Tumbe 3243 Napisano Novembar 7 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim one koje žele da se penju: - ponesite garderobu u kojoj se penjete, kao i obuću (mislim na neki duks i patike, višestruko znači prilikom penjanja) - obavezno ponesite preobuku za presvlačenje posle silaska sa Ostrvice (bez obzira na svežinu vazduha, znojenje je obilno prilikom aktivnosti) Ovo je čisto podsetnik za kolege koje se ne bave šetačko-penjačkim aktivnostima, ovi drugi znaju sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano Novembar 7 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Море и понедељак, нерадан дан. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 7 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U par viber grupa je neko predložio da se ne guši grupa sa postovima gde neko ne može i iz kog razloga.....možda bi moglo i ovde da zaživi....mislim onako kao ideja....mnogo mi se svidela. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Novembar 7 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, me. Al penjes se do vrha @Tumbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Novembar 7 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, severian je napisao: Eto, me. Al penjes se do vrha @Tumbe Samo ako ćeš ćelu da mu briskaš od znoja!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 7 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu u nedelju. Lep provod i lake noge uzbrdo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Novembar 7 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: Eto, me. Al penjes se do vrha @Tumbe Penjemo se, nego kako. U šta li ćeš ti sve mene uvaliti ove godine??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5540 Napisano Novembar 7 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: U par viber grupa je neko predložio da se ne guši grupa sa postovima gde neko ne može i iz kog razloga.....možda bi moglo i ovde da zaživi....mislim onako kao ideja....mnogo mi se svidela. Pre sat vremena, M a R k o je napisao: Ja ne mogu u nedelju. Lep provod i lake noge uzbrdo. Au, ne mogu ni ja ni u subotu, ni u nedelju ni u ponedeljak. Nadam se da će i ostalih 44.000+ članova foruma obavestiti ostale da NE MOGU da se priključe .... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radejamaha 6 Napisano Novembar 7 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo konacna odluka nedelja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 227 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja otpadam, u nedelju imam obaveze. Lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ove godine vozi do Garaskog jezera kao sto je bilo pre dve godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Novembar 8 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo Boki. Raskopano je zbog mosta i ima deonica sa makadamom koja je verovatno i kaljava. Pa jedino iz tog razloga se ne ide na jezero. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antonov 58 Napisano Novembar 8 U prolazu, 19 postova Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih iz KG ili okoline, da zele da idu, da se cujemo mogli bi grupno mozda? Nisam do sada isao ni na jedno okupljanje, drug moj je zainteresovan isto da krene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Novembar 9 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jel tradicija i da se čeka da jutarnja temperatura da padne na 0'C da bi se pelo na Ostrvicu? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Novembar 9 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta fali, tako je akcija i zaceta, kao svojevrsni "kraj sezone". Dobro, to oko kraja baš i ne praktikujemo, vozi se do 31.12. a tradicionalno otvara sezona 1.1. forumskom vožnjom, ali Ostrvica je uvek bila vezana sa pomalo promrzlim prstićima i nosićem @Tumbe vidimo se u nedelju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Novembar 9 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, severian said: @Tumbe vidimo se u nedelju U narodu poznatiju kao "sutra". Vidimo se planinari! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Novembar 9 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bombonice naša! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Novembar 9 (promenjeno) Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Forsberg je napisao: Jel tradicija i da se čeka da jutarnja temperatura da padne na 0'C da bi se pelo na Ostrvicu? To sa niskom temperaturom je povezano za bezbednost. Na Ostrvici ima poskoka, pa zato je ova tradicionalna vožnja u kasnu jesen. To znamo manje više svi koji gravitiramo ka ovoj strani, čak meštani uozoravaju preko leta ljude koji dođu da se penju. Samo i tu je u velikoj meri na delu "naknadna srpska pamet". Oću za inat. Ovo naravno nije na čiju adresu ovde, nego često to spominjem u svim objavama vezano za Ostrvicu. Kao vid upozorenja. A tebi @Forsberg temperatura sigurno ne predstavlja problem, koliko sam ispratio tvoje akcije, preko Foruma. Promenio Novembar 9 član Tumbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Novembar 9 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, severian je napisao: tradicionalno otvara sezona 1.1. forumskom vožnjom Jbt, još malo... Setio sam se da si me zadužio da negde u okolini Beograda "iskopam" kafanu za druženje posle vožnje. Vreme je za akciju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako su korisne informacije, danas sam proveo dan na motoru ... Sunce je probilo oblake tek oko 12:30 kad sam se spustio ispod Avale. U Bgd je izmaglica bila još oko 12. Sunca je bilo od 13:00 do 15:30. Tada opet niski oblaci kreću da prave izmaglicu. Temperatura preko 7C je bilo samo 2 do 2,5 sata koliko i sunca i tada je bilo lepo. Pola sata je bilo i 11C. Sutra treba da bude malo hladnije nego danas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Novembar 9 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Tumbe said: A tebi @Forsberg temperatura sigurno ne predstavlja problem, koliko sam ispratio tvoje akcije, preko Foruma. Ja nemam problem sa niskom temperaturom kad me zatekne u nekoj pripizdini, ali imam problem kad treba da krenem po niskoj temperaturi i još da znam da neće biti mnogo veća Inače, znam za poskoke, ali ono, sigurno da bismo se sa njima dogovorili da se ne svađamo i kad je temperatura 15 stepeni 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Novembar 10 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Kafica, pa planinarenje. Dobre tradicije treba da traju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 10 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Доручак, кафица па планинарење 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 10 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čekaću gore...ali u podnožju! Promenio Novembar 10 član shoyyka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1453 Napisano Novembar 10 Drug član, 830 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod danas, nisam u GMu, inace bih vam se pridruzio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...