mick 3121 Napisano April 1 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, TAZZ je napisao: Pa ako preživi super, ako ne preživi, bolje odmah da uvízne, nego da sam na Durmitoru neđe i da kaže, op trt Milojko... Durmitor te svakako čeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 1 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Looking forward Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano April 2 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama sa foruma. Evo i ja da se priključim ovoj temi kao kupac novog Voge 900 DSX. Bio sam na probnoj vožnji motora dan pre početka sajma a motor preuzeo u subotu 30.marta. Inače po informaciji Dejana iz ATV&Nautica moj motor je drugi kupljen u Evropi. Prvi motor je kolege TAZZ-a sa foruma. Zato i ne čudi što mu ljudi sa svih strana sveta postavljaju pitanja.Slike sa preuzimanja motora u ATV&Nautica u subotu. Pozz 18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano April 2 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motor bombonica Neka te lepo služi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3570 Napisano April 2 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu djasvi mi se i motor i kolor šema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2548 Napisano April 2 Drug član, 1111 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kolor šema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1557 Napisano April 2 Drug član, 859 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke detalje, nemoj nas loziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano April 2 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ne ložim vas. Hvala vam kolege. Ono čega sam se plašio je težina motora jer prelazim sa Honde CB 500X na ovaj motor. Međutim, ono što me je iznenadilo posle probne vožnje je kako se motor lako vozi. Odlično izbalansirana težina ne oseti se težina uopšte. Posle vožnje me je kupio. Odgledao sam pre toga sve klipove na youtube sa testom Voge 900 DSX u poslednjih nekoliko meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano April 4 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam prvi dan kad je stigao kod uvoznika, bio je tu i Ju tuber, Sonesan i zajedno smo ga gledali i odmah nam se dopao. Koliko sam uspeo vizuelno da propratim, poprilicno je dobro uradjen. Mislim da ce dobro da se pokaze, ne vidim razlog da tako i ne bude. Loncin je ozbiljan gigant u svetskim razmerima, samo nama ne toliko poznat, oni godisnje prodaju preko 3.000.000 motocikla ovo je njegov premijum model ne bi smeli da omanu i mislim da nece. Motor je trenutno kod Soneta na probi, vozi ga i sprema recenziju, bice za koji dan objavljena nadam se. Drugarima koji su se pazarili ovog lepotana zelim sve naj bolje...da se u zdravlju voze i da nam pisu utiske,impresije i svakako neke eventualne nedostatke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1256 Napisano April 4 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 4 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao neke strane testove predprodajnog modela, i utisci su jako dobri. Za ove novce nema konkurencije, a Kinezi se moraju dokazati na tržištu. Mene više brine šta će biti sa kvalitetom kada se tržište preplavi, sada ne bi smelo da ima problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 4 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Grofbg said: Otisao sam prvi dan kad je stigao kod uvoznika, bio je tu i Ju tuber, Sonesan i zajedno smo ga gledali i odmah nam se dopao Kladim se da ste se složili da je motor BRUTALAN!! 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 4 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno izgleda, brutalno koči, brutalno ide, i jednom rečju motor je brutalan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 6 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok...Kod kočenja, stop svetlo blica pa se uključiKad se jače/naglo koši, migavci isto blicajuKad se uključi migavac, pali se maglenka sa te straneFabrički setup previše mekan za dinamičniju vožnju, pre-podesio vešanje, drugi motor...Lepo pada u krivinu, ostaje tako i još lakše se vadi iz krivine... Ali mora da se pre-podesi vešanje ...Podigao korman podizačima i zabacio ga nazad... Pobeda... Oko 3cm gore i 3 cm nazad ...Monitoring mrtvog ugla u retrovizoru radi top...Vetar bije u vizir/vrh vizira kacige... Moram povišeni/Touring screen... Eto me kod Ivana...Kaciga puna buba, naopako... Ja visok 180cm...Potrošnja 4.2L...Smešno i prosto ne verujem u ono što vidim...Koliko plastike i metala za ove pare...Smešno...Po meni POBEDA...BtW Maksimalan kapacitet kartice u snimaču je 128GB...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15541 Napisano April 7 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 7 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Dok čitam ovo, dodje mi da vratim 525 i doplatim za 900. Ionako je jos vezan na prikolici, mrzelo me sinoc da ga skidam, nisam ni folije skinuo.. Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Mili...Ja znam za sebe da 240kg i 45ks nikako neće da mi prija, iako se vrti do 5000rpm dok se razradi... Sad će to brzo...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano April 7 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Don_Kihot said: Dok čitam ovo, dodje mi da vratim 525 i doplatim za 900. Ionako je jos vezan na prikolici, mrzelo me sinoc da ga skidam, nisam ni folije skinuo.. Sent from my CPH2305 using Tapatalk Ја сам био убеђен да је пала 900, али ипак 525. Који је разлог што није 900? Обзиром да си возио 600 кубика, претпоставио сам да ћеш на већу кубикажу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 7 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Zato što mi je i ovih 600 mnogo postalo... Treba mi nešto mirnije, manje snage, i uspravno sedenje. Nekako mi je kliknula 525, mada sam se dosta razmišljao.. Kazna na prvoj vožnji mi je opomena. I onda sam rešio 525, a ako bude premalo oteram i doplatim za 900.Sent from my CPH2305 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj čekati, vrati odmah i zamoli da doplatiš....Vredi...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 7 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da vredi, ali i sa frezom sam počeo bio da divljam, moram malo da smirim.. Naćićemo se negde da razmenimo iskustva. Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano April 7 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vas loži @TAZZ 525 je perverzija motor, pogotovo ona plava varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Yeste...Super je...Ali da ima motor od 895ccm umesto 494 ccm, ekran od 900DSX i još tako neke stvarčice...Mada po meni...DS525X je bolje rešenje od TRKS 502... Bolje i od QJ SRT550Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da vredi, ali i sa frezom sam počeo bio da divljam, moram malo da smirim.. Naćićemo se negde da razmenimo iskustva. Sent from my CPH2305 using TapatalkPa nije do motora dakle, do tebe je...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano April 7 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Don_Kihot said: Zato što mi je i ovih 600 mnogo postalo... Treba mi nešto mirnije, manje snage, i uspravno sedenje. Nekako mi je kliknula 525, mada sam se dosta razmišljao.. Kazna na prvoj vožnji mi je opomena. I onda sam rešio 525, a ako bude premalo oteram i doplatim za 900. Sent from my CPH2305 using Tapatalk Да, да, ти си и раније био више за неку варијанту вожње ван пута. Вала и терао си фрезу као невреме. Мада мања кубикажа мислим да ништа неће променити стил вожње, мислим да ће само повећати "проблем" због недостатка снаге. Али полако, пробај, супер ако има опција да се замени. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...