bata77 32 Napisano Utorak u 07:48 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1517 Napisano Utorak u 07:48 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Eto...Zašto...Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2182 Napisano Utorak u 07:53 (promenjeno) Drug član, 1512 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mora se obratiti paznja pri montiranju podizaca kormana. Creva i sajle moraju imati lufta, pogotovo kad se korman zakrene u jednu ili drugu stranu. Takodje obratiti paznju na sekvencu zatezanja srafova, kod vecine motora prvo se stezu gornji, pa donji, tako da sa strane koja je blize vozacu ostane razmak. Podizaci kormana, rucice kocnice, kvacila, fuzasteri, takve vitalne komponente uzimati homologovane, ne rizikujte glavu zbog par desetina eura. Ako je sajla imala lufta, a ipak je pukla onda je los kvalitet iste. Promenio Utorak u 07:54 član Rider000 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 32 Napisano Utorak u 07:55 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan A realno, mogli su malo da produze sajlu hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2182 Napisano Utorak u 07:56 Drug član, 1512 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je dovoljno da se creva i sajle oslobode iz vezice koja ih drzi i samo pomere/sprovedu u stranu da ne budu pretegnuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 36 Napisano Utorak u 09:01 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste podizače kormana, na satu 21.000km. Još uvek fabrička sajla na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2138 Napisano Utorak u 09:21 Drug član, 1606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla....Zar to čudo nema hidrauliku...Dobro, zato je i ta cena...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3929 Napisano Utorak u 11:19 Drug član, 1951 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki Versys nema hidrauliku, a nije baš džabe. Na žalost sve češće viđam sajlu na "velikim" motorima.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 772 Napisano Utorak u 11:54 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj Japanac je placen 11300€ i ima sajlu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15572 Napisano Utorak u 12:13 Integrisan, 8169 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam kvačilo nije teško onda nema veze, šta se bunite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 772 Napisano Utorak u 13:25 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo kazem da nije samo kod „kineza" sajla i dalje aktuelna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3871 Napisano Utorak u 13:50 (promenjeno) Drug član, 1841 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla se promeni jednostavno bilo gde i bilo kada na putu ,sa hidraulikom je to malo zahtevnije. Promenio Utorak u 13:51 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21466 Napisano Utorak u 14:41 Integrisan, 6710 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim problem. Ako kvacilo nije tesko uvek sajla. Imao sam hidrauliku na VFR-u, nista lakse nije bilo kvacilo nego sada sto imam na GSR-u a dodatna komplikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 536 Napisano Utorak u 14:46 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na 625 pukla na 5000, čest slučaj i na 525 jer iste sajle, to im je slaba tačka. Sreća desilo se ispred kuće, napravili mi novi po uzorku za 1000din, zamenio za 15min, poslali mi drugu originaln iz Nautike i ta je u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6119 Napisano Utorak u 14:55 (promenjeno) Ne silazi, 5155 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, srbac je napisao: Rabat je oko 30% a mnogi dobijaju i više. Javna tajna. Max je oko 30%, neki uvoznici i dileri određenih brendova imaju 7%. Marže se kreću tako, od 7 - 33%. Pri tome, za 33% radi svega par jakih uvoznika koji rade direktno za fabrikom. Ovo sve što ide preko druge ruke, tipa preko filijale u Sloveniji, Mađarskoj, Grčkoj itd imaju male rabate. Promenio Utorak u 14:56 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6119 Napisano Utorak u 14:57 Ne silazi, 5155 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Jovan Ristic je napisao: Max je oko 30%, neki uvoznici i dileri određenih brendova imaju 7%. Marže se kreću tako, od 7 - 33%. Pri tome, za 33% radi svega par jakih uvoznika koji rade direktno sa fabrikom. Ovo sve što ide preko druge ruke, tipa preko filijale u Sloveniji, Mađarskoj, Grčkoj itd imaju male rabate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2883 Napisano Utorak u 19:12 (promenjeno) Andragog, 5466 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na rabat auto i moto delova.... Promenio Utorak u 22:18 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2182 Napisano Utorak u 19:53 Drug član, 1512 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Oni u autodelovima imaju solidnu maržu. Ovo što Jovan kaže za prodavce verujem da je istina. Nisu tu velike marže kako ljudi misle. Kad sam kupovao CB500X koji je placen 7500eur, negde u papirima sa carine sam nasao da je placen oko 4000eur ali tu je i carina i jos xy stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...