eurokrem 148 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 128 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, LukaJovanovic said: Konacno je stigao Prvi utisak je više nego što sam očekivao https://photos.app.goo.gl/QK6xZr92Z1y9CxRbA Ko' nov ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codevul 3 Napisano Maj 16 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan da vas vidimo... 450MT už se vidíš? ....#motorka #dreambike #advbike #motocykl... WWW.FACEBOOK.COM 450MT už se vidíš? ....#motorka #dreambike #advbike #motocykl #advbiker #450mt #cfmoto450mt #cfmoto #furtplnej #dualsport. skolaendura · Original-Audio Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke svima, i sto kaze kolega iznad, u dogledno vreme su i stigli, niste prosli ko mi sa X-ADV prethodnih godina pa da propustite celu sezonu Imao sam prilike i da vidim uzivo danas (konkretno primerak od @alexanto) i zaista mogu reci da su prvi utisci odlicni i da motor obecava, a ne sumnjam da ce i ispuniti vasa ocekivanja! Da sada kupujem nov motor sigurno bi upao u uzi izbor.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam mu pokazao Zlatar: IMG_6245.MOV - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO (@cfmotoofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,453 likes, 122 comments - cfmotoofficial on May 16, 2024: "Dedicated to the CFMOTO’s... Naisao sam na ovo na Instagramu. Kul koncept, nego vidim dole u komentarima masa turaka se zali na problem na 450sr, navodno mesaju ulje i vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude za pljuvanje - pljuvaćemo. Bar ja. Gledajući po internetu, GS ADV je najveće govno koje postoji, Ducatti nije ni za Q, Yamaha je za klavijature a ne za motore, Aprilia ne sme van opštinskog atara da se vozi jer se neće vratiti o ostalima da ne govorim. Nema touringa bez 100 konja i litre, maksiskuteri nisu motori itd... A ljudi voze li voze. I navedene marke i manje motore i maksiskutere... Imamo garanciju 3 godine to će većini biti 15-25 K km, ima ih Bogu hvala dosta, biće to dobar uzorak da li ovaj motorić valja ili nije ni za salatu. Da iskoristim onu pravnu floskulu: Dok se ne dokaže suprotno - za mene je najbolji 7 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @alexantokako 15-25k za 3 godine kad eno motora iz uvoza sa tim kilometrazama i 15god starosti. Nije meni bila namera da nesto serindam, samo sam podelio ono sto procitah... Nemojte se uzbudjivati, nego se bacite na razradu i dajte da cujemo utiske. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 16 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000sto se mene tiče samo si im pomogao informacijom,uštedeo vreme u slučaju da nastupi takav defekt. Ljudi platili motor 5990 , pa šta i da se desi nesto ..a i tu je garancija.. Svaki ima neku manu..das 30k eur i imas defekte gore nego na budžet brendu/modelu. Uživajte motor je bombona,npr za cenu x adv kupis mt 450 + dobar maxi skuter,pokrio si sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 16 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoše, pod garancijom Kod mene ne verujem da će ostati 3 godine svakako. A inače, vozio sam i SR i MT, i znam da je isti agregat ali motori nemaju veze jedan sa drugim. I mislim da sam ja jedini lik koji je platio ravno 6k ostavio im kusur. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Maj 16 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio kusur, odneo tortu... Ne bi me iznenadilo da ti iskopaju jedan primerak za par dana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 16 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja još samo da se pozovem na Vladu Nikolića Inače, preuzimam odgovornost za ovo vreme i izvinjavam se, tako i prošle godine kada sam kupio NC na sajmu, padao sneg u aprilu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 16 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, alexanto je napisao: Ako bude za pljuvanje - pljuvaćemo. Bar ja. Gledajući po internetu, GS ADV je najveće govno koje postoji, Ducatti nije ni za Q, Yamaha je za klavijature a ne za motore, Aprilia ne sme van opštinskog atara da se vozi jer se neće vratiti o ostalima da ne govorim. Mogao si i nekim drugim redosledom... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 16 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kiksevi se dešavaju i kod najskupljih. Dečko koji je sa nama par puta vozio jednodnevne ture vozi gs 1200 adv lc sa 40 000 km, on je taj motor kupio od svog prijatelja koji je taj motor kupio nov ovde u Srbiji. Na nepunih 30 000 km, iz čista mira i neobjašnjivog razloga, na tom motoru je zveknuo agregat, (motor je do tada uredno održavan u BMW ovlašćenom servisu, svi intervali su ispoštovani), BMW je na sve načine pokušao da opere ruke, ali je na kraju, uz angažovanje advokata, u garanciji zamenjen agregat potpuno novim, a kilometraža resetovana na 0. To nije čest slučaj, ali eto, dešava se. No da ne mračimo i da ne prizivamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije nikakav novitet. Jedino sto je bitno u svoj toj prici jeste ostvarivanje garancije i korektnost dilera... Nijedan brend nije bez problema, sem Honde naravno (moram li pisati da se salim?) 'Ajmo nazad na kolosek teme... Malo, malo pa idete u off i pominjete BMW-ove ovde, ispada sad kao da je to najnepouzdaniji motor na trzistu posle KTM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 17 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И мени бацисте буву. Звао сам заступника CFa у Ариљу да видим имају ли тест модел, али (срећом) немају. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je reklama ova tema Otisao danas do Guevare da vidim i ja uzivo motor, rekli mi bice u ponedeljak u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku Zlatar - Bg (do Cacka magistrala, od Cacka autoput ) prosek 4,2 l 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Maj 17 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti vec spreman za prvi servis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Sharky - Alex said: Ti vec spreman za prvi servis Bukvalno ahah jos nekih 400km na nadjiram i spreman sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ko prvi nagura 999km, prvi servis gratis. Al ste izreklamirali 450-ku, pola foruma hoce da je kupi sad. Nego je l pogledao neko link koji sam ostavio gore? Novi cf bice 500cc inline 4 i izgleda predobro(subjektivno). Nazalost samo za domace tj. kinesko trziste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Maj 17 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo dovoljno kukajte i sažaliće se braća Kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vrv euro norma koci? Vidim da je 450mt preko 7000eur, kod nas 6000, solidna razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja da pogledam kako to uživo izgleda, probao ga malo samo kako radi, nisam hteo da vozim motor koji neko treba da preuzme Što se tiče mešanja ulja i antifriza, nisam zagledao, ali mislim da nema hladnjak ulja, ako nema, problem je rešen. Prvo što sam pogledao su nalepnice KYB na viljuškama, jer sam to i na nekim snimcima video da je odlepljeno, i bilo je odlepljeno i na ovom primerku, bolje da nisu ništa lepili, ne verujem da je tako Kajaba lepila. Ne znam dal je na svakom isto, svakako nije toliiko bitno, mogu da se skinu. Nagib motora kad je na ćopavoj je baš velik, nešto kao f700, f800, pa ga je teže ispraviti nego 800MT. To su morali tako da naprave da bi ista ćopava mogla da se koristi i za visinu sedišta od 800mm, tada motor verovatno stoji pod nekim standardnijim (blažim) uglom. Raspon rupa za srafove na repu gde se kači ploča za kofer nije isti kao na 800mt, tako da ništa ne paše, premerili smo Ostalo ovako sve ok, agregat lepo radi, meko kvačilo, solidan menjač, samo da tako i ostane nakon nekoliko hiljada km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali nesporazum na tehničkom i umesto juče, danas dobih tablicu. Popodne obaveze oko šalovanja temelja i osta pola sata vremena u sumrak da se potera mališa taman da ocenim farove malo bolje jer sam ga u sumrak doterao prekjuče. Odlično sijaju, nemam zamerki. Napravih 30-tak km, više po asvaltu ali bilo je malo i van puta... Sad se već malo bolje razumemo i manje mi se rita ali treba tu još "ubedjivanja" dok se stopimo u jedno U povratku u garažu red je bio da dobije oznaku pripadnosti 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodatna oprema i cene kod braca grka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...