vasa.93 3284 Napisano Jul 12 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam da motivišem malo potencijalno zainteresovane. Cena pre dve godine je bila možda malo, što bi se reklo - sportska. Sad sam spreman da ga dam za 5990€. Motor je trenutno neregistrovan, tehnički je urađen i važi još malo. Svakako ću da ga registrujem ja ako ne ode ubrzo, onda bi i cena bila korigovana. Servis urađen sredinom septembra prošle godine, od onda prešao 300-400km. Znači ove sezone praktično nema ulaganja. Na oglasima nema ni jedan ovakav Traveler, a ono što ima je maltene klot za tipa 6300-6400€, sa 50% većom kilometražom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3715 Napisano Jul 12 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prelep primerak vidi se iz aviona. Prodaja je pored svega i stvar sreće kao i kupovina. Zapao mi za oko još pre skoro 2 godine kada sam ja jurio Tracer. Cena je bila baš prejaka nisam hteo da komentarišem iz pristojnosti, još manje da zovem, ubrzo i rešio kupovinu. Da je bila ova skoro sigurno bi bio moj. Da je bilo aktuelno isto početkom sezone uzeo bi moj drugar odmah, koji je kupio isti, ista boja i paket 2016 god sa par hiljada km manje. Nije da su popularni, nije ni da se ne prodaju. Drugar je kupio 2 dana pošto je motor bio oglašen. Kupac razuman spustili cenu za 600e i na kraju platio 6.100e uz dosta sreće, čisto da ti i budući kupac imate parametar oko prodajne cene. Ovaj tvoj ima malo više ne fabričke opreme, 2 godine mlađi, a to podiže malo cenu. Sada mislim da si ga i malo potcenio, ali to može da bude dobar signal ko hoće ovako nešto, da ne čeka jer ovakav motor za te pare vredi i više i retko se nađe ovakva ponuda. Srećno siguran sam da će sada brzo otići 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 16 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @max80 druže, hvala na lepim i korisnim rečima. Sećaš se da smo i onda pričali, i mislim da bi se mi lako dogovorili, nisam ja nikad bio gadljiv na ponude, pogotovo ne od ljudi poznatih na forumu, ali dobro sad. I meni je tad ipak kvrcnulo “ma neka ga”, pa nes evo ovde… Elem, upravo sam registrovao motor, pa ko voli imaće motor registrovan godinu dana za 6150€. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2087 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 974 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nisam ispratio ovaj oglas… elem, ja sam se nasao u sitaciji u kojoj sam mislio da nikad necu biti…ćera mi je stasala da bude suvozač, i voli da se voza…mom Shiveru su auspusi pod sedistem, i za vozaca je ok ali suvozaču i ne baš…bar se ona zali da je toplo… tako da sam zbog visih ciljeva spreman da promenim motor u koji sam i posle 6 godina zaljubljen…jer kad je princeza u jednacini sve se menja kad se vrnem sa mora idem da pogledam Mikecov XAdv jer mi to deluje kao najbolja opcija za narednih xy godina…ali za njega moram da zajmim lovu…sledeca mi je opcija u glavi bila Voge SR400X koji tek treba da se pojavi…od opcija motora sam bio odustao…no sad kad gledam ovu tvoju lepoticu, ima mi smisla…ostao bih u istoj kategoriji, auspuh je dole, a i isto je crven - a zna se da je crveni motor najbrzi tako da bicemo u kontaktu Promenio Jul 16 član zlig0r 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 598 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li ja dobro propratio, gume su i dalje na njemu PA ST2 od pre nekoliko godina, sa malo starijim dot? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 16 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Tako - 2019 i 2020. Piše u ekspozeu. To ostaje novom vlasniku da zameni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3715 Napisano Jul 16 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista mislim više nego fer i drugarska cena za ovakav motor u ovom stanju i paketu. Kažem nema sumnje da će otići, ko hoće neka požuri. Gume su potrošna roba i jesu na granici starosti, ali ne znači da mora nužno da se menja odmah. Do sledećeg proleća nema potrebe ko nije trkač ili ne ide na daleku turu. Kupio prošli motor na njemu identično tako stare gume, ali na 80%. I ako sam kupio druge zbog tog dota, još par meseci sam vozio stare, jer sam zaista imao poverenje u njih i držale su dobro. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 601 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gume su potrošni materijal isto kao i ulje ili filter vazduha ili količina goriva u tanku... Suština je motor u paketu... težina, ciklistika i CP2 agregat...još registrovan 360+ dana...kupac uzme digitron i sračuna... pa sve bude jasno... Moj je došao sa novim gumama GPR 300, dok su hladne nee dobro za peglanje a kad ih zagreješ to je to što ti treba pa i sve što ti treba...kad ih potrošiš staviš Conti RoadAttack 4 i voziš po svim uslovima kao na stazi... ako planiraš vožnju u dvoje investicija u ogibljenje je očekivana, a ako voziš sam, ne treba ti ništa više od ponuđenog... koferi, top case... sve ima svoju cenu...ako si racer preskoči ovo i uzmi Tracer 9...ako si lik koji vozi 350+km dnevno trebaš da preskočiš ovo i pređeš na GS-a... vazdušaru... LC... Hondu...svejedno... Tracer nije projektovan za duže dnevne ture već za peglanje u okvirima destinacija lokalnog ili eventualno međugradskog prevoza...a naravno da može...ali i fićom se stizalo od Subotice do Ulcinja, samo je pitanje da li je to željeni cilj...Možda zvuči grubo ali tako je kako je ... nije svaki motor za svaku destinaciju... Odgovorno tvrdim da je taj CP2 agregat idealna zlatna sredina a ciklistika jedna od boljih ako ne i najbolja u klasi, nevezano za to što lično preferiram Yamahu, do sada nisam prepoznao konkurenta u toj klasi... VStrom je možda najbliži ali realno ni blizu ovoj Yamahi dok je BMW preskup u ovoj klasi Honda u novijoj ponudi čak i nema agretat u klasi od 75KS dok o ostalim proizvođačima nije čak ni predmetno govoriti ili upoređivati sa ovom Yamahom... Iz ovakvog pogleda na tržišnu ponudu... ovaj Tracer, iako polovan, je apsolutni pobednik! Nisam finansiran od strane kolege da podstičem oglas, a lično smatram da je i cena "malo jača", samo iznosim lične stavove i iskustvo da je ovo motocikl sa kojim sam se mnogo lepo navozao uz minimalne troškove održavanja i kad prematorim za ove "vel'ke" motore vraćam se u ovu Sport Touring klasu, i Tracera konkrentno, kao idealan kompromis želje, ograničenja i mogućnosti... