vasa.93 2593 Napisano Avgust 10 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Tracer 700 Traveler 2018. godište, prešao 28.100 km. U pitanju je Traveler model koji je fabrički išao sa: rolbarovima, zaštitom hladnjaka i mekim bočnim torbama. Od krupnijih stvari dodato je: Yamaha centralni kofer od 50l sa Yamaha nosačem Givi V37 bočni koferi od po 37l sa pripadajućim nosačima SW motech centralni stender Yamaha tank torba sa tank lock sistemom kačenja Ostalo od dodatne opreme: Deflektor na viziru Nosač telefona sa bežičnim punjenjem Držač za nosač navigacije iznad table USB punjač sa dva izlaza i pokazivačem napona akumulatora Istorija održavanja: Avgusta 2023. godine na 25.500 km urađen je redovni mali servis (motorno ulje i filter). Maja 2022. godine na 20.700 km urađen je veći servis gde su zamenjene sve tečnosti (motorno ulje, rashladna tečnost i kočiona tečnost), filteri (ulja i vazduha) i svećice. Krajem 2021. godine na oko 20.000 km stavljenje su nove gume Pireli Angel ST2, DOT 2019 i 2020. U dobrom su stanju, prošle 8.000 km. Od kad je kod mene, motor je održavan u ovlašćenom Yamaha servisu u Nišu, i za servise navedene gore posedujem i račune. Ove godine treba uraditi redovan mali servis, budući da je od prethodnog prošlog godinu dana, mada je od poslednjeg servisa motor prešao samo 2.600 km. Motor je registrovan do juna 2025. godine. Motor nema baš nikakvih oštećenja, sve je očuvano izuzetno dobro, mažen je i pažen. Više fotografija moguće je pogledati ovde: https://drive.google.com/drive/folders/1YzgCnygXMX1H680BCqPlu2SAb8_nZZuY Fotografije iz garaže su današnje, ostale su starije, a sutra će biti novih po dnevnoj svetlosti... Cena: 7500€ Kontakt: 0643628612 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Odustaješ od sport-turinga ili prelaziš na veće? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 10 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bliže je tome da prelazim na nešto veće… Toyota Highlander… Šalim se, to je samo želja, a razlog prodaje je nedostatak vremena za vožnju pored odgajanja male dečice. Pa do neke druge prilike… 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9594 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, vasa.93 je napisao: Toyota Highlander Pravi izbor ! Vozio sam od drugara, benzin 2,7l automatik, lađa... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 11 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao, evo slika od danas: https://drive.google.com/drive/folders/1-5xPo6KG4SsI6oX0EhvVXdY1d9kdOwyz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11107 Napisano Avgust 11 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, vasa.93 je napisao: Pa bliže je tome da prelazim na nešto veće… Toyota Highlander… Šalim se, to je samo želja, a razlog prodaje je nedostatak vremena za vožnju pored odgajanja male dečice. Pa do neke druge prilike… brate i dve voznje godisnje su ventil za dusu, 10 dana u godini im nećes faliti toliko,razmisli jos jednom,ako te vec finansije ne primoravaju,vreme ćes naći,deca hvala Bogu rastu brzo, ali i ti matoris ,zajebana tematika 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 11 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu, ali mislim da nema povratka nazad. Nije samo ni da li im falim, nego mi se prosto neda da odem gde zamislim. Krenem i sve se mislim kad stižem nazad, i onda to bude začarani krug koji bih da presečem na neko vreme. I dalje planiram da tu budu dva točka, ali sa ~0,75kw snage (1 KS ). Valjalo bi mi i da se malo fizički aktiviram, pa sve ove kockice slažem u nešto lepo. Pa videćemo… 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 645 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Deca su samo jednom mala i to vreme ne moze nikada da se vrati. Nikad nije dosta vremena provedenog uz decu! A motocikl je i dalje motocikl i za 10-15-20 godina, i nista manje uzivanje nece biti tada, niti ce se nesto bitno propustiti. Srecna prodaja i samo napred 12 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Avgust 11 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Prati svoje instinkte i radi po svome. Posveti se deci porastu brže nego što misliš. Ne mogu da prežalim što im nisam posvetio više vremena svojoj. Sad odrasli, eno ih po fakultetima i odoše nekim svojim putem. Kupiš neki manji nejked za po lokalu i da te želja mine ponekad. Promenio Avgust 12 član shlem 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Avgust 11 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bss lep motor, domacinski, i lepa boja. Ponekad razmisljam šta bi to moglo adekvatno da zameni Versysa kog trenutno vozim, i jedino mi ovakav Tracer pada na pamet. Srećna prodaja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 12 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala vam na porukama ohrabrenja! Što kaže Piki, zeznuta je tematika, mada vidim da slično razmišljamo svi. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11107 Napisano Avgust 12 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, vasa.93 je napisao: Drugari, hvala vam na porukama ohrabrenja! Što kaže Piki, zeznuta je tematika, mada vidim da slično razmišljamo svi. lep lep lep Au bre ispade ja los roditelj koji ne voli svoju decu,vidim da si ti bar razumeo sta sam hteo da kazem. Ljudi decu treba nekad i pustiti same,ne praviti od njih nesposobna bića i tutorisati stalno,time je samo kontraefekat. Ne pravite soft generacije jer su već omekanjeni. Evo ti situacija,baba i deda ti uzmu decu za vikend da provedu vreme s njima i sta je tu lose da ti i gospodja budete momak i devojka na dva dana,kad dovedu decu nazad jos veća ljubav, a vi se navozali lepo. 5 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa nemere da baba i deda cuvaju dok ti i zena idete na svingeraj party :)) 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep motor. Tačno bih ga kupio, da već nemam skoro isti Srećno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Avgust 12 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep. Vrv nekada u zivotu moj sledeci. Pokazujem zeni, kaze, nesto mu fali ispod farova Kako mu fabricki ne ubaciše "kljun"??? Hahhahah 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se @piki da treba decu pusti same da krče sebi put u životu ali godine kada su najmlađi su izuzetno važne za vaspitanje i treba izdvojiti dosta vremena da se usmere kako valja. Vrlo brzo to prerastu već sa prvim polaskom u školu, na taj period sam mislio. Vaso izvini za off. Promenio Avgust 12 član shlem 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 16 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ode u javne oglase: https://www.polovniautomobili.com/motori/24682246/yamaha-tracer-700-traveler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Septembar 2 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Septembar 23 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Niko neće da se vozi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Octobar 20 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 8. 2024. at 13:14, MaxiS je napisao: Motor je prelep. Vrv nekada u zivotu moj sledeci. Ništa, sačuvaću ga još malo, pa se javi. Neka ga, neka stoji, leba ne traži. Greota mi da ga gledam kako stoji u garaži, ali sad kad je beba malo ojačala ne deluje mi toliko nemoguće da se ja iskradem povremeno… 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...