Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem dva brodska kontejnera od 6 metara

Recommended Posts

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Pozdrav.

Kao što naslov kaže u fazi sam kupovine dva ili bar jednog brodskog kontejnera od 6 metara,koji če biti stacionirani u istočnoj Srbiji. Ako neko od forumaša ima nešto takvo, zna nekog koji ima te stvari ili mi neko može preporučiti na koga nek se "okrenem" da nekako rešim tu rabotu, bio bih veoma zahvalan....pa makar to bilo u stilu popijenih piva, pojedenih ćevapa iliti slične đakonije. Poželjno bi bilo da se kontejneri nalaze negde uz Dunav blizu Prahova,Kladova,itd....i da su naravno u što boljem stanju sa nekom primerenom ili normalnom cenom. Kontaktirao sam putem mejla dve firme u Srbiji koje se bave prodajom tih brodskih kontejnera da jih ne vucaram iz Slovenije ali kao po običaju nema nikakvog odgovora. Izgleda jim nije u interesu da se kontejneri prodaju......

Zašto baš brodski kontejneri? 

Zato jer su izuzetno snažno napravljeni i meni če služiti kao garaža za motore i radionica gde ču držati alat, tako da mi nije potreban izolovan kontejner, a i skuplji je od brodskog......otvoren sam za sve predloge ako neko zna neku jeftiniju ili bolju varijantu za te namene....

Promenio član bmw
dodatne informacije da ne bi bilo zabune
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 814 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Probaj na kupujemprodajem.

• Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
Pre 10 sati, slave74 je napisao:

Jeftinije je iz Slo da doneses. 😀

Da ne poveruješ, ali izgleda da si u pravu.....imam predračun za 2500 eur+PDV za 1 kontejner i prevoz iz Slovenije 600eur+PDV u istočnu Srbiju.....nekako mi cene kontejnera u Srbiji deluju malo visoko....

• Enduraš, 6362 postova
  • Motocikl: CRF300L

A sto ne nadjes lokalnog majstora da ti sazida objekat kakav ti treba, ne verujem da bi bilo skuplje od kontejnera ?

• Podržavam 1

• Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Moji drugovi su kupili slepersku prikolicu tj Hladnjaču ,ona je izolovana i velika. Uzeli su je za 2100e secam se jer su dali njih 3 po 700e,sluzi im kao kuca u nekoj zabiti u CG na planini. Mozda mozes i to da vidis.

Promenio član punisa 16
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

A mozes i da vidis sa ovim covekom on to radi bas brzo,prakticno bez para. Makar savet da ti da.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 6

• 8-bit, 1873 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Možda bi ti odgovarao industrijski šator.

image.thumb.jpeg.c490cd0c34265bbeda9c2414b43bf883.jpeg

Mislim da je 110 m2 oko 3300e.

• Sviđa mi se 1

1 hour ago, mradomir said:

To je vašarski šator :)

Pre 17 sati, aca-pn je napisao:

A sto ne nadjes lokalnog majstora da ti sazida objekat kakav ti treba, ne verujem da bi bilo skuplje od kontejnera ?

Pa zato jer če lokalni majstor više da popije i pojede nego što košta kontejner. A cene rada da ne pričamo....

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1001 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Od nekog sam čuo, da kontejneri gde su bili smešteni kinezi na nekom gradilištu.
Da se prodaju nešto povoljno kad sr završi posao i napuste ih.
E sad kome se obratiti

Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka

• Drug član, 2997 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Pa, Kinezima. :D:D :D 

Šalu na stranu, bojim se da bi bilo potrebno potpuna zamena unutrašnjosti posle ekipe radnika iz Kine.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova
  • Motocikl: 4x4

Marko Uff, nekada davno bio na bjb, se bavi(o) kontejnerima. Tamo je na savskom nasipu. 

• Podržavam 1

Pre 6 sati, mradomir je napisao:

Druže sve je to super, ali za mene preveliko........i šator ne možeš čvrsto da zaključaš. Treba mi da ostavim alat ili motore unutra, zaključam i da sam miran dok radim u inostranstvu....sa šatorom to ne biva....

pre 34 minuta, mrle je napisao:

Marko Uff, nekada davno bio na bjb, se bavi(o) kontejnerima. Tamo je na savskom nasipu. 

Ima li neko broj od tog Marka UFF da ga nazovem i popričam sa njim....

• 8-bit, 1873 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650
5 hours ago, punisa 16 said:

To je vašarski šator :)

Kupuju ljudi za skladište, garažu...

Garancija na platno je 10 god.

Ne treba građevinska dozvola.

A naravno može i za vašar ili svadbu :)

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Enduraš, 6362 postova
  • Motocikl: CRF300L
On 10/2/2024 at 7:55 PM, bmw said:

Pa zato jer če lokalni majstor više da popije i pojede nego što košta kontejner. A cene rada da ne pričamo....

Cene rada na jugu i istoku Srbije nisu kao u Bg-u i okolini, sa majstorom se dogovoriš cenu za završen objekat (sa njegovim materijalom). Uopšte ne moraš ni da budeš tu. Uigrana ekipa završi takav objekat za nedelju dana.

Betonska ploča, zidovi od giter bloka, odozgo drvena konstrukcija i limeni krov sigurno nije skuplje od dva kontejnera sa prevozom. Jedina mana je sto treba građevinska dozvola, ali ako je negde zabačeno, to niko neće da kontroliše.

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 8284 postova

Neće za srednje i više esalone članova biblioteke... Za one koji to nisu, itekako se sve vidi na ortofoto redovnim snimcima, a onda kreće vrzino kolo reketa, gde sw zakon koristi kao sredstvo iznude i pritiska... 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1710 postova

Ja bas pre neki dan pitao. Ideja je da ovako nesto bude vikendica. Nije 6m ali je sa vratima i prozorima, mozda i mokrim cvorom, kao stambeni kontejner. I mozda sendvic paneli to nisam pitao jer sam jos daleko od toga.

Screenshot_2024-10-04-22-04-35-753_com.instagram.android.jpg

Pre 13 sati, aca-pn je napisao:

Cene rada na jugu i istoku Srbije nisu kao u Bg-u i okolini, sa majstorom se dogovoriš cenu za završen objekat (sa njegovim materijalom). Uopšte ne moraš ni da budeš tu. Uigrana ekipa završi takav objekat za nedelju dana.

Betonska ploča, zidovi od giter bloka, odozgo drvena konstrukcija i limeni krov sigurno nije skuplje od dva kontejnera sa prevozom. Jedina mana je sto treba građevinska dozvola, ali ako je negde zabačeno, to niko neće da kontroliše.

druže, nečeš poverovati, ali kada čujem kakve su cene rada na istoku Srbije, pitam se da nisam pogrešio državu.....a ionako dolazim u Srbiju za koji dan pa ču se raspitati. Gradnja "na crno" ne dolazi u obzir, jer hoču mirno da spavam....

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja