Mali Ika 202 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ga ne vole zbog izjava i karaktera, ne zbog toga kako vozi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3360 Napisano Jul 10 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5174 Napisano Jul 10 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mali Ika je napisao: Ljudi ga ne vole zbog izjava i karaktera, ne zbog toga kako vozi Људи ? Навијачи неких других ... Мислиш на нас са форума Могли би евентуално, само да му прднемо по прозор . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Jul 10 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Desmo said: Zanimljivo ovaj o kojem se stalno prica isto krugova vodio kao Raul kojeg mozda mama za ruckom spomene 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Jul 10 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Brz je raul 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Svako moze da stavi mekse gume, vodi par krugova, spali ih i gotovo. Kao Acosta u Qataru. Ali se za to ne dobijaju bodovi. Btw, slika je stara par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Jul 10 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vozaca je pobedjivalo godisnje u periodu 2013-2019 a koliko zadnjih 5 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 14 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/10/2024 at 9:24 PM, Fredi said: Koliko vozaca je pobedjivalo godisnje u periodu 2013-2019 a koliko zadnjih 5 godina? Bilo bi isto da se Marquez nije polomio u Jerezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Gde isto matori . Skoro sve pobede MM su u vreme Rosija, Lorenca i Pedrose. Ovi ostali su pobedjivali kad niko od njih nije više vozio, sem ponekad Markez raspalu hondu sa jednom rukom. Pa Mir je uzeo titulu sa jednom pobedom u životu. Meni samo žao Pedrose, da je prešao na KTM kad je dobio otkaz iz Honde, uzeo bi 2 titule sa pola snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jul 15 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo - osvajači titula po forumu.... Banjaja nema pojma, samo mu daljinski i najbolji motor pomažu. Italijan (prikriveni) peder čim poznaje Rosija. Quartararo, fantastičan vozač ali nema sreće em je peder. Mir nema pojma, imao sreće. Padavičar. Markez (stariji naravno), najbolji ikada. Od prve trke u GP vozio đubre i uzimao titule, uvek na đubretu. I sad je na đubretu, uvalili mu. I sledeće sezone će mu uvaljivati, osim ako uzme titulu, a i onda će mu uvaljivati ali će on biti jači od uvaljivanja. Lorenzo, fantastičan vozač ali nije imao sreće jer je vozio kad i MM. Vozio je kad i Stoner pa i tu nije imao sreće. Vozio je kad i Rosi pa su mu uvaljivali pa ni tu nije imao sreće. Nesrećan lik. Možda je i on peder, ali to nije baš sasvim jasno. Stoner, najbolji ikada najikadije ikada. Ali pametan pa otišao da peca. Pedrosa nije imao sreće, nije peder, nije prvak. Nije jbga. Ali pripada u listu najboljih. Hejden, super lik bio. Uzeo titulu isto kao i Mir sa jednom pobedom ali za razliku od Mira je on zaslužio. Rosi, taj je imao sve što je hteo i što je trebalo i što nije trebalo. Sve dobijao što drugi nisu. Tad nije postojao daljinski ali je sve ostalo postojalo i sve su uradili da on bude prvi. Pritom i peder. Roberts Jr. jbga davno je to bilo. Niko to nije ni pratio pa nije ni bitno. Nit smrdi nit miriše. One iz prošlog milenijuma ne spominjemo, to ionako niko nije ni pratio ali "sećamo se" da je tada sve bilo ravnopravno. Bili pravi muškarci, trkači, jebači i alkoholičari. Nije bilo pedera, a sad invazija... 4 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 15 (promenjeno) Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Čitam neki dan itervju ovoga što mu je dpizdila menadžerija, pa otišao da peca. Nije baš siguran da će Markez da se prošeta pored Banjaje kad sjede na najnoviju verziju Ducati motorina. Da je Ducati uradio najbolje što je mogao da bi prodao što više motora, i zato su uzeli Markeza, a ne Martina. I kako kaže, Markez sada više neće imati izgovora, dobiće taj najnoviji, najjebačkiji Ducati, pa izvoli brajko. Promenio Jul 15 član mixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15414 Napisano Jul 15 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Banjaja i MM su različiti u stilu kojim dolaze do pobeda i titula. Da li će ta srčanost i bezglavost Markeza doneti rezultate ostaje da vidimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Jul 15 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo naka mu sada daju ažurianje za GP23, pa ćemo videti gde je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Jul 15 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim sto je Hejden ipak imao dve pobede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jul 16 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si... Moja greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Jul 