Jovan Ristic 6361 Napisano Utorak u 11:20 Ne silazi, 5267 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Disko Nindža je napisao: Upravo to, "stara" Daytona 675 je imala 128ks, i nije se ni malo plašila 4cilindraša, a i na trkama se to pokazalo. To je poređenje baba i žaba sa današnjom klasom. Mora da se stavi tačka na to, ta klasa više ne postoji, odnosno ovi novi motocikli ne mogu da se porede sa pređašnjim iako nose istu oznaku i ime. Ako pažljivo pogledate retko koji motocikl iz te klase ćete videti da prebacuje 95 KS (osim Aprilie) jer je 95 KS maksimalna snaga koja kada se podeli sa 2 daje 35 kW. Jedino na neku foru MT-09 ima na A2 i RS660, ali mislim da ih u startu homologuju kao dve zasebne verzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11920 Napisano Utorak u 11:38 Hronični Motociklopata, 7840 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Agregati današnjih motora u ovoj klasi su do jaja rasterećeni, ima da rade večno ko Golf dvojke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4287 Napisano Utorak u 11:50 Malinar u pokusaju, 1864 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Norme izduvnih gasova ograničavaju snagu takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6361 Napisano Utorak u 12:00 Ne silazi, 5267 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Disko Nindža je napisao: Agregati današnjih motora u ovoj klasi su do jaja rasterećeni, ima da rade večno ko Golf dvojke Otprilike. Svi ti agregati opušteno mogu još 20 - 30 KS da izvuku. Konkretno znam da je RS660 sposoban da istisne 125 KS na zadnjem točku, što je 135+ KS na radilici. Daytona 660 je izuzetno potentna. Zato su na trkama po FIM pravilniku svi motocikli u Sportbike kategoriji ograničeni na 95 KS na zadnjem točku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2811 Napisano Utorak u 12:10 (promenjeno) Drug član, 1263 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2026 at 9:47 AM, milomir22 said: Ja gotivim st moto i sve, ali i on se malo uzdigao, vredjao je predstavnika cf moto-a što nije dobio primerak na test, ali gledano iz ugla distributera, zašto bi neko dao motocikl da ga drugi opljuje javno, jbg taj motor košta koliko košta i sigurno da nije vrh klase, ali nije ni logično očekivati da bude japanski kvalitet i dugotrajnost za znatno manju cenu. Svi mi kao potrošači volimo da čujemo neko objektivno mišljenje, ali iz ugla prodavca, jasno mi je što nije dobio motor na probu. Marketing je čudo. Koliko se secam jeste dobio, ali je dobio i listu sta sve treba naglasiti, a sta ne sme spominjati, secam se da sam mu i pisao tada, a cini mi se da je ovde i neku listu pokazao na par sekundi na snimku. Mene su kinezi u jednom trenutku dosta kontaktirali (ne u vezi motora) i poklanjali mi stvari samo da im napisem dobar review. Mislim, prodao sam se za manje: tablete, kacige za bickle itd. stoka sam Promenio juče u 10:32 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 373 Napisano juče u 04:36 (promenjeno) Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Abi je napisao: a cini mi se da je ovde i neku listu pokazao na par sekundi na snimku. Evo šta je na listi pisalo Sažetak kampanje influencera izvrsna vrijednost za cijenu snažna kvaliteta izrade moderna tehnologija (TFT, ABS, načini vožnje) poboljšana pouzdanost u odnosu na starije modele Kompanija influencera Promenio juče u 04:44 član sale600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 373 Napisano juče u 05:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Jovan Ristic Nemoj me krivo shvatiti, ali očito da još nisi probao novu Yamahu 2025. Komplet nova rama, nove zadnje vilice, novi ovjes (up side down vilice, zadnji amortizer), Veći diskovi, bolji abs, olakšane felge, ride by wire, quick shifter gore-dolje i to već na 2t okretaja (nova treća generacija), 3 moda vožnje, kontrola trakcije podešavajuća, klizno kvačilo, moderniji i kompletniji tft, lanac 520. Jedino tvorničke gume nisu za moj stil vožnje, ali to je promijenjeno. Vozio 07 prvu generaciju (2014) 106t km. Probao 2018, 2022 i 2024. 2025 nema veze s vezom sa tim prijašnjim modelima uopće. Neusporedivo poboljšanje. Prešao 10t km. Pišem iz vlastitog iskustva. Nisam influencer i nemoj me krivo shvatiti da ti nešto zamjeram i prebacujem, jer za prijašnje modele se potpuno slažem sa tvojim opisom, ali 2025 je 5 nivoa bolje. Ipak uspoređujemo 2025 godište u globalu. Promenio juče u 05:19 član sale600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...