Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Integrisan, 7874 postova
  • Motocikl: TDM 900

Meni su ove cene servisa nenormalne. Pa za te pare polovan motor ima da dovedeš u red bez problema.

A za ovaj fuš, ja bih im se vratio i usrao bi im se u dan i celu nedelju. 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6480 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pa sad ovde ima dve varijante kako moze da se resi. Prva je da sam nastelujes lanac za 5 minuta, a druga je da sve lepo slikas i dokumentujes, platis slep sluzbu do servisa, pa im lepo ispostavis racun uz pretnju tuzbom (slep sluzba, svoje izgubljeno vreme, izgubljunu zaradu zbog gubitka vremena itd, ima tu svasta da se nakalemi). Ja bi licno isao na prvu varijantu i vise ne bi servisirao u ovlascenom servisu.

Promenio član aca-pn
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 99 postova
  • Motocikl: Cfmoto 450 MT

Ma da. Ne radim ništa do ponedeljka. Poslao sam mail, poruke na viber al verovatno neće odg do ponedeljka. Jedino se javio serviser u Guevari. Ako se ovo ne reši u Tagou onda da se nosi tamo do njih u Guevaru. Uslikao sam sve i rešavam prvo na lep način uz uručenu reklamaciju. 

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT

Kolege,

Stručno pitanje, USB port se nalazi sa leve strane table, sve je to super, a šta je sa kišom? Kako punite vaše uređaje po kiši?
Recimo, telefon mi se nalazi u torbici, ali kako da ga punim po pljusku. Da li je neko našao negde gumirani C priključak da zatvori da ne može voda da prodre.  (Još ako ni se našlo da zatvara sve a da ulazi u C port)

Slikazaslona2025-06-22u18_44_52.thumb.png.a2dff2fdb7ff33be06d89f995e04892f.png Slikazaslona2025-06-22u18_44_39.thumb.png.83202872322792cacc4a857ccc9fdd33.png

Da li je neko kupio nešto što odgovara, našem modelu?

Slika zaslona 2025-06-22 u 20.52.29.png

Promenio član Duta_91

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: CFMoto 450MT

Mislim da nećeš imati problema sa tim. Verovatno je ugrađen port koji nije baš osetljiv na kiše

Mislim slično kao i na današnjim mobilnim telefonima

• U prolazu, 99 postova
  • Motocikl: Cfmoto 450 MT

https://www.cfmotonelson.co.nz/parts-accessories/vehicles/4684/34012/34013/parts?srsltid=AfmBOooUdCDFVGG8nONOrmuAxKLGXQfRQRwOvdPHRtJk1E3qqBO3O4lb

Možda nekog zanimaju delovi i crteži svih komponenti

Promenio član ivannadjalin
  • Sviđa mi se 3

• BJB Maxi Scooter Club, 6260 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Kako sam se vratio iz Italije 3. juna, parkirao ga u garaži i bukvalno jednom upalio na minut. Danas opran i spreman za dalje uživanje... 

20250624_203452.jpg

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: CFMOTO 450MT

Pozdrav drugari!

Uzeo sam 450mt pre 10ak dana :) potrebni su mi metalni/ alu stitnici ruku? Sve što sam našao kod nas nije odgovarajuće.  Da li neko može da mi pomogne gde nabaviti?

Hvalaa!

• Drug član, 2424 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Ako hoćeš vrhunske - samo Barkbusters. Ali nisu ispod 170 evra da dođu ovde.

Ovi bi trebalo da su takođe odlični i da pašu, ali nije ih bilo na stanju pre godinu dana:

WWW.MOTOLAND.RS

Nazvani po jednoj od najtežih enduro trka na svetu, POLISPORT TOUQUET su štitnici ruku dizajnirani da ponude ja

Ja sam na kraju uzeo kopiju BB sa alija. Nisam još padao sa njima da vidim kakvi su. Ne deluju nešto jako, ali su ok. Bili su 70e, sad su 55 ako se ne varam:

https://www.aliexpress.com/item/1005007765113548.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.95.3c5c1802oOK7Uc

• Sviđa mi se 2

• Advanced Member, 2086 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Acerbis X-Factor ili X-Factory su neka jeftinija alternativa Barkbustersima. Nije baš da su bagatela, ali su kvalitetni. Ja imam X-Factor na Kove. Nisam padao, ali onako pod rukom odaju utisak kvaliteta. Poručio sam ih iz Nemačke, uhvatio neki popust. Sa sve kombijem su izašli oko 110-115€

Jeftine ne bih uzimao u razmatranje. Nekada davno jesam, to su bile bačene pare. Aluminijum je bio toliko mekan da se rukom savijao...

Promenio član Gliga
  • Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 662 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

@Gliga Kad smo već kod te teme - kako da se ne zajebem sa kompatibilnošću?  Acerbis npr. naravno nema Voge na sajtu da se proveri, Barkbusters isto.. samo SW Motech za 160e preko :) 

Vidim da ovaj Polisport npr. ne stoji kao model specific, i pišu prečnici u 4-5mm raspona.

• Sviđa mi se 1

• Advanced Member, 2086 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Acerbis dolazi sa gomilom adaptera za razne debljine/prečnike kormana. Spoljašnji prečnik od 22-28 (odnosi se na deo upravljača gde se kači na trouglove), unutrašnji od 13-17 (ovo je recimo kod Kove "problem" sa ostalim štitnicima. Korman ima tanke zidove cevi pa je unutrašnji prečnik dosta veći nego što je uobičajeno za 28mm upravljač).

To su dve mere koje su bitne. Pored toga jedino nepoznato ostaje da li će u maksimalnom okretanju upravljača štitnici možda udarati u vizir i slično.

SW-Motech sam imao na Tuaregu. Njih zapravo pravi Barkbusters. Iako su kupljeni kao namenski set, kačenje je bilo vrlo rizično. Na desnoj strani je "unutrašnje" fiksiranje bilo odmah kod kočionog rezervoara. Računao sam da bi bilo kakav ozbiljniji pad to sve pojeb'o...

EDIT:

Gledam sada Compatibility listu za X-Factor. Tu stoji da za Kove treba uzeti drugi hardware pack. Ja sam ih bez ikakvih problema montirao sa onim što je došlo u originalnom pakovanju.

Promenio član Gliga
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 718 postova
  • Motocikl: SV650A
12 hours ago, cikalaza450Mt said:

potrebni su mi metalni/ alu stitnici ruku?

Posalji poruku @godovic -u. On prodaje njegove Acerbis, nove, nismo uspeli da ih montiramo na transalpu zbog konusnog upravljaca.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: CF MOTO 450MT

@andrej. imaš na Barkbusters šta je kompatibilno za 450MT:

Ja bih poručio preko Nemačke samo je problem što ni na jednom webshopu koji sam gledao ne nađem po šifri npr taj BHG-089. Ako provališ gde ima ili ako neko drugi zna...pišite. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja