milomir22 3516 Napisano Jul 10 Malinar u pokusaju, 1686 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam motociklom krenuo na posao i ostavio ga na trgu, uz zid bezistana gde apsolutno nikom nije smetao, u povratku zatičem obaveštenje da su mi komunalci napisali kaznu koja će stići na kućnu adresu. Tu ostavljam motor mesecima, ali je očigledno da smo nekom trn u oku. Ovo mi je prva kazna za motor zbog nepropisnog parkiranja. Treba para,krenuli su i na nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16866 Napisano Jul 10 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bigor said: Ma zvalavi ima dupe da nam pomjeri ove i iduce godine dok ne otplati izbore. Sve ce bar 10% otici gore, a o haracima da i ne pricam. Ako nista bar mi je milo zbog onih koji su glasali za njega. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока U Nišu do 2001. godine nije bilo "parking servisa" i parkiranje se nije plaćalo (a bio jedan "pauk" koji je odnosio automobile koji su bili baš bezobrazno parkirani), a nije bilo ni komunalne policije. Pojma nemam kako su Nišlije uopšte ostali živi dok ove službe nisu uvedene. A onda se neki pametni dosetili pa kupili par tona bele farbe, ofarbali delove ulica, trotoara, trgova, javnih površina, ...., osnovali firmu i "zaposlili" stotinak svojih "aktivista". Pa osnovali komunalnu policiju i tu isto uposlili par stotina svojih "kadrova", komunalne takse (za sve i svašta) uvećali sedmostruko, pa sve zanatske radnje i manje trgovine momentalno otišle u istoriju. Nikom od narednih koji su se ređali nije na pamet palo da ništa od toga ukinuo, naprotiv, samo su službe uvećavali i "unapređivali" i uvećavali dažbine. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6113 Napisano Jul 10 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 pretpostavljam da te je neko prijavio a oni po prijavi moraju da izadju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4672 Napisano Jul 10 Drug član, 3587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je ranije bio trotoar ulice, a sad je prepravljeno u trg i popločano pešačko šetalište ispred starog Suda. Nije da motori tu nekom mnogo pa smetaju, ali, ruku na srce, ne bi ni trebali tu da se parkiraju, nego su tolerisali do sad. Nego eto, uvek nađu da drve na onu stvar na najmanje bitne probleme. Meni po celu noć, takoreći pod prozorom, kod Velikog parka prde i pucaju auspusima dokonjaci gore dole... Što li malo njih ne posete i podele po neku čestitku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4747 Napisano Jul 10 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaju neku šugavu odluku o komunalnom redu pa po njoj kažnjavaju. Samo, reci ti meni kakav si sa poštarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3516 Napisano Jul 10 Malinar u pokusaju, 1686 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo znam poštara, ne živim trenutno na adresi gde sam prijavljen, platiću im, ne bi trebalo da je više od 2500 rsd, ali me ubi u pojam činjenica da ne znam gde da ostavljam motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4672 Napisano Jul 10 Drug član, 3587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja parkiram, kad sam na poslu, u prolazu između Robne kuće ka Čaru (Komšija). Pod krovom je, dođi, ima mesta, blizu ti je .Doduše, ako se i tu me dosete da pišu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8350 Napisano Jul 11 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Skyrunner je napisao: Samo, reci ti meni kakav si sa poštarom? Meni je poštar drug. Ima nešto što treba da znam za ove situacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1382 Napisano Jul 11 Drug član, 539 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, zaludan je napisao: Meni je poštar drug. Ima nešto što treba da znam za ove situacije? Slučajno zagubio čestitku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Nadji advokata koji to radi i ispeglace ti, jer ne rade sve kako treba, nego, koga napecaju, napecaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jul 11 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto je advokat?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4747 Napisano Jul 11 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nešto može da se ispegla a nešto ne Drug samo treba da prati tačan set instrukcija i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...