Jump to content

Moto Zajednica

21.09.2024. Novi Sad - Venac - sasans1

Recommended Posts

• Drug član, 2966 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

...većina Novosađana koji smo u ovom svetu na dva točka smo ga poznavali.

Još pamtim naš razgovor dana kad je poginuo Deda pre već koliko godina beše, tu dole od Mišeluka ka Vencu kod šljunkare.. Bili smo svi u šoku.. 

Čovek nikad ne uspe da se navikne na činjenicu da je s nekim do juče stojao i pričao o raznim temama a da ga danas nema..

Na žalost ova naša strast je takva, svirepa a skupa, cena je najveća moguća, svi verujemo da to ne može nama da se desi, a malo malo otme nekog od nas...

I da, i dalje ćemo nastaviti da odbijamo realnost, da prkosimo životu i smrti. 

Kao Remarkovo "Danas ti, sutra ja". 

Hvala na razgovorima, na anegdotama, hvala na pomoći za delove koje te nije mrzelo da tražiš, što si nas klince gledao kao sebi ravne kad smo se pojavili zeleni i balavi... 

Želim ti krivudave puteve nebeske. 

• Sviđa mi se 21

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Sa tugom i nevericom primio sam usmeno saopstenje od prijatelja, a zatim i vesti sa mreze... najiskrenije saucesce upucujem porodici i rodbini. Njima je najteze, a izgubili smo svi. Njegova dobrota i komunikativnost koja se retko srece nedostajace svima. Voleo je to sto svi volimo i vezuje nas sve, manje ili vise. Vecno ce nam nedostajati takav. Zbogom Sale, zbogom druze i prijatelju, neka su ti siroki putevi nebeski.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

U ovom casu ako smem da primetim u subotu je izgubljeno 3 zivota motorasa.  Apatinski motociklista je isto izgubio zivot od udara  automobila u makazama koji pretice, a kojim upravlja dozvola sa svezim mastilom... prejak auto, brzina, sitne godine... Neka mi niko ne zameri.

Promenio član marshall
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 6512 postova
  • Motocikl: konzerviran

Koliko god da je čovek ispravan, dobar vozač..jednostavno prepun vrlina, život i sudbina nije uvek u njegovim rukama. Svet je prepun bezobzirnih budala i nijedna kazna, niti bilo kakva kompenzacija ne može da zameni gubitak kvalitetnog čoveka.

Nismo stigli da se upoznamo..

..iskreno, izuzetno mi je žao.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 285 postova
  • Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT

Ne stigosmo da se upoznamo...

A skoro razmenili poruke na PP...

I smejali se kako i na PP piše totalno zbunjujuće...

Bem ti život...

Iskreno saučešće porodici. 

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: xtx660,xjr 1200

Malo ko iz Novog Sada i okoline ga nije znao ko vozi motore.Gomila nas je kupovala sprej za lanac od njega.Retko dobar i pozitivan momak.

Nemam reči koliko mi ga je žao.

• Sviđa mi se 2

• Pažljivo prati, 616 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Danas mi drugar kaže da je čuo da si stradao za vikend. Nadam se da ćeš se voziti nekim lepšim i sigurnijim putevima. Nek ti bog da mir a tvojoj porodici snage da izgura ova teška vremena. RIP Sale

• Zainteresovan, 409 postova
  • Motocikl: Ex GSX-750R

Komunicirao sa Sasom, kao i dosta nas oko delova i delio savete. Pri tom i iz istog smo grada. Citam post vise puta i ne mogu da poverujem.

Siroki ti putevi nebeski! Pocivaj u miru!

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Znali smo se licno,

uzimao sam delove dugo godina unazad od njega, pogotovo lance.

Bio sam kod njega kuci mnogo puta.

Skroz posten i pozitivan lik,

uvek raspolozen za duge price o motorima.

U soku sam.

Neka mu je laka zemlja.

Saucesce porodici.

• Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Neka mu je laka zemlja. Ja ne znam sta je ovo vise. Jutros oko 8h sam sklanjao coveka sa ulice . Sudar skutera sa autom ,proklizao na pesackom i udario od pozadi u kola. Ozbiljan prelom noge. Izvinite sto pisem ovde,prosto je vise previse.

