muljaz 2127 Napisano Decembar 22, 2023 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego zavrsi u kanti, mozda ima neko ko koristi keca, a treba mu... Za GoPro Hero (1) LCD + kuciste + nekoliko poklopaca kucista. Ima i kamera koja ne pali, ako nekome nesto treba 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8698 Napisano Januar 2, 2024 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde univerzalne teme "poklanjam", ili sam podbacio na pretrazi, pa rokam ovde...neće se kolega ljutiti. Fi45, 10cm dug - slajder hahah, 1kom. Drugi slomljen u udesu. Ako nekom treba, žao mi da bacim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano Januar 2, 2024 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam ranije da nabavim nešto ovako, em čuva motor od pada, em možeš da odmaraš noge, na dužem putu. Bar mislim da može. Doktore, gde ima da se kupi još jedan, osim ali expresa ? I da li se prodaju na komad, ili u paru ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8698 Napisano Januar 2, 2024 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Milion puta na njih digao noge, i u vožnji i u toku odmora. Carska stvar. Taman su! Naravno, spasilo i motor kad je trebalo. Izvrti oglase, ima toga. Bilo 30ak eura. Dodje par, sa šrafovima i biksnama. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...