ivannadjalin 101 Napisano Jun 20 U prolazu, 99 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobiješ ključ 21 koji ti treba da odvrneš točak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14559 Napisano Jun 20 Integrisan, 7874 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ove cene servisa nenormalne. Pa za te pare polovan motor ima da dovedeš u red bez problema. A za ovaj fuš, ja bih im se vratio i usrao bi im se u dan i celu nedelju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6621 Napisano Jun 21 (promenjeno) Enduraš, 6480 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ovde ima dve varijante kako moze da se resi. Prva je da sam nastelujes lanac za 5 minuta, a druga je da sve lepo slikas i dokumentujes, platis slep sluzbu do servisa, pa im lepo ispostavis racun uz pretnju tuzbom (slep sluzba, svoje izgubljeno vreme, izgubljunu zaradu zbog gubitka vremena itd, ima tu svasta da se nakalemi). Ja bi licno isao na prvu varijantu i vise ne bi servisirao u ovlascenom servisu. Promenio Jun 21 član aca-pn 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8194 Napisano Jun 21 Drug član, 3351 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne... Prvi korak je da im se obrati. Email. Mora da ih obavesti. Za sve ostalo na PP, ovo SVI čitaju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 101 Napisano Jun 21 U prolazu, 99 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da. Ne radim ništa do ponedeljka. Poslao sam mail, poruke na viber al verovatno neće odg do ponedeljka. Jedino se javio serviser u Guevari. Ako se ovo ne reši u Tagou onda da se nosi tamo do njih u Guevaru. Uslikao sam sve i rešavam prvo na lep način uz uručenu reklamaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2889 Napisano Jun 21 Drug član, 939 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nama ovde ne znači baš puno, ali pokazuje šta može da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 122 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 15 Napisano Jun 22 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do vrha Midzora 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 92 Napisano Jun 22 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Stručno pitanje, USB port se nalazi sa leve strane table, sve je to super, a šta je sa kišom? Kako punite vaše uređaje po kiši? Recimo, telefon mi se nalazi u torbici, ali kako da ga punim po pljusku. Da li je neko našao negde gumirani C priključak da zatvori da ne može voda da prodre. (Još ako ni se našlo da zatvara sve a da ulazi u C port) Da li je neko kupio nešto što odgovara, našem modelu? Promenio Jun 23 član Duta_91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 86 Napisano Utorak u 07:16 U prolazu, 51 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nećeš imati problema sa tim. Verovatno je ugrađen port koji nije baš osetljiv na kišeMislim slično kao i na današnjim mobilnim telefonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 555 Napisano Utorak u 11:19 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Parking Štrbački buk upravo, evo jedan (vaš) kolega iz SK.. Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7538 Napisano Utorak u 11:30 BJB Maxi Scooter Club, 6260 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je frišak... 2025. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 101 Napisano Utorak u 18:16 (promenjeno) U prolazu, 99 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.cfmotonelson.co.nz/parts-accessories/vehicles/4684/34012/34013/parts?srsltid=AfmBOooUdCDFVGG8nONOrmuAxKLGXQfRQRwOvdPHRtJk1E3qqBO3O4lb Možda nekog zanimaju delovi i crteži svih komponenti Promenio Utorak u 18:17 član ivannadjalin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1197 Napisano Utorak u 18:45 Drug član, 1156 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ih ima u Grčkoj. Sekta postaje baš velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7538 Napisano Utorak u 20:22 BJB Maxi Scooter Club, 6260 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se vratio iz Italije 3. juna, parkirao ga u garaži i bukvalno jednom upalio na minut. Danas opran i spreman za dalje uživanje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikalaza450Mt 0 Napisano Utorak u 21:14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograf Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Uzeo sam 450mt pre 10ak dana potrebni su mi metalni/ alu stitnici ruku? Sve što sam našao kod nas nije odgovarajuće. Da li neko