Jump to content

Moto Zajednica

Da li imamo nekog agenta Mts - a na forumu?

Recommended Posts

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova

Kao sto naslov teme kaze ako imamo nekog agenta Mts - a na forumu zamolio bih ga da mi se javi u pm?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

I mene smaraju za istek ugovora, a nista ne nude...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova
  • Motocikl: 4x4
pre 16 minuta, Blaza je napisao:

I mene smaraju za istek ugovora, a nista ne nude...

Javi se u ponedeljak 

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Integrisan, 9438 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Svratim juce u poslovnicu MTS Telekom (valjda) da se raspitam oko prelaska iz A1 kod njih, cuo sam da vojna lica imaju neke povlastice, preneo bih tri broja iz A1, dve maksimalne tarife i jedna decija, nikada ni kasnjenje uplate kamoli neka sankcija (ovo pisem da se stvori slika kakav sam kupac).

Cekamo Marina i ja, ona u uniformi ja na ledjima ranac od 50kg, dete ispred. Unutra haos, niko pojma nema gde je red, sede onako agenti. Kod jednog se oslobodi mesto pa rekoh da pitam je li istina da postoji pomenuta povlastica....

Kooooliko me samo neljubazno otera od sebe covek, bez manira ili profesionalnosti! Prvi put ulazim kod njih, pitam ima li se negde broj za cekanje uzeti...

"Skloni se tamo i cekaj!!! Prozvvace te neko ja vise ne radim!!!"

Auuuu Bog te tvoj kakav lik (a mislim da je i "nas", vidjao sam ga da vozi lepu, sivu fz6s), malo kulture nije na odmet.

• Sviđa mi se 3
  • Zbunjen 1

• Integrisan, 9438 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Ma ne zelim Dado da nekome probleme stvaram, verujem da su ga od ujutru stranke "masirale"... Nije mi bilo pravo sto mi se kao keru obratio, odgovorio sam mu da to nije lepo niti umesno a on na to kratko "Dao sam vam informaciju koju ste trazili". 

Nemam interesa da se raspravljam i dozvolim mu da me u neku diskusiju uvuce ali cim pisem ovde traga je ostavio :D 

Sacekao red i porazgovarao sa gospodjom koja mi stavom olaksa a profesionalnoscu u minut vremena sve razjasni i dade upute za sta dalje. 

• Sviđa mi se 5

• Zainteresovan, 792 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Meni istice uskoro ugovor u A1 i ne zelim vise da ima bilo kakva posla sa njima. (Odrali me na rominge u pogranicnim regijama vise puta) 
Mislim da cu u Yettel pre nego u MTS.

• Drug član, 1089 postova

@Rider000

I mene su pre mesec dana. Ali sam delimično kriv i sam. Pisao neku žalbu i umanjili su mi računa za 30%. 

E sad, problem je što sam ja bio preko sa ugašenim prenosom podataka i čim sam prešao, svratili u kafanu i ja upalio podatke....i za par minuta ode 17.000 (par mb). Telefon je ostao "nakačen" na rumunsku mrežu. A uvek mi stoji na ručnom podešavanju mreže ali eto....skoro sam prebacio na automatsko i potpuno sam to zaboravio. 

Suština je da mi se to desilo u pograničnom predelu a da nisam prelazio granicu, ne bih to sportski prihvatio. Ovako....jbga....gde god da sam bio isto bi mi se desilo.

• Zainteresovan, 792 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@Bojan_JgdSlicno mi se desilo, slicna cifra i par puta po 3000din, jako su nekorektni... Imam poslovni broj u Yettelu i takvih gluposti tamo nema. Limit ima doosta nizi prag spram A1, a i imas 20mb za roming bas da se ne bi desavale takve gluposti kao u A1...

Kad je na rucnom rezimu, ubrzo po napustanju granica zemlje, ostajem bez signala, onda moram da stavim automatski i da se nadam da slucajno necu ukljuciti prenos podataka i ne oderu me ko magarca. :jee: 

• Drug član, 1290 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Jel znate da na telefonima postoji opcija da se zabrani tzv. data roaming?

