BokyBoy 16164 Napisano Octobar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Super bilo, video neke drage ljude, zao mi je sto sam morao da odem, jednostavno nervozna Kawa je zahtevala tako ... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 26 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gosa je snimao. Super da, svi su bili super, pocetnici napredovali bas dobro. Hvala organizatorima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 26 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 28 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10046 Napisano Octobar 26 Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo svratio, milo mi da vas vidim, što bi neki rekli u mnogobrojnom broju. Napravih par fotosa... Boki, glavni izbacivač?! 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 26 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I nama drago sto si svratio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Octobar 26 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mantije odlične! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Stripoteka... Promenio Octobar 26 član Atorn Dopuna stripoteke 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 26 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zahvali se pekari Orex pa meni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Octobar 26 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Zahvali se pekari Orex pa meni Posle ovoga imaš gratis mantije, garant. Viva Orex. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Octobar 26 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, RankoBg87 je napisao: Gosa je snimao. Super da, svi su bili super, pocetnici napredovali bas dobro. Hvala organizatorima. Di će biti snimak, da se opravdam kod žene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 26 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravi Gosa za koji dan a i sigurno će da ubaci slike, prosli put je ubacio slike odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao tek malo iza 14h, nisam vas zatekao, ali sam pokusao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 419 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan E sad da krenemo redom. Hvala @Skittles i @severian, prvom na organizaciji vožnje a drugom za onaj kamenolom po kom nas je terao da vozimo . Ispade da mi samo ne treba reći gde se ide i sve ok. Ah da, organizatoru hvala i za brz kurs kako u manje od deset minuta prekršiti sve moguće saobraćajne zakone a ostati živ u beogradskoj gužvi. @severian sve ti je oprošteno, možemo svaku vožnju na kamenje . Vama ostalima milioniti put HVALA što ste bili deo mog "odrastanja" i nadam se da ćete biti tu još godinama jer ja malo sporije učim. Ali se trudim a to se valjda računa . Mnogo hvala i kolegi koji mi je pomagao da sklopim sedište i alat posle uspešne "operacije" na mojoj Džoli. Ostalima koji su čekali u koloni . Računam da sam danas zaslužila da iz kategorije "novajlija" predjem na viši nivo i postanem "početnik". Svima po ps nepravedno je da zaboravim @RankoBg87 koji me je "pokupio" kod Laste pa je i vožnja po autoputu bila cool 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 304 Napisano Octobar 26 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 sve si rekao Slika par i odmah, snimao onako razne stvari po malo... to treba pregledati, izmontirati... a sutra sam ceo dan na Slavi, pa dan manje sa montažu a onda kreće radna nedelja Lična zahvalnost @severian komšiji blokadžiji i naravno @Skittles Inače, na poligonu sam izbrojao 28 motora kada smo stigli tamo. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Octobar 26 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint Odma' u ponedeljak dodeš da reklamiraš motor. Slagali te, nemaš ABS. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 419 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Atorn je napisao: nemaš ABS ma samo ne umem da ga koristim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 220 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda si danas naučila? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 24 Napisano Octobar 26 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala svima zaista, a posebno @Skittles i @severian. Sve je bilo sjajno, uzivanje, a jos se i svasta nesto naucilo. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Octobar 26 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na druženju bilo mi je zadovoljstvo videti vas 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1426 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda severian bio strog instruktor, ima i polomljenih? Promenio Octobar 26 član admiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 220 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poligon 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Octobar 26 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dan je bio neverovatan, divan, baterije sam napunio do vrha. Hvala svima na lepim druženju, organizacija je bila fenomenalna, stekao sam dosta samopouzdanja danas, odlazak od Ade do Borče je bio totalno lagan, ipak sam danas coziomdo svojih krajnjih granica malo sam ih i prešao Cela ekipa je bila divna, nadam se da će o se i ubuduće viđati i družiti. Pozdrav svima 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9539 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene Hvala svima na druženju, bilo je odlično. Veliko hvala @kloktor da nam se pridruži danas, koji je imao dodatnih 300 km u oba pravca, hvala i @shoyyka na druženju. Mi ostali smo uglavnom Bg i okolina... Samo za @Peppermint, još par vožnji sa nama, i uskoro će ovako: Promenio Octobar 26 član Blaza 13 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 96 Napisano Octobar 26 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da zahvalim svima, bilo je odlično iskustvo i drago mi je da sam vas sve upoznao 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Atorn said: Posle ovoga imaš gratis mantije, garant. Viva Orex. A ja nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...