam ogromno, intuitivno i svesno, svako moguće poverenje u njihovu i snagu i pamet. Zaista mogu da kažem da sam prvi put veliki optimista. Mislim da ćemo dosanjati našu Srbiju, srećniju i pravedniju. Pre svega, pravedniju!! 23 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Sreda u 13:15 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas vozači GSP-a , penzioneri .. kad nema straha sve je moguće a zemlja u kojoj ljudi lako zaplaču ipak znači da je muka velika.. a mnogo se plače ovih dana, nedelja.. Zanimiljiva stvar da baš kada smo mislili da je na neki način forum stao , izgubio smisao eto šta se desilo studenti i naša srčanost @admiki Evo danas se priključila Baba-brigada P.S. nisam ja na slici Promenio Sreda u 13:16 član GR 46 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17809 Napisano Sreda u 16:15 Integrisan, 5255 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A da probamo mi jedne godine protest zbog cene registracije. Ako kvadovi mogu da se reg. kao poljoprivredne masine, zasto ne mozemo i mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15127 Napisano Sreda u 17:28 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ako institucije pocnu raditi svoj posao onda ce se i to resiti, treba udariti temelj. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7794 Napisano Sreda u 18:00 Drug član, 2969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan kupio ves masinu, jbt jeftinija masina od registracije motora Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano pre 17 sati Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, da na veš mašini dođeš i štitiš studente, malo bi te svi čudno gledali 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 1892 Napisano pre 6 sati Drug član, 656 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako još povuče i agregat, eto mu na brzinu biznis- pranje on demand! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3479 Napisano pre 4 sati Drug član, 2391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pomenu nas ovaj umobolni do ober umobolnika…kaže da nam je neko platio gorivo za NS Jaoooo da li će na kraju priče imati herca do obične prodavnice po hleb da izađe???? 𝔖𝔭𝔦𝔯𝔦𝔱𝔲𝔰 𝔐𝔬𝔳𝔢𝔫𝔰 (@inc.spiritusmovens) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4,080 likes, 986 comments - inc.spiritusmovens on February 3, 2025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Đani je svima platio gorivo. Auspusi nek sviraju, ja sam platio! Sve zbog ove vlasti što sam patio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...