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Ne znam koji put citam temu, valjda podsvesno se nadajuci da cu procitati da je vest lazna, jbg ...

• Drug član, 784 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Kao i vecina vas i ja sam sa sa Sasom dosao prvi put u kontakt kada su mi trebale neke potrepstine za motor. Kuckali smo se par puta, brzo i lako je nabavljao sve sto je bilo potrebno, a pri tome i savetovao sta bi trebalo uzeti, a sta, ipak, izbeci. Culi smo se proletos, razmenili malo reci oko nasih Kawasakija koje smo vozili i koje bi smo vozili. Smejali smo se njegovom nacinu komunikacije na forumu jer nekada su mu recenice bile mirne i smislene, a drugi put bi izgledalo kao da mu je neko dete gazilo po tastaturi i nasumice pisalo postove.

Nismo stigli da se upoznamo licem u lice, a videlo se da je bio dobra osoba, vredna upoznavanja, neko koga je vredelo imati ne samo za saradnju vec i za prijatelja.

Laka ti zemlja Sasa.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 772 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.

Ali spojiti Saletov lalinski umio glas sa njegovom pojavom.Pa onaaako laalinski kad ga razvuceeeee. Eto on mi je i nabavio vizir za xjr koji nisam mogao da nadjem. Kaze Sale evooo stiiiigaoooo je viiiziiir,baaaas saaam seee namuciiioo, oceeees i neeekii spreeej za laaanac.Reko daj Sale 6 komada sad cu dodjem do tebe u NS nek ide zivot... I tako imam sad gomilu sprejeva.🥰 Pocivaj dobri moj Sale u miru. Svaka ti cast kakav si lik bio.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: SW 400

Neka počiva u miru. 

A mi svi da otvorimo četvore oči i da se pazimo, nažalost previše je bahatosti i bezobzirnosti svuda, pa i u saobraćaju.

• Sviđa mi se 1

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Ima i nas sa juga Srbije kojima je nabavljao sve i svasta dugi niz godina... Hvala ti Sale sto si bio dobar covek i uvek ispostovao dogovor, pocivaj u miru dobri covece.

• Zainteresovan, 426 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

O Bože.. pogledao naslov teme i kad sam video nickname samo me preseklo u stomaku, sve mislim nije to to, ali nažalost 😢... nisam lično poznavao Saleta ali za sve ove godine na forumu je ostavio utisak jako pozitivne osobe i dobrog čoveka, bio je aktivan u mnogim temama, pa slobodno mogu da kažem da je bio član uže grupe koji su činili stub ovog foruma.

Od kako sam pre 14 godina izgubio nekog ko mi je bio brat, drug iz školske klupe, prvi komšija, najbolji prijatelj, kolega bajker i sve ostalo, ovakve stvari me mnogo bole. 

Sale dobri, nadam se da si na nekom lepšem mestu nego mi ovde, široki ti putevi nebeski... Saučešće porodici i prijateljima, stvarno veliki gubitak i tuga...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• BJB Maxi scooter club, 1654 postova

Saucesce porodici... Siroki ti putevi nebeski. Kao i vecina,licno nisam poznavao coveka,ali iz teme u temu,nick mi je ostao upamcen. Uvek fina komunikacija,kulturni postovi. Citajuci slova koja je DraganNS napisao,verujem da je Novi Sad izgubio jedno divno bice,a mi dobrog kolegu. Pocivaj u miru. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1696 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Saletova sahrana je sutra (petak) u 12 časova, na Novom groblju u Novom Sadu. 

Danas me neki nemir (koji me btw. danima drži) odveo na grebenski put, da pronađem mesto gde je Sale nastradao. To se desilo na Brankovcu, baš na vidikovcu... Ako je to neka uteha Sale je otišao u trenutku dok je radio ono što je najviše voleo, na mestu sa koga se pruža najlepši pogled na njegov Novi Sad. Kakva simbolika! 😔

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Zbunjen 1
  • Tužan 16

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja