dule2812 1262 Napisano Sreda u 10:41 (promenjeno) Zainteresovan, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ма ништа злонамерно, типа колико га платио толико ти трајало или колико частио толико ти трајало, него само преносим оно што сам чуо Изаћи ћу сам хвала Promenio Sreda u 10:56 član dule2812 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1153 Napisano Sreda u 10:55 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Peppermint je napisao: Možda od tog zračenja @Atorn postane normalan u Asocijacijama pa mogu da se vratim tamo Od ta posla izgleda nema nista,tu ne pomaze ni radijacija 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5874 Napisano Sreda u 11:20 (promenjeno) Drug član, 1235 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Pedja Ča je napisao: Od ta posla izgleda nema nista,tu ne pomaze ni radijacija Radijacija Felacija U ps ovo nije tema asocijacije izvinjavam se hahaha Promenio Sreda u 11:22 član Atorn 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11865 Napisano Sreda u 12:23 4_tocka_i_karoserija, 2327 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Meni skoro isključivo izlazi reklama za tablet za 99din, i ponekad se i setim u 20h da probam, naravno bezuspešno. Međutim, nije mi jasno sledeće - iskoči mi malopre (drugi put u poslednjih cca 7 dana) ovaj set alata, ali, kad kliknem na "get it in app", ne otvori mi direktno Temu aplikaciju, nego me odvede na Playstore stranu Temu aplikacije, i kad tu kliknem "open", naravno nema ništa u aplikaciji???!! Škk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21715 Napisano Sreda u 12:26 Integrisan, 6801 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve te ponude kao i neke kredite na 5000din i svasta, iskljucivo preskocim na X... Smara Temu previse sa tim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1332 Napisano Sreda u 13:02 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, zaludan said: Meni skoro isključivo izlazi reklama za tablet za 99din, i ponekad se i setim u 20h da probam, naravno bezuspešno. Međutim, nije mi jasno sledeće - iskoči mi malopre (drugi put u poslednjih cca 7 dana) ovaj set alata, ali, kad kliknem na "get it in app", ne otvori mi direktno Temu aplikaciju, nego me odvede na Playstore stranu Temu aplikacije, i kad tu kliknem "open", naravno nema ništa u aplikaciji???!! Škk? ukucaš tada nakon otvaranja aplikacije "flashsale 01" gore u pretraga i on te vodi na sponzorisani oglas-ponudu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11865 Napisano Sreda u 13:50 4_tocka_i_karoserija, 2327 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, zodini je napisao: ukucaš tada nakon otvaranja aplikacije "flashsale 01" gore u pretraga i on te vodi na sponzorisani oglas-ponudu Ma razumem ja to, nego mi nije jasno zašto mi radi samo za tablet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1262 Napisano Sreda u 14:00 Zainteresovan, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Јел си пробао можда да апдејтујеш апп? Можда те због тога враћа у стор и због тога багује Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11865 Napisano Sreda u 14:58 4_tocka_i_karoserija, 2327 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da nije update-ovana aplikacija, u playstore bi bila opcija za update, a ne "open". Evo malopre mi iskoči reklama za neki tel, i evo kako to ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5874 Napisano Sreda u 16:35 Drug član, 1235 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa upiši gore u pretragu Flash sale 01 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1262 Napisano Sreda u 17:35 Zainteresovan, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zaludan said: Da nije update-ovana aplikacija, u playstore bi bila opcija za update, a ne "open". Evo malopre mi iskoči reklama za neki tel, i evo kako to ide... Некад хоће да забоде и мораш да рестартујеш/угасиш све редом (ап, стор, тел) па тек после се одблокира. На крају можеш да пробаш да обришеш ап па да поново инсталираш Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3985 Napisano pre 8 sati Drug član, 1854 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna korisna stvar koju sam dobio besplatno sa temua.U pitanju je različita vrsta nagradne igre od pomenute "flash sale"...siže je da šalješ poziv za temu aplikaciju kontaktima ... ja sam poslao na 15 ak ljudi i dobio prvi od 5 proizvoda koji samo odabrao na startu.Posle me je smorilo da davim ljude .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21715 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6801 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je pisao danas kako je uzeo one organizatore za radionicu sa 21.000 pali na 5.000 i iz Aksa mu kurir rekao kao nesto zasrali i platio carinu 1.400din. E sad da li je to carina na pun iznos ili ovo smanjeno nemam pojma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9120 Napisano pre 1 sat Drug član, 3269 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi nije jasno oko flashsale: -da li moram da nađem negde (Fejs, Insta...) reklamu da bih preko nje ušao -da li mogu samo da "normalno" otvorim app ili uđem na Temu stranicu, pa da ukucam flesh -da li je svejedno da li se koristi app na tel ili komp. Skoro svako veče oko pet do osam uđem (tel) na Temu app, uvek mi kaže da je akcija završena i dalje mi nudi koješta. Ili mene Temu ne voli ni da vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3025 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1036 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 12. 2025. at 14:08, andrej. je napisao: Ko ne zna o čemu pišem, ima uvod u temi "Akcione kamere" @živke @Gliga U pitanju je "Flash sale" akcija. Morate imati temu aplikaciju sa ulogovanim nalogom. U toku dana(od nekih 20:15 do skoro 20h narednog dana, kad god), treba na društvenim mrežama da ubodete flashsale reklamu, koja izgleda ovako: Kada kliknete na "shop now", odvešće vas u Temu aplikaciju, na ovaj ekran I to je to. "Akcija" je u 20h po našem vremenu, mislim da je bilo 21h pre promene na zimsko. Udjete koji minut ranije u Temu aplikaciju, u pretragu gore kucate "flashsale01"i videćete ovaj ekran: Tačno u 20:00:00 se to dugme aktivira i treba da ga kliknete odmah. Realno je samo pitanje sreće - ako vas izaberu kad kliknete, vodi vas na ekran za plaćanje, ako ne, piše "this item is sold out". Ne birate proizvod, na koju ste reklamu kliknuli, za taj proizvod učestvujete. Do sad kod mene u okruženju DJI Action 4, par tableta, par gaming monitora, dijagnostika za auto, laptop, Nintendo Switch Oled (i još jedan na forumu @Džim Džarmuš ), meni je par puta iskočila reklama za neki set alata.. Sve što je osvojeno je stiglo, pravi su proizvodi, nema šta. Ja imam alarm navijen svaki dan pa udjem da kliknem, mada mislim da realno ne mogu dobiti 2x na istom nalogu. Sve sam opisao ovde, mora reklama, mora aplikacija na telefonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...