može da mi pomogne gde nabaviti? Hvalaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1579 Napisano Utorak u 21:47 BJB Maxi Scooter Club, 662 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Na Aliju imaš kopije SW Motech Cobra, odlične su.. bile 60ak eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7135 Napisano Sreda u 05:59 Drug član, 2424 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš vrhunske - samo Barkbusters. Ali nisu ispod 170 evra da dođu ovde. Ovi bi trebalo da su takođe odlični i da pašu, ali nije ih bilo na stanju pre godinu dana: POLISPORT 8306700001 TOUQUET štitnici ruku za beli | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Nazvani po jednoj od najtežih enduro trka na svetu, POLISPORT TOUQUET su štitnici ruku dizajnirani da ponude ja Ja sam na kraju uzeo kopiju BB sa alija. Nisam još padao sa njima da vidim kakvi su. Ne deluju nešto jako, ali su ok. Bili su 70e, sad su 55 ako se ne varam: https://www.aliexpress.com/item/1005007765113548.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.95.3c5c1802oOK7Uc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4945 Napisano Sreda u 06:47 (promenjeno) Advanced Member, 2086 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis X-Factor ili X-Factory su neka jeftinija alternativa Barkbustersima. Nije baš da su bagatela, ali su kvalitetni. Ja imam X-Factor na Kove. Nisam padao, ali onako pod rukom odaju utisak kvaliteta. Poručio sam ih iz Nemačke, uhvatio neki popust. Sa sve kombijem su izašli oko 110-115€ Jeftine ne bih uzimao u razmatranje. Nekada davno jesam, to su bile bačene pare. Aluminijum je bio toliko mekan da se rukom savijao... Promenio Sreda u 06:49 član Gliga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1579 Napisano Sreda u 07:05 BJB Maxi Scooter Club, 662 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Kad smo već kod te teme - kako da se ne zajebem sa kompatibilnošću? Acerbis npr. naravno nema Voge na sajtu da se proveri, Barkbusters isto.. samo SW Motech za 160e preko Vidim da ovaj Polisport npr. ne stoji kao model specific, i pišu prečnici u 4-5mm raspona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4945 Napisano Sreda u 08:41 (promenjeno) Advanced Member, 2086 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis dolazi sa gomilom adaptera za razne debljine/prečnike kormana. Spoljašnji prečnik od 22-28 (odnosi se na deo upravljača gde se kači na trouglove), unutrašnji od 13-17 (ovo je recimo kod Kove "problem" sa ostalim štitnicima. Korman ima tanke zidove cevi pa je unutrašnji prečnik dosta veći nego što je uobičajeno za 28mm upravljač). To su dve mere koje su bitne. Pored toga jedino nepoznato ostaje da li će u maksimalnom okretanju upravljača štitnici možda udarati u vizir i slično. SW-Motech sam imao na Tuaregu. Njih zapravo pravi Barkbusters. Iako su kupljeni kao namenski set, kačenje je bilo vrlo rizično. Na desnoj strani je "unutrašnje" fiksiranje bilo odmah kod kočionog rezervoara. Računao sam da bi bilo kakav ozbiljniji pad to sve pojeb'o... EDIT: Gledam sada Compatibility listu za X-Factor. Tu stoji da za Kove treba uzeti drugi hardware pack. Ja sam ih bez ikakvih problema montirao sa onim što je došlo u originalnom pakovanju. Promenio Sreda u 08:43 član Gliga 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 919 Napisano Sreda u 10:01 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, cikalaza450Mt said: potrebni su mi metalni/ alu stitnici ruku? Posalji poruku @godovic -u. On prodaje njegove Acerbis, nove, nismo uspeli da ih montiramo na transalpu zbog konusnog upravljaca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 25 Napisano Sreda u 14:01 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. imaš na Barkbusters šta je kompatibilno za 450MT: 450 MT (2024 on) - Barkbusters Moto BARKBUSTERS.NET Two Point Mount - Barkbusters Moto BARKBUSTERS.NET Ja bih poručio preko Nemačke samo je problem što ni na jednom webshopu koji sam gledao ne nađem po šifri npr taj BHG-089. Ako provališ gde ima ili ako neko drugi zna...pišite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1579 Napisano Sreda u 14:02 BJB Maxi Scooter Club, 662 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima, nego ja nemam 450MT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 433 Napisano Sreda u 15:27 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan @tamburiks Mozes poruciti Barkbusters preko Burnout-a. Pozovi ih pa vidi sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...