milomir22 3746 Napisano Utorak u 21:42 Malinar u pokusaju, 1757 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga brend je tucano urbano. Imam njihove zimske nepromočive moto rukavice, toliko su dobre da ih nosim i na skijanje. 2022. na Jahorini na -25, jedino su meni bile tople ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 88 Napisano Sreda u 04:22 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes, "Tucano Urbano", eve ga logo dole.Milsim da ce biti dobra fora za zimske dane za one koji idu u farmekama normalne debljine na posao. Realno ko se jos presvlaci svaki put pred ulazak a ovo bi trebalo da sljaka. Meni je bio plan da probam ove nedelje ali tek sad se kao oporavljam. Promenio posao prosle nedelje pa mi je bilo glupo da dolazim motorom a slinav a realno bi me bas boleolo uvce u svakom slucaju u nedelju 20 stepeni tako da mozda i ne probam kecelju ove zime Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4570 Napisano Sreda u 07:14 Advanced Member, 2006 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, ovo mi je potencijalno interesantno u varijanti kada se motor (KLE) koristi čisto kao prevozno sredstvo umesto auta. Već sam dovoljno omatorio da više nemam želje za smrzavanjem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 88 Napisano Sreda u 07:20 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam napisao da necu ici i izasao na terasu tako sam reko sebi, picko jedna ma nije hladno! Da prijavim da je vrhunska stvar. Posto nismo u BMW temi mogu da kazem da u mojim najnovijim waikiki farmerkama mi nije bilo hladno. Ama ič. Cak se i oseca malo kako greje sam motor ispod kecelje. Iskreno ja do sledece zime kupujem sebi sigurno. Za ovih par dana cu se svercovati tj. pozajmiti od buraza.Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6568 Napisano Sreda u 07:29 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brate nikad mi nije palo na pamet da ovo može da se koristi na motoru, a sad i ja razmišljam da probam 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1151 Napisano Sreda u 07:41 BJB Maxi Scooter Club, 516 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kinez: ADWENTURE GOOT SUSPENSION GO ANYVHERE GREAT BIKE SIR Srbin: Hold my Tucano 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 272 Napisano Sreda u 08:00 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je (po meni) dosta kulturnija opcija, pritom jako prakticna. https://www.pontismotori.com/katalog/oprema-za-motocikliste/pojasevi-stitnici-windstoperi/termo-navlake-pontis.html 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 88 Napisano Sreda u 08:11 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno jeste. Skines i stavis u kofer. Problem kod ove kecelje je ako se smoci iznutra tesko se susiSent from my SM-F926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5172 Napisano Sreda u 08:19 Nemanja Stojanović, 1558 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove pontis najveće i jako brzo se stavlja/skida. Kulturiška kad je hladnjikavo a ide se negde po gradu samo i nije opcija da se sedi u moto pantalonama na poslu ceo dan zbog 15 minuta vožnje, a lakše navući nego presvlačiti se u fulu. Nego, tema je 450MT, da se vratimo. Poručio sam juče ECU od Ujke, remapiran, stiže za nekih mesec dana. Navodno rešeno cimanje + možda poni ili dva više. Ima pozitivnih reviewa dosta. Za sada sam u talu sa još par kolega na 450MT, ali ako bude moglo da se kopira ko želi da ima kinesku mapu nek mi se javi. Pored toga, zvao sam pre neki dan gevarinu prodaju rezervnih delova da pitam za rally sedište. Nisu znali šta je to, kao da ima milion opcija, bukvalno postoji samo to jedno koje može da se kupi. Tražili su mi sliku, ja im poslao, reko visoko sedište ljudi. Kažu biće u toku sledeće nedelje - carini se. Da uzmem i to, valjda će ga imati pre nego što stigne ecu od ujke i još neke sitnice koje sam poručio I onda samo stikeri, jer stvarno nema šta dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3088 Napisano Sreda u 08:29 Drug član, 1398 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, sasa_f1 je napisao: Ovo je (po meni) dosta kulturnija opcija, pritom jako prakticna. https://www.pontismotori.com/katalog/oprema-za-motocikliste/pojasevi-stitnici-windstoperi/termo-navlake-pontis.html Imam