Jump to content

Moto Zajednica

Novosadski autoput 26.11.

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Znam par takvih likova, kao ljudi su skroz ok, ali na putu... kad ga vidis muka te hvata, jbg ima takvih ljudi koji kad sednu na motor/u auto, neki prekidac u glavi im se ukljuci i gassss...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1782 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Divno dete i divni roditelji a vozi neregistrovan motor bez kategorije.

Ceo Zemun zna vec mesecima da ih “siluje” i ugrozava im bezbednost neki klinac na motoru samo roditelji, familija i prijatelji tog klinca ne znaju.

Smrt nije trebala da bude kazna, velika novcana kazna ili zatvor bi ga mozda spasili ali policija je zakasnila.

Isti takav klinac “siluje” od letos mene i ceo komsiluk, vozi neki sym skuter sa cevkom umesto auspuha, zena je uspela da ga zaustavi i da mu kaze ali se ne obazire i smeje se, meni nece da stane, prijavljivali smo policiji i dobili smo odgovor da mu ne mogu nista.

Molim samo boga da ne kupi neki jaci motor

Promenio član Sharky - Alex

• Drug član, 992 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Kod nas je neki klinac/klinka vozio bahato 125 cu. Par puta je mogao da ozbiljno ugrozi bezbednost motora, na svu srecu proslo sve bez posledica. Ove godine vidim vozi normalnije. Ovako bi mozda i taj decko da nije ovako prosao. Nikom ne sme da bude tako strasna kazna, pogotovo ne za jedan mlad zivot usijanih vijuga. Nazalost desilo se sta se desilo, najteze je roditeljima, prijateljima... Da li je bio zlatno dete ili dete poroka nije bitno, niti je vazno.. Platio je glavom a tek zakoracio u zivot. Najezim se svaki put kad procitam crnu hroniku, trudim se da je i izbegavam. Ali komentarisati i kritikovati sada ne vredi. Apelovati i uticati na omladinu to svakako, ali ne na ovaj nacin. Nek mu je laka zemlja. 

Promenio član Zarkela

• Integrisan, 4955 postova
24 minutes ago, Sharky - Alex said:

Divno dete i divni roditelji a vozi neregistrovan motor bez kategorije.

Ceo Zemun zna vec mesecima da ih “siluje” i ugrozava im bezbednost neki klinac na motoru samo roditelji, familija i prijatelji tog klinca ne znaju.

Smrt nije trebala da bude kazna, velika novcana kazna ili zatvor bi ga mozda spasili ali policija je zakasnila.

Isti takav klinac “siluje” od letos mene i ceo komsiluk, vozi neki sym skuter sa cevkom umesto auspuha, zena je uspela da ga zaustavi i da mu kaze ali se ne obazire i smeje se, meni nece da stane, prijavljivali smo policiji i dobili smo odgovor da mu ne mogu nista.

Molim samo boga da ne kupi neki jaci motor

A kako mu to ne mogu nista? 

Mogu da ga posalju na vanredni tehnicki, remecenje javnog reda i mira itd... Lakse im ne raditi nista, klasicni kokosari.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8303 postova

Deca su deca, a i mladi su mladi. 

Zato u normalnom društvu postoji sistem, koji one mlade koje ništa drugo ne upristoji reguliše kroz taj sistem. Da isti postoji, mnogo života ne bi bilo ugašeno. Ovaj sigurno ne bi, jer jasno je da je puno najava bilo. 

Dečko nije zaslužio da pogine i jako mi je žao zbog toga. Zato što smrt nije odgovarajuca kazna za lakomislenost, pa ni bahatost. Nešto drugo da, smrt ne. 

Ko piše da je to zaslužio, zaista ga ne razumem. Život je malo širi od 0/1,oko za oko... 

Iskreno saučešće svima koji su ga znali, a ovo možda čitaju. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 4

• Drug član, 577 postova
  • Motocikl: -

Niko ovde ni ne tvrdi da je zaslužio smrt, ali ja prvi tvrdim da je bolje da se ovako završilo, nego da je povukao još nekog sa sobom.

A po onome što kolege pišu o njegovom ponašanju, nije bilo pitanje da li će, nego kad će i koliko ljudi unesrećiti.

• Podržavam 1

• Drug član, 779 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.

Nema nikakve veze kakav je neko privatno, i kakav je na motociklu ili drugom prevoznom sredstvu. Cesto ni godine nisu vazne.Nas pokojni David je cist primer za to...

• Podržavam 1

• Drug član, 1359 postova
On 27. 11. 2024. at 19:06, tijana79 je napisao:

Matija poznajem oko desetak godina, najbolji drug iz detinjstva mog sina. Matija potiče iz divne porodice gde nije manjkalo ljubavi, posvećenosti i brige. Bio je vrlo vaspitano i drago dete, uvek nasmejan... vedar...srce mi se slama dok pišem "bio" jer još uvek ne mogu prihvatiti da ga nema...Da Matija je stalno negde jurcao, od malena...valjda takav duh. Matija je bio pun života, i ne postoji osoba koja ga je poznavala da može reći nešto loše o njemu. Čitam ove komentare...ima tu nekih koji osuđuju... Vi niste poznavali našeg Matiju da bi mogli da sudite i tražite krivca! Vi ne poznajete porodicu Kecman da bi držali čas o roditeljstvu! Vi niste poznavali Matiju da bi ste ga osuđivati. Voleo je život, druženje, generalno bio je dobar za svakoga i svakome se našao.... voleo je i brzu vožnju, ali ko nije u 21 godini? Ovo je tragedija, ugasio se jedan mladi život...premladi. Molim Vas pomislite da Vaše komentare čitamo i mi koji smo ga imali čast poznavati, koji smo gledali kako raste i ima snove...nas boli, mi tugujemo.  

U pravu ste najveci deo ljudi koji ovde komentarisu nisu poznavali niti poznaju porodicu Kecman ali ni porodicu Kecmanovic i neradi se ovde o pojedincu i nekoj porodici direktno nego indirektno . Sta je trebalo uciniti da se to spreci to je svrha komentara ovde , sta mi mozemo da ucinimo ako sutra vidimo kod nas u kraju neko dete koje se ponasa slicno . Nama je to svrha komentara ovde da sutra nesto uradimo da se neponovi ovo od juce . Svima je zao kad se neki zivot ugasi prerano ovde nazalost skoro da nije ni poceo . Pitanje je sta cemo mi sutra uraditi kad vidimo nesto slicno . Mozda neka ideja da se organizuje neka akcija motociklista protest sto policija dozvoljava ovakve sitvacije da ljudi prijave a nema reakcije policije . Evo je obecavam svaki sledeci put kad vidim da malotetno dete stave za volan slikam i prijavljujem policiji , voznju dece bez opreme na motociklu ili divljanje motociklom ili autom . Bolje spreciti nego leciti slozicete se .

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Neko napisa u prethodnim komentarima da ima i osoba koje su inače fine, kulturne i mirne, a kad sednu za volan (ili na motor) postaju agresivne.

U tu soluciju ne verujem, te su osobe uvek iste, ali pravo lice pokažu kada im se ukaže prilika.

A kakav će neko da bude zavisi od genetike (uglavnom), a vaspitanjem (ili nevaspitanjem) može da se utiče da se urođene osobine donekle pomere u pozitivnom ili u negativnom smeru.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja