Gost Napisano Februar 26 Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina koji mrak i koje mracne teme? Ja tebe nista ne razumem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 26 Prijavi odgovor kao problematičan Baguje mi ovaj Zaomi od 100e. 10 puta pokusavam da sibnem sliku i nece. Odvikao sam se od foruma skroz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14215 Napisano Februar 26 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina jedno pitanjce, nick mislih da je personalni kad ono "boje kluba"?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Februar 26 (promenjeno) Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, N.F.S. said: Nisam citao sve pa mozda uskacem Gledao sam klipove, kada "klub" vozi, tamo u amerikama, ne smes ih preticati dok te oni ne puste!?! Hahahha, pa to samo kod njih moze, mene bi srce nateralo da se motorom zaletim u sto vise njih! Odmah! Da se us@rem i u svoj i u njihove zivote... (Sada mozda ne, neko me kod kuce ceka, treba me.. Ali bih bio besaaaaaaan.. Do gluposti neke jbg) Obucem sta hocu i idem gde hocu, cesto i tamo "gde se ne sme", to je nas inat, a srce ce da istera do kraja Taki smo ti mi, srce i inat... U koloni imaju poziciju tail gunner. Poslednji motor u grupi blokira sve koji bi da preteknu. Šta da ti kažem Promenio Februar 26 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1842 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ivica744 je napisao: To su neka "pravila" utvrdjena davno na medjunarodnoj moto sceni.Prosto i jednostavno MC klubovi trodelne,MK klubovi jednodelne boje,radi medjusobnog postovanja,ako nista drugo. Pa ništa, znači osnuješ (učlaniš se u) MC umesto MK I sve smeš. Eto i to sam vam rešio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5425 Napisano Februar 26 Drug član, 1947 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Hahahha, pa to samo kod njih moze, Pa i ne bih rekao. Ja sam više puta video da veće grupe bajkera bez policijske pratnje kod nas zatvaraju raskrsnice i kružne tokove da im neko ne bi presekao kolonu. U suštini ista stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 26 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, živke je napisao: Pa i ne bih rekao. Ja sam više puta video da veće grupe bajkera bez policijske pratnje kod nas zatvaraju raskrsnice i kružne tokove da im neko ne bi presekao kolonu. U suštini ista stvar. Slazem se. Na onim velikim BJB voznjama od pre nekoliko godina, obaveza je bila osigurati kolonu, zatvarati raskrsnice i ne dozvoliti da svako pretice kolonu vozila kad on hoce i pozeli, prevashodno i iskljucivo zbog bezbednosnih razloga i opste sigurnosti svih ucesnika u saobracaju. Po tom principu funkcionisu i veliki moto klubovi sa puno motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5425 Napisano Februar 26 Drug član, 1947 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina Ma što bih se nervirao, samo kažem - ima i kod nas toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 26 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. kad smo vec kod BJB, ne treba zaboraviti i da je nas BJB moto klub. Tako da, svako pljuvanje po klubovima na ovom forumu je skroz apsurdno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Februar 26 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Paljevina je napisao: nemamo prsluke, ali furamo mnogo besne majce i dukseve ( Kao sto znas majice i duksevi nemaju veze sa prslucima,ne pali kolegu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Februar 26 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pingvin37 je napisao: 10 puta pokusavam da sibnem sliku i nece Probaj i 11-i. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 26 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Paljevina je napisao: Ma znam, ne kazem da se ti nerviras, nego ono, mi smo bas siva drzava, previse ima kriminala i korupcije, jednostavno je deo svakodnevnice, ne vredi se nervirati sto je nesto tako kako je... Gde si ti video da neko pljuje po klubovima? Uozbilji se malo, na ovoj temi, kako gde. I ne, nisam mislio na tebe, al posto si se javio da ti odgovorim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1049 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju MC klubova i MK klubova, osim u bojama koje nose? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od razlika: MC može imati članove bilo gde u svetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 296 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ske je napisao: Koja je razlika izmedju MC klubova i MK klubova, osim u bojama koje nose? Razlika je jako velika. Ima ovdje sigurno članova MC i MK pa ako žele i hoće neka napišu oni. Ne pripadam ni jednima pa nije u redu ja da pišem, a poštujem i jedne i druge i znam pravila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 27 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Jedna od razlika: MC može imati članove bilo gde u svetu. Блажо брате, није баш тако. А да бих ти објаснио разлике прво би било добро да сам прочиташ историју стварања мото клубова не само тамо преко баре него и овдје на нашим просторима. А после тога ако баш имаш жељу да сазнаш нешто ново онда сједнеш са неким ко је у тој причи али оно право. Ја бих био најсрећнији кад би @Pablo угасио ову тему, јер толико вас је писало тек онако да испадне нешто да кажете. Толико глупости је изречено а питање је било једноставно. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, možda su mi loše preneli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano Februar 27 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mene stvarno zanima koja je razlika, ako ima neko ko je stvarno u priči i zna stvarno kako to funkcioniše. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 27 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, slobasuper9 je napisao: Mene stvarno zanima koja je razlika, ako ima neko ko je stvarno u priči i zna stvarno kako to funkcioniše. Отвори тему за то. Ако уредници дозволе јер је раније, управо због писања разних глупости, било забрањено покретање таквих тема. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 27 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, slobasuper9 je napisao: Mene stvarno zanima koja je razlika, ako ima neko ko je stvarno u priči i zna stvarno kako to funkcioniše. Svi sve znaju, osim kad ih pitas nesto konkretno, tada je tisina. Ljudi ovde savetuju mlade momke da nose trodelne oznake i da im ne moze niko nista, propagiraju uletanje u kolonu motociklista nekog moto kluba. Jel mozes misliti kakve budalastine se ovde pisu? Ne dao Bog nesto da se sutra desi nekom klincu ili motociklisti (evo ne mora u Srbiji, moze i preko) opet ce okriviti ove iz klubova "pa zasto niste upozorili". To je zapravo ponasanje sindroma "razmazene i nevoljene" dece a ne clanstvo u moto klubovima. I kako sa takvim infantilnim stavovima da pises nesto ozbiljno? Ne mozes. A ovamo "puna usta beznednosti." Savetujem ti da informacije saznas kod svog lokalnog moto kluba ili motocikliste iz moto kluba, tako je najbolje. A mozda neko od kolega i pokusa da objasni preko interneta, ako ima zivaca za to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Februar 27 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni gluposti.... (Ne rasprave radi vec me zanima) Organizacija kluba u svrhu lakseg putovanja i druzenja je ok ali dati sebi vise prava na putu zato sto je u coporu? Postovati pravila koja sami izmisljaju... Da mi neko svlaci prsluk zato sto mu smeta izbor boja u slobodnoj zemlji?!? 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Februar 27 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pingvin37 je napisao: Ljudi ovde savetuju mlade momke da nose trodelne oznake i da im ne moze niko nista, propagiraju uletanje u kolonu motociklista nekog moto kluba. Jel mozes misliti kakve budalastine se ovde pisu? Ovo na mene aludiras? Ko propagira zaletanje u kolonu, sta to pricas? Ne zezaj, predugo sam ja u ovoj prici, bratski se izgrlim sa kim god da se sretnem! Ja pisem o onome sto sam na klipu tamo u americi video, sutiraju i masu nekim lancima, napalili se zato sto ih dosta ima... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Februar 27 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rade to dok nekome ne flipne pa im pogazi celu kolonu pikapom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Februar 27 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje je bezobrazno presecati neku kolonu.Zamisli samo da kad se vas 5 voza neko nepoznat ubaci u sredinu,dal ti ne bi smetalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Februar 27 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mesajte molim vas babe i zabe, je postujem i volim nase klubove, sa mnogoma se i privatno druzim.Pisao sam o osecanju koje se u meni javilo po gledanju klipa gde se angelsi bahate.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...