konsultant 11 Napisano Decembar 12 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Zvonko iz Beograda. "Motordžija" sam postao nekako silom prilika nakon što mi je dozlogrdio odlazak na posao kolima, trotinetom, biciklom i prevozom. Eto, sve sam to probao i na kraju kupio električni moped. Vozio isti 2 godine, onda rešio da se pojačam, sporo mi je i nebezbedno bilo da vozim maks. 45 km/h. Položio za A i sada sam ponosni vlasnik NC750X (DCT). Super zajednica, lepo što ovako nešto postoji. Promenio Decembar 13 član konsultant 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8191 Napisano Decembar 12 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9923 Napisano Decembar 13 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Decembar 13 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 178 Napisano Decembar 13 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, dobar izbor motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 102 Napisano Decembar 13 Svrati ponekad, 23 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Decembar 13 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Decembar 13 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borisake19 10 Napisano Decembar 13 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F900R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da budem iskren, nisam siguran dal ovo neko cita i da li forumi i dalje opstaju, ali da se predstavim: Ja sam Nikola, relativno sam nov u moto svetu. Nakon voznje skutera Liberty 125, pribavio sam BMW F900R, pretezno za gradske potrebe, a od sledece godine i na neka malo dalja putovanja. Ko sto pomenuh, nov sam u svemu ovome, polako se upoznajem sa svim sto moto svet donosi, svidja mi se jako za sada, ali kolko vidim potrebno je dosta istrazivanja, ucenja, a jedno od osnovinih je i bezbednost, pa otud i ja ovde nabasah, kako bih se povezao sa ljudima koji znaju vise i koji mogu dati bojlje uvide u sve sto sledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 14 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čita sasvim dovoljno ljudi Samo trebalo da je da otvoriš novu temu, a ne da pišeš u tuđu. Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Decembar 17 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChooperBoy 55 Napisano Subota u 19:30 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Aurora Green Prijavi odgovor kao problematičan Poooozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...