Gliga 6784 Napisano pre 11 sati Advanced Member, 2356 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mandrak_ je napisao: Pretpostavljam da ako nisi primetio da ili nema razlike ili je zanemarljiva, meni ispijaju zdrav razum ovi jutjuberi gledam savete recenzije, svi nesto prodaju pa mi je tesko da se odlucim Iskustva nepoznatih ljudi na YT i društvenim mrežama su dosta nebitna. Oni veliki, poznati likovi što rade recenzije to rade za pare. Primetiš da svi imaju istu zamerku (ne pričam sada o MT već uopšteno) koja je prilično minorna spram hvalospeva. Elem, razliku u upravljanju nećeš primetiti pa da je ne znam ni ja šta. Bez tegova moguće da će biti drugačije vibracije. Meni je recimo svojevremeno na KLE posle zamene fabričkog kormana sa tegićima, i stavljanja zamenskog kormana, Barkbustersa bez tegova upravljač počeo više vibrirati. Ali neke sitne vibracije visoke frekvencije. Odgovor apsolutno nije direktno vezan za MT-a Ali htedoh reći da ne lomiš glavu oko sitnica. I ne veruj plaćenicima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...