Motorcyclist 22677 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ja vas ispitujem onako iz znatizelje, cisto da znate Nisam u tim vodama i nemam pojma pa me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1454 Napisano pre 3 sati Drug član, 1259 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Aco kako se prednja ponaša u ovakvim uslovima, da li može da drži korektno bični nagib i koliko se brzi puni/prazni od blata ? Ovo mi je sladeća opcija posle Trackera, koja je super u offu ali bučna i čudna u krivini. Nazad sigurno ide xt+ ali napred sam u dilemi dal Pireli mt21 ili xt+. Ako radi na mt450 radiće i na 390 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 129 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ma na sve se covek navikne. Ja sada krampone vozim kao i normalne a mislim da je Aca vec rekao sto i ja radim, da jedino kada je kisa vozim kao po jajima. Ali realno sa svakom gumom je tesko po kisi. Eto mozda tada ti kramponi izrazenije "smetaju". Ja sam skoro seo na motor koji ima Contiatack ili kako se vec zovu. Kad nisam odmah pao. Sve bre osecas. Svaku neravninu na putu. Sa kramponima sve se drma, plese i tako naviknes da teras, milina!Sent from my SM-A546B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 129 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I da potvrdim da nastavak prednje blatobrana sa Temu-a radi posao. E sad strah mi je da ce vece blato da ga razvali. Ne znam sta da mislim. Za normalno blato radi posao super. Za pravi off jos nemam misljenje. Kacenje je kriminalno slabo. Ja sam za sada izbusio yaj dodatak i samo stavio vezicu dok ne smislim sta cu. Nisam bas ni voljan da busim branik. U svakom slucaju ne baca blato na hladnjak vise. I jedna nebitna informacija. Ima 115 grama sa srafovimaSent from my SM-A546B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 129 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cek nesto mi je poslednja slika bezveze. Evo jedna bolja gde se vidi dokle baca blato, sa slabijeg offa. Sent from my SM-A546B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22677 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih pola-pola gume, kontam da su dovoljne za suv zemljani put bez blata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3512 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1152 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Za to su se fabričke rodile. Generalno dokle god nije blato ili toliko suva zemlja da bude kao pesak (po ovim našim fantastičnim predelima bude toga leti) nema nikakvih problema sa takvim gumama. Sem toga, u Vojvodini nemaš sa čime da se susretneš a da ne se ne ponašaju ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22677 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I 890 adv sto sam vozio isto je imao kako ja zovem pola-pola gume, nisu bili kramponi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7228 Napisano pre 1 sat Enduraš, 6672 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lemy said: @aca-pn Aco kako se prednja ponaša u ovakvim uslovima, da li može da drži korektno bični nagib i koliko se brzi puni/prazni od blata ? Ovo mi je sladeća opcija posle Trackera, koja je super u offu ali bučna i čudna u krivini. Nazad sigurno ide xt+ ali napred sam u dilemi dal Pireli mt21 ili xt+. Ako radi na mt450 radiće i na 390 Izuzetna guma, ja oduševljen kako drži u svim situacijama, moja topla preporuka. Prednja je mnogo bolja od zadnje. 1 hour ago, knez.mladja said: Cek nesto mi je poslednja slika bezveze. Evo jedna bolja gde se vidi dokle baca blato, sa slabijeg offa. Sent from my SM-A546B using Tapatalk I ja uzeo taj produzetak, ekstra je stvar, više mi ne puni skidplate blatom i ne baca blato na hladnjak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...