Jump to content

Moto Zajednica

Ugao Palmotićeve i Cara Dušana

Recommended Posts

• Drug član, 1174 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07

Slično je prošle godine mene lik isekao - idemo u istom pravcu, 4 trake - 2 po smeru, T raskrsnica, krećem se bulevarom, dakle imam prvenstvo prolaza. Čovek uredno daje desni migavac da skrene u sporednu sa bulevara, al' ne ode desno, nego je samo uhvatio luk i isekao sve 4 trake bez da se uveri da može bezbedno da izvede radnju. I to nije uspeo iz prve, nego se vratio u rikverc jer se precenio...

Ne može više čovek da pretpostavi šta sve budalama može da padne na pamet. Čuvajte se. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 956 postova
  • Motocikl: Lep
8 hours ago, živke said:

Koliko vidim kolega se kretao ulicom Džordža Vašingtona, udes se desio ispred semafora kod ukrštanja sa Palmotićevom.
Svakako je vozač Fabije imao punu liniju i obavezan smer kretanja, nije dozovljeno raditi polukružno tu. Ali ništa to ne menja, tuga velika :(

Promenilo bi kada bi svi ti bahati kreteni popili koju godinu zatvora! Ali ovako... jos cemo nazalost vidjati ovakve teme i naravno, nisu oni krivi, nego svi na motorima... Neka pociva covek u miru, po meni je ovo ubistvo, nista drugo.

• Podržavam 1

• Solo Rider, 3080 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Plašim se da ne bude da je motociklista vozio neprilagođenom brzinom...bla bla bla....jer motor ne baš uništen što će neki advokat da iskoristi 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 945 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
On 15. 3. 2024. at 7:07, BaneVuk58 je napisao:

Uvek me zaprepaste tolika oštećenja i postavljam pitanje koja brzina potrebna da se toliko ošteti motor. Nikad nisu radjeni testovi kao kod automobila kad ih udaraju o zid 

Ima Bane po youtubu, moto crah testova. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25

Aleksandar Karalić će biti sahranjen u Subotu, 23.03. na Centralnom groblju u Beogradu. Skup isped kapele je u 11.30

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Tužan 1

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS
On 3/20/2024 at 7:52 PM, BaneVuk58 said:

Plašim se da ne bude da je motociklista vozio neprilagođenom brzinom...bla bla bla....jer motor ne baš uništen što će neki advokat da iskoristi 

Prvo, bas mi je zao, sok u odnosu na ono “nije u zivotnoj opasnosti, polomio to i to”. Bas zalosna vest. 

Vezano za odgovornost, taj ce, ukoliko je imao u krvi nedozvoljenih supstanci, placati nenormalnu sumu novca osiguravajucem drustvu po regresnom zahtevu (verovatno tu i do 50.000e) a morace i lezati. 

Advokat ce pokusati ici na podeljenu odgovornost odnosno preuvelicati doprinos pokojnog ovom nesrecnom dogadjaju. Tipa bila je guzva, ovaj jurio ko zna koliko, vestak saobracajne struke moze svasta da naprica i napiskara o tome itd itd itd. 

Ovoga ce ojaditi osiguranje jer ce rodbina ojaditi osiguranje. 

Laka ti zemlja, kolega. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Kawasaki Vulcan 500
On 20.3.2024. at 10:47, Punktmann je napisao:

Au brate tuga. Znam tu ulicu kao svoj dzep. Mogu da se kladim da je beli punto znao da je policija nize, pa je okrenuo. Ljudi cuvajmo se - beli punto, beli pezo 206, beli saxo, kad ih vidite usporite. To cesto vozi problematicna grupa ljudi. Ali mora i da se uspori i da se ne pretiče u suprotnoj traci pod punim gasom u gradu. Kako mi je krivo za kolegu. Nadam se zatvoru za vozaca punta, i da se vrti na tv nekoliko dana da je ubijen motociklista, i da se za to ide u zatvor. I posle kao 'drukate ljude muriji'. A sad neciji sin lezi pod zemljom. emoji22.png Saucesce porodici.

Kakve to predrasude imaš?

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V

Boze, ti stvarno mislis da su predrasude... policija me zaustavila 3 puta za 10 dana kad sam vozio drugarov pezo 206 beli, od toga jedno komplet pretresanje. Kada sam pitao sto me maltretiraju 3ci put rekli su da je to sumnjiv auto. Ja sam dodao, saxo i punto, racunam da je ista kategorija. Pogledaj po BG ko sve i kako vozi ta auta. Ako ti vozis takav auto, ne znaci da spadas u tu kategoriju. Ali statistika ne uzima u obzir osecanja.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500

Drage moje kolege, ja sam Aleksandrov otac (Aleksandar Karalic Coa) i zelim svima vama u ime moje porodice da se zahvalim na podrsci koju ste nam upucivali dok se nac Coa borio za zivot u urgentnom centru, a i svima vama koji ste dosli da ga ispratite ne vecni put ispred kapele na Centralnom groblju u Beogradu. P.S. Danko, Coa nije obilazio kolonu automobila iz prostog razloga jer je i nije bilo, sto je jasno i uocljivo na snimcima kamera MUP-a, jer je taj deo centra apsolutno pokriven svakim milimetrom kamerama. Drugo, ta ulica je sa dve trake u smeru ka Dorcolu gde je nastradao Coa, a u suprotnom smeru cak sa tri trake. Coa se kretao brzinom od 69 kilometara na sat, sto je zabelezena zadnja brzina na displeju motora, a DROGIRANI NARKOMAN, kojem je nadjen kanabis u urinu, je radio polukruzno levo iz krajnje desne trake. Inace, vozac narkoman koji ima 24 godine je vec PRAVOSNAZNO osudjen na 4 (cetiri) godine zatvora zbog dilovanja narkotika i cekao je poziv za izdrzavanje kazne, i u medjuvremenu je usmrtio mog lepog Aleksandra. Jos jednom, hvala svima na podrsci.image.thumb.png.4a56dc71558ad39e18ffa7470025becc.png

Promenio član Ssone
  • Sviđa mi se 6
  • Tužan 70

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V

Zaista mi je zao. Kao otac, ne mogu ni da zamislim kroz sta prolazite. Nek mu je vecna slava i siroki putevi nebeski. Nama koji ovde privremeno ostajemo zelim svu pamet i srecu. Da nijedan otac vise ne izgubi svoje dete.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: Super Tenere XT1200Z

Dobar je to momak bio! Tako da ljudis sta pisu ovde ponekad stvarno nema nikakve veze sa zivotom. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1905 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Uvek se u ovom tužnom podforumu treba zapitati: da li bih ovo što ću napisati ovde - rekao glasno pored oca, majke, brata, sestre nastradalog?
Uvek, bez izuzetaka.
Bog dušu neka prosti ovom mladom momku.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 3

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300
On 8/28/2024 at 10:27 PM, Ssone said:

Drage moje kolege, ja sam Aleksandrov otac (Aleksandar Karalic Coa) i zelim svima vama u ime moje porodice da se zahvalim na podrsci koju ste nam upucivali dok se nac Coa borio za zivot u urgentnom centru, a i svima vama koji ste dosli da ga ispratite ne vecni put ispred kapele na Centralnom groblju u Beogradu. P.S. Danko, Coa nije obilazio kolonu automobila iz prostog razloga jer je i nije bilo, sto je jasno i uocljivo na snimcima kamera MUP-a, jer je taj deo centra apsolutno pokriven svakim milimetrom kamerama. Drugo, ta ulica je sa dve trake u smeru ka Dorcolu gde je nastradao Coa, a u suprotnom smeru cak sa tri trake. Coa se kretao brzinom od 69 kilometara na sat, sto je zabelezena zadnja brzina na displeju motora, a DROGIRANI NARKOMAN, kojem je nadjen kanabis u urinu, je radio polukruzno levo iz krajnje desne trake. Inace, vozac narkoman koji ima 24 godine je vec PRAVOSNAZNO osudjen na 4 (cetiri) godine zatvora zbog dilovanja narkotika i cekao je poziv za izdrzavanje kazne, i u medjuvremenu je usmrtio mog lepog Aleksandra. Jos jednom, hvala svima na podrsci.image.thumb.png.4a56dc71558ad39e18ffa7470025becc.png

Žao mi je što morate da se borite sa takvim iskušenjem. Kao otac dvoje dece, ne mogu da zamislim tu bol. Kažu da vrijeme liječi sve, ali ja mislim da život nastavi da ide, i uhvaćeni u svom tom vrtlogu, mi nemamo drugi izbor - osim da nastavimo sa životom. Još je teže znati da najgori ljudski šljam može da sedne u auto i da ti bukvalno oduzme ono najdraže... Zakazali smo kao država, nema zakona, niko ne radi svoj posao savesno i odgovorno. Od srca vam želim da vam čitavim vašim bićem bude strpljivost, borite se sa životom koliko je to moguće....

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500
Pre 4 sati, dreamzz je napisao:

Žao mi je što morate da se borite sa takvim iskušenjem. Kao otac dvoje dece, ne mogu da zamislim tu bol. Kažu da vrijeme liječi sve, ali ja mislim da život nastavi da ide, i uhvaćeni u svom tom vrtlogu, mi nemamo drugi izbor - osim da nastavimo sa životom. Još je teže znati da najgori ljudski šljam može da sedne u auto i da ti bukvalno oduzme ono najdraže... Zakazali smo kao država, nema zakona, niko ne radi svoj posao savesno i odgovorno. Od srca vam želim da vam čitavim vašim bićem bude strpljivost, borite se sa životom koliko je to moguće....

Hvala ti na podrsci, na razumevanju. Veruj mi, budim se ujutro s'njim u mislima, lezem uvece s'njim u mislima. Sportista, trideset jedna godina zivota i dvanaest godina radnog staza, radio u V.K. Radnicki, Upravi za trezor, INGRAM.. Master prava, bavio se jedno vreme i ragbijem, 184 kilograma u misicima i 187 visine, a nikad se nije ne potukao, nego se nikad nije ni posvadjao u ovom zivotu. Motori su mu bili sve u zivotu. I onda, naidje osudjeni diler droge koji je uz to i narkoman, naduvan, i oduzme mi takvog momcinu.. Prosto to ne ide, neshvatljivo je. Kad su ga pitali ovi iz policije sto je to uradio, mrtav ladan je rekao da je bio gladan, pa se setio da ima gore neka brza hrana, te je napravio iznenadno okretanje preko pune linije. Kakva je to momcina bila, sve ti je jasno kad vidis da mu je ispracaj bio od preko dve hiljade ljudi, kako iz Beograda, tako i iz svih delova Srbije, inostranstva... Iz kapele su ga iznela njegova mnogobrojna braca, Dorcolci, Sumadinci, iz Zvornika, Topole, N. Pazara... Voleo je ljude, ljudi su voleli njega. 

Promenio član Ssone
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 22

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja