OgiBG 502 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan GueVARA – investicija u vaš motor… i naš životni stil. Dok drugi naplaćuju 12.000, mi naplaćujemo 18.000 – jer svaki obrtaj motora vredi više kada znate da ste ga platili skuplje. Mi ne menjamo samo ulje i filtere – mi menjamo i vašu percepciju o tome koliko jedan servis može da košta. Moro sam Ljudi su klasični prodavci – samo da se proda što više i što brže, i to je to. Sada su spustili cenu MTX-a za 500 €, a sledeće godine će verovatno za 1.000 €. Imaju svoju politiku brze zarade – danas su ovde, sutra možda nisu. Uostalom, sve to ne plaćaju više od 60% iznosa za koji će nama prodati isti proizvod, pa imaju dovoljno prostora za spuštanje cene. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6386 Napisano Avgust 17 Nemanja Stojanović, 1746 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6737 Napisano Avgust 17 Enduraš, 6536 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Aplikacija je svakako beskorisna bez t-boxa, a kod nas verujem da ga je možda 1% kupaca doplatilo. Sad kad se plaća pretplata nece ni taj 1%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 128 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko uzimao vizir na Aliju/Temu? Ja uzeo zatamnjeni, malo da se zezam, al u najnižem položaju mi kači masku od fara, suviše blizu stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6737 Napisano Avgust 17 Enduraš, 6536 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas se prvi put provozao sa ženom, odlična je udobnost za dvoje, ja je ne osećam na motoru, a i ona se nije žalila na udobnost. Ipak bas se oseća nedostatak snage kad je dvoje na motoru i ovaj motor svakako ne bi bio moj izbor kad bi mu primarni cilj bio voznja u dvoje. Može on to, ali ima daleko boljih motora za tu namenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6737 Napisano Avgust 17 Enduraš, 6536 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Boqy said: Jel neko uzimao vizir na Aliju/Temu? Ja uzeo zatamnjeni, malo da se zezam, al u najnižem položaju mi kači masku od fara, suviše blizu stoji. Koliki si vizir uzeo, ja razmišljam da uzmem od 40cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7419 Napisano Avgust 17 Drug član, 2525 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzimao sam 45cm od wanga. Nigde ništa ne kači. Takođe deflektor onaj najobičniji od 20 evra sa alija odlično radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8332 Napisano Avgust 17 BJB Maxi Scooter Club, 6388 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo putešestvije od 2500+ km... Žabalj-Durmitor-Pivsko jezero-Sarajevo-Višegrad-Tara-Loznica-Banja Luka-Željava-Senj-Rijeka (tik uz Grobnik ) tu smo 3 dana pa povratak preko Gorskog Kotara, Gline-Siska-Daruvara-Osijeka kući... Naravno da mi na servisu pre puta nisu zategli lanac i nisu resetovali serv interval... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 128 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, aca-pn said: Koliki si vizir uzeo, ja razmišljam da uzmem od 40cm 35cm, fino izgleda, možda je samo ovaj moj defektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3083 Napisano Avgust 17 Drug član, 984 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skittles je napisao: Pre 8 sati, aca-pn je napisao: Aplikacija je svakako beskorisna bez t-boxa, a kod nas verujem da ga je možda 1% kupaca doplatilo. Sad kad se plaća pretplata nece ni taj 1%. Ja ne znam koji je njima q? Od početka je bilo rečeno da će app biti besplatna neki probni period i da posle toga ide na payware. Kako su svi ti ljudi uspjeli to da promaše? Jedino bitno je OTA, a za lokaciju i geofencing, ne znam kako neko može da očekuje da mu to šljaka besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 11 Napisano Avgust 18 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo putešestvije od 2500+ km... Žabalj-Durmitor-Pivsko jezero-Sarajevo-Višegrad-Tara-Loznica-Banja Luka-Željava-Senj-Rijeka (tik uz Grobnik ) tu smo 3 dana pa povratak preko Gorskog Kotara, Gline-Siska-Daruvara-Osijeka kući... Naravno da mi na servisu pre puta nisu zategli lanac i nisu resetovali serv interval... Jesi ga napucao sa opremom svaka cast. Ima isto na oglasima jedan u Cacku nasviran na max. Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8332 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 6388 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima dokaz da mu je motor servisiran na Grobniku? Zategli lanac malo, centrirali točak jer nije bio dobro centriran. Povratak kući lagano, kažu lanac je dobrano za zamenu. Lančanici odlični. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 447 Napisano Avgust 18 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispadne da su ti gume trajale duže nego lanac. Barem ako su te fabričke što su na njemu. Tako mi liče. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8332 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 6388 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički opanci. Odlične gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 132 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto mogu da potvrdim da je lanac u lošem stanju. Trenutno sam na 11500km i dotegnut je sad za vikend. Izdržaće 20000 ali mislim da ću već na 15000 da menjam. Inače završeno je cimanje sa Tagom. Ima novih likova tamo u servisu. Ti novi nisu ni bili obavešteni da je odobrena reklamacija i da sam došao u dogovoreno vreme. Bukvalno su bili začuđeni ko sam i zašto sam došao.... Uglavnom majstor koji je zeznuo sve što je radio je, po njihovim rečima, bio u servisu kao ispomoć. Tako da to je izgovor koji sam pokušao da sažvaćem. Njima sam servis platio 19500 i imao sam naknadno trošak zamene ležajeva što sam uradio privatno u Somboru i šlepanje motora iz Sombora za Novi Sad. Greške majstora: -necentriran točak -pretegnuta matica na osovini -pretegnut lanac -pretegnuta sajla kvačila -sipano više ulja nego što treba i nije motor pušten u rad nakon sipanja -nije resetovan servisni interval -motor je bio umazan od ulja i raznih tekućina Sva sreća pa je nivo ulja bio visok pa je reklamacija bila odobrena. Inače bi bila odbijena jer ležajevi, lanci, lančanici itd ne podležu garanciji i ja sam motocikl isterao iz servisa u 'voznom' stanju. Promenio Avgust 18 član ivannadjalin 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6737 Napisano Avgust 18 Enduraš, 6536 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo, sta je odobreno kao reklamacija kad su ti naplatili servis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 132 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Servis na 10000 km je koštao toliko i hteli su da naplate i sledeći nakon 80km od tog servisa kad sam podneo prvu reklamaciju. Po njihovoj logici je ok da ti nešto, što ne podleže garanciji, pokvare i da ponovo dođeš da ti isti poprave i uredno ponovo naplate. A ako se desi nešto sa agregatom, priča se vrlo brzo menja i možeš doterati motor danas za sutra i da ne platiš taj servis gde oni ispravljaju svoje greške. Promenio Avgust 18 član ivannadjalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8332 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 6388 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Logika im je "udri me do zore a zora ne sviće" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 114 Napisano Avgust 19 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam bio na Zlatiboru na hard enduro trci u organizaciji sportsko moto udruženja „Zlatibor Lomovi“. Među svim onim malim motorima, u C klasi se pojavio i CFMOTO 450 MT – pravi div među motorčićima. Vozio ga je Dušan Blagojević, neverovatno kako momak vozi. Da nemam isti motor, pomislio bih da to svako može. Rezultati: Prolog (poligon sa preprekama poput guma, auta i sličnog, vozi se 1 na 1, a pravo učestvovanja imaju prvih 8 sa šumske trke po klasama) – 1. mesto Šumska trka (2 kruga oko staze od oko 10 km, oba puta se prolazi kroz prolog) – 3. mesto Šaljem i nekoliko slika da vidite šta sve naš motocikl može. Dakle, nije do vešanja niti je do težine do nas je. . Prva fotografija je sa šumske trke, ostale fotografije sa prologa. 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1248 Napisano Avgust 19 Drug član, 1182 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Dušana gledao pre x godina i na trkama i na nekim našim vožnjama. Klasa je bio tada zavećinu vozača a da ne pričam za nas amatere, da se ne zaluđujemo... Definitivno motori (svi) imaju daleko veći potencijal nego mi obični vozači. Sad kad me neko pita koji motor da kupi da bi lakše i brže vozio off, moj savet je da uloži te pare u obuku, da plati ljudima i da ga nauče, a ne da kupuju drugi lakši, jači... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7419 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 2525 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima neki aftermarket amortizer. A gde je zadnji tu je i prednji prerađen Ima li negde snimaka vožnje ? Promenio Avgust 19 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6972 Napisano Avgust 19 Drug član, 1558 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, živke said: Izgleda da ima neki aftermarket amortizer. A gde je zadnji tu je i prednji prerađen Ima li negde snimaka vožnje ? Кад је пре пола године била презентација на Тари причао је да је промењен само задњи ланчаник, ланац и задња гума, све остало фабрика. Е сад могуће да је у међувремену нешто чачкао. Момак је стварно доктор за оф. Игра се са мотором. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7419 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 2525 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da se na zadnjoj slici vidi neka ekspanziona boca / posuda, kako li se već to zove. Biće da je ovaj u pitanju: https://www.new.tfxsuspension.com/product/the-freelexer-141mll/ Sve za MT https://www.new.tfxsuspension.com/model/450-mt/?add-to-cart=331 Promenio Avgust 19 član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 97 Napisano Avgust 19 U prolazu, 58 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je već dobro što se takve stvari pojavljuju za 450MT. Očigledno je dobro prodavan model world wide Znači biće moguće naći delove i nakon toga n gašenja prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6269 Napisano Avgust 19 Drug član, 4235 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se ko vruć burek Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...