Znači nikakvo ručno uključivanje/isključivanje razmene podataka, već se ova opcija deaktivira, i onda čak i kada je razmena podataka omogućena, a telefon je u roaming-u, nema razmene podataka.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

Ne na telefonu nego na broju. Kucnes im mail i trazis sta zelis da ti blokiraju. Da ne duzim imao sam peh sa sluzbenim brojem pa sam morao da trazim tako da mi blokiraju sve usluge koje meni ne trebaju. Sad mi je na sluzbenoj onemogucen recimo roming.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Drug član, 1290 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
Pre sat vremena, Don_Kihot je napisao:

Ne na telefonu nego na broju. Kucnes im mail i trazis sta zelis da ti blokiraju.

To je bez veze, šta ako internet ipak zatreba a to je jedina opcija…

• Drug član, 2856 postova
  • Motocikl: strom 650

Meni je fascinatno kako neki ljudi nose telefone koje plaćaju i više nego što je realno prema zaradama ,a nisu u stanju da znaju ni deo njihovh funkcija.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Integrisan, 4951 postova

Samo prepaid vec vise od godinu dana. Vidim sada da cu morati da registrujem broj... ovi poceli da glume strance.

Zovu s vremena na vreme da nude postpaid, samo nisam zainteresovan, dovidjenja i odmah bloknem taj broj koji je zvao.

• Sviđa mi se 1

• Svrati cesto, 3517 postova
Pre 5 sati, vasa.93 je napisao:

Jel znate da na telefonima postoji opcija da se zabrani tzv. data roaming?

Znači nikakvo ručno uključivanje/isključivanje razmene podataka, već se ova opcija deaktivira, i onda čak i kada je razmena podataka omogućena, a telefon je u roaming-u, nema razmene podataka.

Screenshot_20241124_125424_Call settings.jpg

Covek je lepo pitao opcija bez rucnog ukljucivanja iskljucivanja....

• Drug član, 970 postova
  • Motocikl: NEMAM

Ja u MTS- evo već 3 god od kad sam u ovom stanu, imam sve na jednom računu, net,TV i moj telefon (BOX nešto) paket. Za malo da odem u Yettel, kad sam tražio neki broj (zaboravio sam izraz al kad to zatražiš to znači da prelaziš) pozvao me agent, našli se na 50% i sad mi je račun oko 3000rsd za sve to. Ja sam i više nego zadovoljan. Imam pozive i sms neograničeno, interneta ima dosta ne mogu da potrošim i imam 100-150 min. ka MTEL mreži što mi odgovara tako da meni je top. Poslovnica mi ma Vidikovcu 500m od kuće ako šta zapne...

Nije. Pisao je o rucnom odabiru mreze. 
Odabir mreze nije ni pomenuo.

• Svrati cesto, 3517 postova

pre 5 minuta, Don_Kihot je napisao:

Odabir mreze nije ni pomenuo.

I mene su pre mesec dana. Ali sam delimično kriv i sam. Pisao neku žalbu i umanjili su mi računa za 30%. 

E sad, problem je što sam ja bio preko sa ugašenim prenosom podataka i čim sam prešao, svratili u kafanu i ja upalio podatke....i za par minuta ode 17.000 (par mb). Telefon je ostao "nakačen" na rumunsku mrežu. A uvek mi stoji na ručnom podešavanju mreže ali eto....skoro sam prebacio na automatsko i potpuno sam to zaboravio

Suština je da mi se to desilo u pograničnom predelu a da nisam prelazio granicu, ne bih to sportski prihvatio. Ovako....jbga....gde god da sam bio isto bi mi se desilo.

Ukratko moj slucaj, imam dve kartice na telefonu. Na mojoj koristim net u romingu imam u paketu. Na sluzbenoj iskljucen roming. Aaliii, ima opcija prebacivanja podataka tj kada jedna kartica izgubi domet da druga preuzme koriscenje podataka. Na prelasku iz Slo u Hr dok je moja prebavivala mrezu ova druga preuzme podatke i zaduze me za 48.000 dinara za 2mb podataka! Našli smo se na 20% jer je sluzbena pa sam morao to da zatvorim inace bi isao na sud ako treba. Onda sam trazio da mi blokiraju na tom broju sve roming usluge i gotovo.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja