Gile 1734 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, jeste na kraju nahvatali nekog pocetnika? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas, Pepermint, Sara, ja, tek god i nesto tako da se i dalje kotiramo kao pocetnici. Boki je isto pocetnik samo se stidi da kaze vozi onaj 1.4 hdi samo da se kaze da je ozbiljan vozac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 359 Napisano Octobar 11, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Ranko, kome ti da je početnik, bre? Idi peri motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 232 Napisano Octobar 11, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam po "cetnik". Tek 8 mjeseci na ovom motoru. Jos se upoznajemo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, araS je napisao: Ranko, kome ti da je početnik, bre? Idi peri motor Ja to zbog podrške drugima da ne bude jao pa sta cu ovde sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 41 Napisano Octobar 11, 2024 U prolazu, 14 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno i ja bih se prijavio za voznjuSent from my CRT-NX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, lepo, lepo. Čekam vas na jezeru. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2612 Napisano Octobar 11, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gde i kad je skup svatova možda skoknem i ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim temu i ideju, pratio sam od začetka. Potajno sam se nadao da ćete do Kote, ali nisu ni ovako stvari izgubljene. Drugar i ja idemo sutra u pravcu Rudnika i Goča, pa ću videti da obrnemo planirani pravac i vreme i da vam se pridružimo do Kosmaja. Da damo skroman doprinos u jednom pravcu, a onda produžimo dalje. Ujutru ću znati, sada je kasno da ga cimam, ali iskreno se nadam da se vidimo i da nas primate u svatove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Octobar 11, 2024 (promenjeno) Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Gde i kad je skup svatova možda skoknem i ja Nalazimo se u 10:30 na parkingu Lidla kod Trošarine - Save Maškovića 4. Promenio Octobar 11, 2024 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Octobar 12, 2024 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne stavljam na spisak pošto ćemo u jednom pravcu sa vama. Ali nek se zna +2. Vidimo se za čuku vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 118 Napisano Octobar 12, 2024 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, želim vam lepu i ugodnu vožnju, žao mi je što nisam u Beogradu danas da idem i ja sa vama, ali neku sledeću vožnju se vidimo. Sve najbolje želim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4221 Napisano Octobar 12, 2024 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 38 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Octobar 12, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Priložite još neku sliku, za nas koji nismo mogli ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Octobar 12, 2024 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo bilo mi je zadovoljstvo 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Octobar 12, 2024 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Super provod. Pocetnici su dobri, nece da ih menjamo 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1421 Napisano Octobar 12, 2024 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ključno pitanje: gde se jelo, i kakva je klopa!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1110 Napisano Octobar 12, 2024 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Opasna ste ekipa bili. Pretekao sam vas na onom pravcu posle skretanja za Vrcin. Zurili smo na Kotu pa nisam uspeo da vas sve pozdravim. Jedino sam @BokyBoy pozdravio jer sam video da na zacelju bas upinje da vas drzi i da mu treba podrska da ne odustane. Sledeci put idem sa vama 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1727 Napisano Octobar 12, 2024 Drug član, 616 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, ske je napisao: Opasna ste ekipa bili. Pretekao sam vas na onom pravcu posle skretanja za Vrcin. Zurili smo na Kotu pa nisam uspeo da vas sve pozdravim. Jedino sam @BokyBoy pozdravio jer sam video da na zacelju bas upinje da vas drzi i da mu treba podrska da ne odustane. Sledeci put idem sa vama Jel to opet zaboravio da spusti ručnu? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1110 Napisano Octobar 12, 2024 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on 'oce, al slaba masina pa ne moze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Octobar 12, 2024 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, maza1 je napisao: Ključno pitanje: gde se jelo, i kakva je klopa!? Nesto novo ispod Kosmaja, top klopa, usluga, objekat nov, preporuka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Benja 16 Napisano Octobar 12, 2024 U prolazu, 1 post Motocikl: Kawasaki z750s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepom drustvu i laganoj voznji. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 463 Napisano Octobar 12, 2024 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima što ste imali za nas toliko strpljenja, znam da je vama bio smor veći deo puta ali, evo da pišem u svoje ime da mogu i ostali da se izjasne, meni je ovo mnogo značilo i kao podrška ali i kao ogromno iskustvo. Sad samo da Nemanju ubedimo da pred kraj sezone organizuje još jednu vožnju HVALA MILION PUTA Sent from my iPhone using Tapatalk 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 16 Napisano Octobar 12, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Gopro snimci stižu u narednom periodu, jer veseli gopro upload traje Hvala mnogo, društvo. Bilo je odlično! Moram da pohvalim iskusniju ekipu za strpljenje i pažnju Vidimo se na sledećoj vožnji! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10206 Napisano Octobar 12, 2024 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kasno da se sad upišem na spisak ? Jbga, nisam ni znao za ovu temu ranije, a priključio sam se zahvaljujući @drazenye . Sama vožnja (za mene od Ralje) je bila baš lagana i opuštajuća, i tek sad shvatam zbog čega. I drago mi je da sam učestvovao ! Podržavam ovakve vožnje i lepo je kad ima iskusnijih kolega (i koleginica) koji se trude da pomognu početnicima. Bravo @Skittles za akciju !!! 18 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...