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 17 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Dudico je napisao: …a lično smatram da je i cena "malo jača"… Dobro bre, majku mu, pa treba nešto i na licu mesta da se počastimo. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 21 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa? Ajde ljudi, bolje da ode nekom od vas a ne ovim nakupcima što se javljaju… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 601 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šta bude nakupci? Hondu Transalp iz '98 glavu za glavu ili građevinski materijal u ratama? Bez sekiracije, registrovao si ga što je veruj mi benefit kod prodaje, tako da ako nije frka za kintu samo opušteno i sa prvim koji donese keš pregovaraj do dogovora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 22 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka za kintu, hoću da vozim nešto veliko kao ti… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2467 Napisano Jul 22 Drug član, 1671 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nije sada ni vreme za prodaju. Vidim po oglasima koje pratim. Baš stoji. Nije otišao nijedan motor preko mesec dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 154 Napisano Jul 23 BJB Maxi Scooter Club, 157 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se konj od 195cm i 115kg moze udobno spakovati na nju i voziti duže vikend ture a da mu se ne koče kolena, krvivi kičma i trne guzica? Zagledam svaku na ulici ali nikad nisam seo a kamoli provozao... Trenutni motorin će promeniti vlasnika uskoro pa se traži nešto više putno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 23 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu jedino za 115kg da pričam - to može lagano, za 195cm ne mogu da pričam jer mi fali jedno 20 santina. Sad ozbiljno - šta znam, rekao bih da definitivno nije mali motor. Meni je sa 175cm onako knap, u moto čizmama gazim petom sa oba stopala, ne baš skroz komotno i lagano ali uspevam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17907 Napisano Jul 23 Integrisan, 8760 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Boxi87 said: Jel se konj od 195cm i 115kg moze udobno spakovati na nju i voziti duže vikend ture a da mu se ne koče kolena, krvivi kičma i trne guzica? Zagledam svaku na ulici ali nikad nisam seo a kamoli provozao... Trenutni motorin će promeniti vlasnika uskoro pa se traži nešto više putno... Ja sam par cm niži sa malo manje kg imam. Mali je. Mada probaj sam, možda imaš bolje kukove i kolena od mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6316 Napisano Jul 24 Drug član, 2580 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2026 at 8:19 AM, Boxi87 said: Jel se konj od 195cm i 115kg moze udobno spakovati na nju i voziti duže vikend ture a da mu se ne koče kolena, krvivi kičma i trne guzica? Zagledam svaku na ulici ali nikad nisam seo a kamoli provozao... Trenutni motorin će promeniti vlasnika uskoro pa se traži nešto više putno... Za nas krakate je samo Afrika i gs 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 24 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja bih verovao ovim ljudima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 816 Napisano Jul 25 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/11/2024 at 9:34 PM, vasa.93 said: Sve si u pravu, ali mislim da nema povratka nazad. Nije samo ni da li im falim, nego mi se prosto neda da odem gde zamislim. Krenem i sve se mislim kad stižem nazad, i onda to bude začarani krug koji bih da presečem na neko vreme. I dalje planiram da tu budu dva točka, ali sa ~0,75kw snage (1 KS ). Valjalo bi mi i da se malo fizički aktiviram, pa sve ove kockice slažem u nešto lepo. Pa videćemo… Zato se i ja lomim da prodam moju yamahu,dok su bili mali nisam imao vremena za voznju, sad kad su malo porasli lepse mi je sa njima nego na motoru,sad ja njih jurim jel su u uzrastu gde su mama i tata dosadni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Avgust 4 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ljudi, oli neko kupi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Avgust 7 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Družimo se dok još imamo priliku… 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 382 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih uzeo ali imam isti takav ( izvinjavam se za off, morao sam) 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Avgust 9 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan juče. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel smemo znati po kojoj ceni je prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2608 Napisano Avgust 9 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zoleprole je napisao: Jel smemo znati po kojoj ceni je prodat? Zole, to i nije bas pristojno. Ako te intresuje pitas kolegu u PP, sto bas moras u tudj džep da virnes pa jos i svi da znaju. Rece ti negde da zoves ljude po oglasima i pitas sto prodaju motore skuplje nego sto su novi u radnji, i to je takodje cudno ponasanje.. Ajd uzdravlje 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...