Bojan_Jgd 1818 Napisano pre 8 sati Drug član, 1415 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uh....baš ružno. Baaaaš ružno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7475 Napisano pre 8 sati Drug član, 1645 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мислим огребан, пола сантима закачена бела бочна десна пластика. Тј. за сад сам само то видео. Поред тога, фале гумице... Је*еш га, што каже Гиле, свакако ће се изгребати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9142 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 3135 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok, i sve i da ga ti odmah oteraš u blato - nije u redu da ti daju takav motor. Dobro, dešava se ali makar da pomenu - ej ovaj je malo ogreban i fale mu gumice, ali evo imaš popust na prvi servis ili neki poklončić, ta priča. Ali dobro - ne razmišljaju svi isto. Promenio pre 8 sati član živke 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7475 Napisano pre 8 sati Drug član, 1645 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, živke said: Sve je to ok, i sve i da ga ti odmah oteraš u blato - nije u redu da ti daju takav motor. Dobro, dešava se ali makar da pomenu - ej ovaj je malo ogreban i fale mu gumice, ali evo imaš popust na prvi servis ili neki poklončić, ta priča. Ali dobro - ne razmišljaju svi isto. Док им иде продаја заболе их за све то. Кад стане можда ће и мислити. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 175 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 isti problem sa gota car u novom sadu. Boli ih uvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 97 Napisano pre 7 sati U prolazu, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, ivannadjalin said: @Marko05 isti problem sa gota car u novom sadu. Boli ih uvo... Oni jos postoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 175 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @PeraNS nažalost. Pisao sam prošle godine baš ovde šta su sve problemi sa njima. Ne bih se ponavljao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23150 Napisano pre 6 sati Integrisan, 7423 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gile said: Kao neces da ga ogrebes kad isteras iz salona? Jedan autolimar iz mog grada, na konstataciju kolege da nije bas dobro odradio sredjivanje krila na nekom autu, lakonski je odgovorio - Ma ko ga jebe, opet ce on to da razbije! Ma gde bre ogreban da kupim. Za moje pare ima da se cakli ko pasje mudo a posle to zavisi od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 23 Napisano pre 3 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vama bar isporucili motore, ja jos uvek cekam isporuku pupupu da moj ne dodje ogreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 129 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tumbaju ih iz salona u salon a mozda i po regionu gde mogu brze da ih prodaju, ostecenja su od skladistenja i transporta. Zato se i ceka na isporuku makar ih "ima na lageru". Ako nista drugo, prodaju ih po "akcijskim" cenama, ja sam za punu cenu dobio izgreban guvernal ali kako kolega gore zbori - "Kao neces da ga ogrebes kad isteras iz salona?", ipak je u pitanju off-road mehanizacija - koupujem malo. Ali kad fale delovi onda je to vec problem. Ja sam moje gumice ispod sedista zalepio silikonom da ne otpadaju vise a savetujem i da se podmazu da bi sediste lakse skliznulo kada se postavlja. Od tada nemam problema sa njima. Isto obratite paznju da li je kljuc za podesavanje zadnjeg amortizera stavljen ispod sedista, ponekad ga stave zajedno sa alatom a ponekad ni toga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16481 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8421 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vratio motor. Ako bih kupio novo, hoću da nema crtu. Pa svaka crta da bude moja i ja oko nje da se jedim Dobro, ja se ne računam, ali bih verovatno bi im se na glavu popeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 129 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alekre je napisao: Ja bih vratio motor. Ako bih kupio novo, hoću da nema crtu. Pa svaka crta da bude moja i ja oko nje da se jedim Dobro, ja se ne računam, ali bih verovatno bi im se na glavu popeo. Ne vredi, toliko je komplikovano da kad na kraju sve saberes, shvatis da ne vredi pre svega tvojih zivaca i tvog vremena - a prodavci to dobro znaju. Kod nas je "problem" sto velika vecina ljudi nikada nije kupila novo vozilo (ili stvar) i misle da su "uhvatili svevisnjeg za muda" sada kada su to konacno postigli, nisu znali ni kako izgleda novo pre ove kupovine - naravno cast izuzecima. Ovo nije jedinstvena pojava, ja sam te srece da sam pazario vise novih vozila i UVEK je bio neki sitan nedostatak na vozilu, namestaju, stolariji, elektronici, stvarima itd. Promenio pre 2 sati član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4256 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1859 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @mandrak_Da ali to nije normalno, to je odraz kur*obolje ljudi koji barataju sa tom robom, a naš mentalitet je takav, neodgovornost i nonšalantnost. Ako je novo, ne sme ništa da ima od tragova upotrebe, kako će da ga transportuju, njihova stvar, a ta roba sa manama se uvaljuje samo u zemljama trećeg sveta poput naše, gde je zaštita potrošača nikakva. Promenio pre 1 sat član milomir22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7475 Napisano pre 2 sati Drug član, 1645 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan То је та, да кажем, огреботина. Малопре сам приметио да поклопци на раму само што нису испали. Мора силикон радити. Мислим реално, треба све преконтролисати после ових наших стручњака што склапају. Са друге стране, као и све ново што се прави, поента је да се прода како год и да се зарађује на сервисирању и промени делова. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 129 Napisano pre 14 minuta Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, milomir22 je napisao: @mandrak_Da ali to nije normalno, to je odraz kur*obolje ljudi koji barataju sa tom robom, a naš mentalitet je takav, neodgovornost i nonšalantnost. Ako je novo, ne sme ništa da ima od tragova upotrebe, kako će da ga transportuju, njihova stvar, a ta roba sa manama se uvaljuje samo u zemljama trećeg sveta poput naše, gde je zaštita potrošača nikakva. Potpuno se slazem i jako mi smeta sto je takva situacija u regionu. Moramo biti svesni da i ti ljudi sto barataju sa robom jos to i super rade u odnosu na to koliko su cenjeni. Takodje moramo biti svesni da se radi o "priustivoj" robi sa kojom se na zalost olako barata i ne obraca se puno paznje na skladistenje i transport. Video sam takve stvari i na deset puta skupljim vozilima ali u tom slucaju se takvi propusti vise ne oprastaju, isli su ljudi i na sudove i dobijali sporove. U ovom slucaju je bitno sesti na masinu i navozati se lepo, na sve se zaboravi ako je iskustvo u voznji top a to je najvise bitno. Sedite, provozajte se pa posle da sumiramo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9136 Napisano pre 1 minut Ne silazi, 3698 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mandrak_ said: Ne vredi, toliko je komplikovano da kad na kraju sve saberes, shvatis da ne vredi pre svega tvojih zivaca i tvog vremena - a prodavci to dobro znaju. Kod nas je "problem" sto velika vecina ljudi nikada nije kupila novo vozilo (ili stvar) i misle da su "uhvatili svevisnjeg za muda" sada kada su to konacno postigli, nisu znali ni kako izgleda novo pre ove kupovine - naravno cast izuzecima. Ovo nije jedinstvena pojava, ja sam te srece da sam pazario vise novih vozila i UVEK je bio neki sitan nedostatak na vozilu, namestaju, stolariji, elektronici, stvarima itd. Ako si ga preuzeo TAKO, trebalo je tad da vidiš pre preuzimanja. Sad što se svakog tiče - toga nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...