16 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ako nas je ova godina ičemu naučila je da je vozač 98% plasmana. Ovih 2% je razlika u motoru, i vidi se, na izlasku iz krivine su i Peko i Martin odlazili kao voz od MM, onih stizao na kočenjima, i ta taktika nikad nije donosila pobede, kad ti ideš na rizik i mišiće, a drugi samo odvrnu gas. Mnogo je krivina. Da je vozač 98% tvrdim jer jedino Peko osvaja "lako" od A ekipe, u B ekipi samo Martin, u C ekipi samo Markez... U KTM samo Pedro bude u prvih 4 i nekad Binder bude blizu. Redding je tvrdio da je do motora i da Turčin neće moći ništa veliko da uradi, posle ovog vikenda mislim da je otišao kući da čuči u tuš kabini plače. Yamaha bila gde i sad, 6-7-8 mesto dok nije Toprak doveden.. Ja sam samo učenik istorije. I da, pošto sam ja sve veći "Lorencov svedok", on je po meni verovatno najomrženiji šampion a sigurno u top5 svih vremena. Ponovaljam, skalp Rossiju kad je bio u zenitu 2010, skalp Stoneru kad je bio u zenitu a na Hondi 2012, skalp Markezu kad je bio u zeniti na Hondi 2015. Niko nije imao protivnike kao on, svi su bili šampioni ako pobede njega, i uvek na čistu brzinu. Peko po načinu kako sada pobeđuje, najviše liči na njega, uz dozu smirenosti i neverovatne proračunatosti. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Jul 16 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...ako nas je ova godina ičemu naučila je da je vozač 98% plasmana. Ovih 2% je razlika u motoru, i vidi se, na izlasku iz krivine su i Peko i Martin odlazili kao voz od MM, onih stizao na kočenjima, i ta taktika nikad nije donosila pobede, kad ti ideš na rizik i mišiće, a drugi samo odvrnu gas. Mnogo je krivina. Da je vozač 98% tvrdim jer jedino Peko osvaja "lako" od A ekipe, u B ekipi samo Martin, u C ekipi samo Markez... U KTM samo Pedro bude u prvih 4 i nekad Binder bude blizu. Redding je tvrdio da je do motora i da Turčin neće moći ništa veliko da uradi, posle ovog vikenda mislim da je otišao kući da čuči u tuš kabini plače. Yamaha bila gde i sad, 6-7-8 mesto dok nije Toprak doveden.. Ja sam samo učenik istorije. I da, pošto sam ja sve veći "Lorencov svedok", on je po meni verovatno najomrženiji šampion a sigurno u top5 svih vremena. Ponovaljam, skalp Rossiju kad je bio u zenitu 2010, skalp Stoneru kad je bio u zenitu a na Hondi 2012, skalp Markezu kad je bio u zeniti na Hondi 2015. Niko nije imao protivnike kao on, svi su bili šampioni ako pobede njega, i uvek na čistu brzinu. Peko po načinu kako sada pobeđuje, najviše liči na njega, uz dozu smirenosti i neverovatne proračunatosti. Prvo boldovano. Siguran si da je to do vozaca? Drugo. Lorenco je jedan od najvecih, slazem se ali nadji neke druge godine za poredjenje. 2010 Rosi je slomio nogu i nije vozio nekoliko trka, 2012 Stoner je isto propustio nekoliko trka zbog bolesti 2015 Markez iz raznih razloga nije zavrsio 6 trka. Trece..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Jul 16 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kod lorenca najzanimljiviji sam osvrt, kao da to nije bio on, kao da nikad nije bio brz, lud i sve što je bio...obično u penziji bude ja ja pa opet ja, a njega sam par puta slušao u penziji i zbunio me baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Jul 16 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A zaboravili ste njegove povrede.... Za mene je Lorenco NO1 pa onda Mark M. Rossi je imao dosta peviegija. dobar je ali kao i kod Banjaje su neke stvari upitne. Niko ne kaže da je prdko loš ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15414 Napisano Jul 16 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenom ćemo doći do saznanja da Rosi uopšte nume da vozi motor... Samo ga je mnogo sralo... 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Jul 16 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Fredi said: Prvo boldovano. Siguran si da je to do vozaca? Ne, to je samo do motora, to sam hteo da kažem. GP24 im trenutno daje tu prednost, i vidi se golim okom. Vezano za JL titule - apsolutno je da su tuđe povrede omogućavale da on bude dominantan, ali, i to je deo ovog sporta. Ovo je sport u kojem se u jednoj krivini, jednom padu završavaju karijere... MM kad je pao 2020te, i motor ga pogodio u ruku ja sam drugarima na viber grupu poslao "ovo je pad koji prekida karijeru", voleo bi da sam tada pogrešio. Isto sam pomislio i prošle godine kad je Binder prešao Peku preko nogu - srećom nije tako bilo. I isto tako, povrede su razlog zbog kojih Pedrosa nikada neće imati titulu, nepravedno, ali takav je sport... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jul 21 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan On 7/10/2024 at 12:26 AM, Mali Ika said: Ljudi ga ne vole zbog izjava i karaktera, ne zbog toga kako vozi Da, ko Vučića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...