Marko05 7418 Napisano pre 9 sati Drug član, 1628 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, mick said: Ti baš radiš na ubrzanom izbacivanju iz Gardiensa??? A lepo sam ti pre par godina govorio...i evo došla maca na vratanca Од МК остало само К... Шалим се, никад јачи и бројнији. Већина бар по једно дете добила или очекује ове године. Тако да сад само локал вожња. Јбг, мислио сам биће времена за неке озбиљне вожње али видим да од тога нема ништа наредних пар година. Тако да је ово идеала за тренутно стање и потребе. Још само да нађем жиранта за 2.000 и да се пазари машина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16265 Napisano pre 9 sati Integrisan, 8357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znači nisam jedini koji motor više gleda nego što vozi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7418 Napisano pre 8 sati Drug član, 1628 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Alekre said: Znači nisam jedini koji motor više gleda nego što vozi Све знаш... Али никад ову фазу не бих мењао за било шта на свету. Биће времена за вожњу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2929 Napisano pre 8 sati Drug član, 1309 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne kupuj motor za off road za koji ti je žao da mu napraviš po koju ogrebotinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7418 Napisano pre 8 sati Drug član, 1628 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Zlatko LA said: Nikad ne kupuj motor za off road za koji ti je žao da mu napraviš po koju ogrebotinu. Ахахаха и о томе сам мислио. Ма прође живот размишљајући о огреботинама. Само пун гас. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 167 Napisano pre 8 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo prva šteta opasno boli, svaki sledeći put sve lakše ide Sad ako vidim ceo čitav motor, odma pomislim da je samo za paradiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2929 Napisano pre 7 sati Drug član, 1309 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si ga za tu namenu i to je ok, po meni ne treba da obracas paznju. Ali znajuci tebe, hmmm. PS, blato ne racunamo, dodje mu kao make up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22825 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7263 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih plakao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4934 Napisano pre 7 sati Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Од МК остало само К... Шалим се, никад јачи и бројнији. Већина бар по једно дете добила или очекује ове године. Тако да сад само локал вожња. Јбг, мислио сам биће времена за неке озбиљне вожње али видим да од тога нема ништа наредних пар година. Тако да је ово идеала за тренутно стање и потребе. Још само да нађем жиранта за 2.000 и да се пазари машина. Mare...nema izgovora! Tu su ti i babe i dede...svi! Ja bez ikoga uspevam tako da molim te bez tih opravdanja! A ako si odlučio...samo napred! Naći ćemo nekog za žiranta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 142 Napisano pre 4 sati U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da napišem koju u vezi emtejca, jer sam skoro kupio Voge 525dsx, koji je više kao NX500 što se upotrebe tiče, ali možda nekom bude korisna komparacija. Kvalitet plastika (završna obrada) je na strani MT. 525 ima mekše vešanje. Poređenje motora- primetno je da je 525 pravljen za asfalt i malo sporednih staza i blagog off-a, MT suprotno od toga, jer je hard core endro, ko to voli i zna. I jedan i drugi mogu oba ali zna se koji je za šta. 525 nema onaj odsečan gas kao MT i mnogo ga je lakše voziti u gradu, kvačilo ne moraš da cinculiraš svako malo kao na MT, stabilniji je pri manjim brzinama. Ubrzanja nisam mogao da poredim, jer se još mučim sa famoznih 1000km, ali 525 ima više vibracija (od 4000ob) od MT, koji ih skoro pa i nema. Mnogo duže sam vozio MT od 525, pa treba i period privikavanja na drugi agregat, za sada je MT pobednik tu. Lanac koji je na MT kao problem je za klasu bolji od 525 lanca, tako da, nemoj da se neko žali na mt lanac LOL Fabričke gume su bolje na 525, Metzler u odnosu na CST. Oba motora su kvalitetno napravljena ali MT mi deluje za dlaku kvalitetniji kao ceo paket, iako mi ram na 525 deluje jači. Svetlosna grupa na 525 je mnogo bolja jer ima fabričke maglenke. Oba motora imaju Kayaba prenje vile. 525 ima nisin kočnice i deluje mi da malo bolje koči. 525 ima malo niže težište i zato se malo lakše kontroliše, ali nije velika razlika. MT odaje utisak masivnijeg motora kada sedneš jer je prednji deo dosta širok. Mt naravno ima veći klirens ali 525 ima veći klirens od novog KLE500 LOL Ako poredimo zvuk, totalno se razlikuju, ali to zavisi kome se šta sviđa. Trebam da slikam i okačim emtejca, a žao mi, jer sam dosta vremena, i volje utrošio, i sredio sam ga po meraku, ali... nemam gde dva motora. Bolje da sam se rodio kao žensko jer je šminka jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...