Peppermint 418 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste skoro videli reklamu sa Branislavom Lečićem za Conprostu? Realno, kad nabaci onu kacigu u sekundi ja se samo mislim - ili je tri broja veća ili on nema uši. Možda previše očekujem ali kad u reklami glumataš motociklistu valjda bar nekoga pitaš ima li smisla to što radiš. Ovako klincima (osim što misle da kad voziš motor imaš i problema sa prostatom - izvinjavam se muškoj populaciji) usadjuju uverenje da je ok kupiti kacigu koju možeš da nabaciš na glavu kao laso. Možda grešim i neko od vas može da mi potvrdi Lečićev talenat i da je pitanje samo tehnike a da veličina (u ovom slučaju kacige) nije bitna. Molim one koji reklamu nisu videli da istu pogledaju pre komentarisanja. Da ne bude da novozapočeta tema nema poentu, meni je lično najviše pomogao video na YouTube-u "How To Put On And Take Off A Motorcycle Helmet", puno vežbe a definitivno pomaže i podkapa. Najbolje svilenkasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4547 Napisano pre 3 sati Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledala reklamu. Na isti način nabacujem kacigu, ne odozgo na dole nego baš kao Bane otpozadi ka napred (tako su mi pokazali u moto prodavnici i ostade mi navika). Sa potkapom bude skoro isto brzo, ako me uši ili kosa ne poremete. Posle preostaje još jedan poduhvat za bradu, da se fino našteluje vidno polje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16412 Napisano pre 3 sati Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 418 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Sa potkapom bude skoro isto brzoOn nema podkapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1016 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prevelika mu je kaciga, nema sanse onako brzo da je navuce. Ili mu je neka star, razgazena, ali to onda nije dobra kaciga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 88 Napisano pre 2 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stisao je zube i izdržao bol Uši su mu se prilično sklopile 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...