takve,ostale mi sa skutera,koristim sada na motoru,odlična stvar brzo se stavi/skine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6194 Napisano Četvrtak u 12:01 BJB Maxi Scooter Club, 6140 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Osim kindjurenja, bude i po neki korisni gedžet da se doda na sokćalo... Malo je plava boja "pobegla"od tirkizne ali ne mari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 17 Napisano Četvrtak u 13:32 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2025 at 10:19 AM, Skittles said: Imam ove pontis najveće i jako brzo se stavlja/skida. Kulturiška kad je hladnjikavo a ide se negde po gradu samo i nije opcija da se sedi u moto pantalonama na poslu ceo dan zbog 15 minuta vožnje, a lakše navući nego presvlačiti se u fulu. Nego, tema je 450MT, da se vratimo. Poručio sam juče ECU od Ujke, remapiran, stiže za nekih mesec dana. Navodno rešeno cimanje + možda poni ili dva više. Ima pozitivnih reviewa dosta. Za sada sam u talu sa još par kolega na 450MT, ali ako bude moglo da se kopira ko želi da ima kinesku mapu nek mi se javi. Pored toga, zvao sam pre neki dan gevarinu prodaju rezervnih delova da pitam za rally sedište. Nisu znali šta je to, kao da ima milion opcija, bukvalno postoji samo to jedno koje može da se kupi. Tražili su mi sliku, ja im poslao, reko visoko sedište ljudi. Kažu biće u toku sledeće nedelje - carini se. Da uzmem i to, valjda će ga imati pre nego što stigne ecu od ujke i još neke sitnice koje sam poručio I onda samo stikeri, jer stvarno nema šta dalje... Kod ujke se pojavilo visoko sedište sa gel punjenjem: 450MT Gel Seat UNCLEWANG.NET Using OEM Rally seats as the basis, gel is added to further improve comfort. Ja ga naručio...pa jednog dana kad stigne, javljam kakvo je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5172 Napisano Četvrtak u 14:56 Nemanja Stojanović, 1558 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali nije visoko sedište za touring gde bi ti i trebao gel. Tako da mi nije imalo smisla Stava sam da je bolje dati 150 na visoko i 100 na gel u nisko nego 250 na visoko sa gelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 62 Napisano Četvrtak u 19:09 U prolazu, 24 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas uradio prvi servis na 450 MT-u u Gevari, na novoj lokaciji u Vrčinu. Lepo izgleda sve ono. Na servisu što bi reko @Skittles koriste ono fensi ulje Maksimu i sipaju MAXIMA PROPLUS+. Meni lično Ameri ulivaju poverenje posebno za ta ulja, ako oni neznaju da naprave ulje, onda ne znam ko zna, nastaviću svakako sa Maksimom. Ogi mi je ubacio novu mapu, ne mogu baš da provalim, nije mi značajno smetala ni ona stara, ali mi se čini da sada skroz OK. Kome smeta a ne želi da baca pare, nije loše rešenje. E sada se mislim o poručivanju odnosno zameni USISA VAZDUHA. Česi odnosno throttlepunks THROTTLEPUNKS imaju ovako nešto u svojoj ponudi. Naravno, ako uopšte budem radio usis svakako ću da izbacim katalizator i da ga mapiram. Ova čudna plastika, služi da zatvori rupu ispod akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4079 Napisano Četvrtak u 19:18 Drug član, 2659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Duta_91 je napisao: Meni lično Ameri ulivaju poverenje posebno za ta ulja Šta kaže Tramp? Koja će mu cena biti na sledećoj zameni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6568 Napisano Četvrtak u 19:47 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, vidim pominju se sedišta, pa da oglasim: ako nekom treba fabričko sedište, za preradu ili kao rezervno - moje je na prodaju (sa roze štraftom, za plavi motor). Cena neka bude 100 evra recimo. Iako mi se učinilo u početku da je visoko mnogo neudobnije i da mi neće odgovarati - vremenom sam se navikao pa sada nemam potrebu da čuvam ovo fabričko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4570 Napisano Petak u 07:48 Advanced Member, 2006 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6568 Napisano Petak u 07:52 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga tvoja fotografija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4570 Napisano Petak u 07:54 Advanced Member, 2006 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome. Stiglo je novo službeno vozilo u Perun moto. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...