mandrak_ 279 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Jedan magazin sa jakom reputacijom kaže da je F450 GS svetlosnu godinu ispred G310. Ima neki tip automatskog kvačila, 80% obrtnog mu je već od 3000. Za sad je ovo jedini A2 motocikl koji je full premijum i napucan gedžetima. Naravno, ja se ne pecam na to PREMIUM. Mogu da ga okače mačku u rep kad pogledaš kako su bili spakovani stariji motocikli. Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru . Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen. Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17222 Napisano Jun 5 Integrisan, 8608 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Delim mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4425 Napisano Jun 5 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mandrak_ je napisao: Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru . Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen. Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo Kolega ne valja toliko negativne energije kad god se potegne tema, nije zdravo Valjda nam je svima jasno da, sem malom broju ljudi, ovo nije konkurent MTu, KTMu, NXu, Himalayanu i ostalima, već ulaznica u BMW svet, i bilo koji širi kontekst je nebitan. Šta mislite, koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX? Možda ako je neki drugar išao da vidi pa slučajno s njim. I kad naprave neki MT1300, neće to da krade kupce GSu već da otvori klasu nekim novim ljudima. Što se nas ostalih tiče... samo nek se kote ja ne bih imao problem da budem ni ovca ni kompleksaš ni šta god, istresao bih 9-10k za ovu klasu da su uboli ono što tražim, uz sve dobro što je odradjeno na ovom motoru.. nisu nažalost, tako da ostaje nada za 450GS Adventure 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4310 Napisano Jun 5 (promenjeno) Drug član, 1961 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, andrej. je napisao: koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX? Ja znam jednog Samo neka ima opcija ,svako će se negde udenuti kad ima izbora. Za naš standard su i Kinezi skupi. Promenio Jun 5 član Džim Džarmuš 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24029 Napisano Utorak u 10:58 Integrisan, 7772 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan BMW F 450 GS TROPHY A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 450 GS TROPHY A2, 2026. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1 km, Niš. Cena 9.599 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 136 Napisano Utorak u 11:48 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Šamara Bmw za sve pare 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24029 Napisano Utorak u 12:07 Integrisan, 7772 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1059 Napisano Utorak u 16:14 (promenjeno) Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Možda ludilo, ali koliko vidim svakih par dana neko navede neprijatno iskustvo sa distributerima i serviserima kineskih brendova kod nas. Nemaju najosnovnije delove na lageru poput poluga kočnice, retrovizora, migavaca. Neko reče pre neki dan da je čekao nekoliko meseci na deo.... Meni ovlašćeni distributer Kawasakija rekao da ne može da mi obezbedi/poruči polugu kočnice na Versysu Nisam još video da se neko požalio na Deltin servis u tom smislu. Verovatno i ta postprodajna podrška mora da košta. Promenio Utorak u 16:15 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2045 Napisano Utorak u 17:14 Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan I Honda ima malo na lageru, rok isporuke 15-30 dana ili je jako skupo. Bolje sam naruciti original iz Azije/USA pre stigne i jeftinije dosta. Jedino sto imaju su filteri ulja/vazduha, nekada svecice. Lancanike nemaju, plocice, itd. Za bmw je dodatni problem sto je sve skupo. A za kineze sto su servisi cesto bas kratki, a uslovljen si garancijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1192 Napisano Utorak u 19:06 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sveti Atila je napisao: Nisam još video da se neko požalio na Deltin servis u tom smislu. Verovatno i ta postprodajna podrška mora da košta. Evo ja da se požalim Ručica kočnice za NX500. Ali batalio sam ih, jer su neodgovorni i neprofesionalni. Zato planiram sam da naručim, ali sam isto neodgovoran, kao da i ja radim u Delti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2171 Napisano Utorak u 19:13 Drug član, 1592 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Znači nije do Delte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 297 Napisano Utorak u 22:42 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Svi motori u toj kategoriji sa toliko kubika se kreću od 5-7+k €, samo Nemački Indijac 9.5k Ili Nemci prave to od specijalnih legura koje se koriste za svemirsku stanicu, ili ovi drugi prave motore od drveta koje projektuju studenti mašinskog fakulteta. P.S. znam lika koji je imao udes sa 625dsx, polomljen karter i još neke stvari. Motor je bio popravljen za nedelju dana u ovlašćenom servisu. Možda je bio jedinstven slučaj, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...