Gliga 6353 Napisano pre 4 sati Advanced Member, 2307 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke Ja o sivom ne bih ni razmišljao da mi nije iskrsla kombinacija. Stvar ukusa, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 57 Napisano pre 1 sat U prolazu, 42 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, tihi_ue je napisao: I dalje se lomim dal uzeti plavi ili sivi. Srce kaze sivi a svi iz okruzenja kazu lepsi plavi Imam jos 3-4 meseca do odluke Meni sivi neuporedivo lepsi, prosle godine ih nije ni bilo… Zbog cekanja sive sam tek ove godine uzeo 450MT… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21450 Napisano pre 37 minuta Integrisan, 6707 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa su oba. Beli malo lepsi ali sivi ima lepsu boju vila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 790 Napisano pre 15 minuta Zainteresovan, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi šta god je tebi lepše, jer ćeš ga ti gledati svaki dan, ti ćeš se fotkati na njemu. Meni je plavo-beli lepši, ali ne kupuješ motor meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...