LukaJovanovic 221 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, kaichi.xo je napisao: Sad me prosao jedan sivi Kad je tvoj termin ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me veseli što ste konačno počeli preuzimati motore.450MT je izuzetno zabavan stroj, zgodan za vozit, težina se ne osjeća, ergonomija odlična.Sretno kolegama. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, LukaJovanovic said: Kad je tvoj termin ? Upravo zavrsio sve , nema ko da me slika 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, kaichi.xo said: Upravo zavrsio sve , nema ko da me slika Udri jedan selfi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo upravo, vadim Probe pa laganini ćiku... 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1697 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kaichi.xo je napisao: Sad me prosao jedan sivi To ti je ono jedno zeleno pivo u gajbi braon flasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Maj 15, 2024 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Jovan Ristic said: Ne bih da unosim paniku, ali sam bio u postprodaji kod Laste i video nekoliko spremnih i formiranih 450MT. Hteo sam da fotkam, ali reko nagrnućete na CF Kada sam rekao da hoću sivi, rekli su mi hajde idi ti pogledaj, da budeš siguran. Jedva se suzdržao da ne okačim, al sad kad si i ti rekao i ljudi preuzeli... 1 hour ago, LukaJovanovic said: Izgleda su plave sklapali danas Sklopili su i sive, samo ne za mene Obećao sam im i tortu jer mi je sutra rođendan... 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 15, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Mene prosao plavi pre sat na skretanju za Veliki Mokri, tacno izasao od Laste dole gde je CF garant Promenio Maj 15, 2024 član sasa_f1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 15, 2024 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zippacope said: Ode Jela na more. Stigli motori. Navali narode Sve sto je tu valjalo od motora je odavno otišlo, uz Jelin amin. Ostadose samo kopije i kinezi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Skittles je napisao: Na renderu mi je bio lepsi plavo beli, msm idalje je top ali ovako sa slika ovaj sivi je bas lepotan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 20 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 15, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, sasa_f1 said: Mene prosao plavi pre sat na skretanju za Veliki Mokri, tacno izasao od Laste dole gde je CF garant To sam bio ja, video sam te na benzinskoj otisao po probne Promenio Maj 15, 2024 član kaichi.xo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ee taj sam Lep, vidi se da je nov, sija se bas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Maj 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Na renderu mi je bio lepsi plavo beli, msm idalje je top ali ovako sa slika ovaj sivi je bas lepotan. Meni je sa fotki sivi bio bolji, uzivo druga prica.. beli vrh i veće izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan bez tablice kroz Prvomajsku Zemun. Namnozili se 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6414 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno…. Sa srecom ljudi i puno bezbednih i lepih kilometara zelim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sasa_f1 said: Evo ga jos jedan bez tablice kroz Prvomajsku Zemun. Namnozili se Ahahahah opet ja imam probne u rancu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6414 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim sutra ispred SIV-a3 bar 5 motora parkiranih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Maj 15, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Drž,drž,drž kad će,kad će sad tajac.Niko ništa.Ja očekivao brdo slika.Ljudi sa srećom i u zdravlje se vozili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 15, 2024 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, čestitam vam svima čoporativnooooo. Puno radosti i km vam želim 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam odmah montirao koferče? Jok, ne... 2 drugara odmaraju zajedno... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17169 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 5047 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Maj 15, 2024 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, alexanto said: Da li sam odmah montirao koferče? Jok, ne... 2 drugara odmaraju zajedno... Ovo je najniza varijanta sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću da dam neki utisak, provozah 104 km danas, mada nisam reprezentativni uzorak jer moja očekivanja su ispunjena kad sam ga video prvi put na EICMA preko YT-a Lagan kao perce, vozi se kao biciklić... Menjač - simfonija. Ručica gasa prgava u 3 lepe. Vešanje mi deluje da je solidno tvrdo postavljeno, ja ću ga na mekše voziti definitivno. Vizir meni naravno neupotrebljiv, Ivan će imati posla... Staviću podizače kormana, za dan - dva... Instrument tabla odlična, pregledna, mogle bi cifre od aku napona i vreme da budu malo veće, jbg, oćoravelo se... Sedište... Moram se naviknuti posle Atlantikove fotelje sa gelom ali biće ok. Ovo je standardno sedište 820 mm. Zvuk iz čunka... Jaoooo, ala je dobro, kao da je ozbiljna motorčina a ne skoro politra Obara se kao da ga vozim ceo vek, neverovatno uliva sigurnost... Sirena sprdnja Ići će dodatna trubica. Ovu ja ne čujem a ne neko drugi. Svetlosna grupa - ubica Amblend se vidi po danu na saobr. znacima udaljenim po 200-300 metara. Ludilo! Retrovizori odlični, pregledni i lako podesivi. Vozio sam ga u rasponu od 3,5 do 4,5K obrtaja sa čestim zaustavljanjem da bih ga lagano ubrzavao. Par puta sam dobacio do 5K obrtaja, preko nisam išao i neću do prvog servisa. Trudiću se da ga vozim u svim režimima do tih 5K. Na 5K obrtaja je na nekih 83-85 kmh u 6-oj. Zanimljivo je da ga spustim ispod 4K, čak 3,5K čim pipneš gas, odmah se rita, krene da ubrzava bez problema i podrhtavanja. Biće ovo vrlo zanimljivo motorče za uživanje u vožnji... Motorno kočenje, nešto čime sam očaran jer Atlantic toga nema pa mi je ovo sjajno Iz druge sam kretao bez problema i naravno da mi se 2 puta ugasio kad sam se zaustavljao, jer treba selja da se nauči da ne pušta ručicu kvačila dok ne udje u N. To će doći vremenom - jako brzo. Ima u meni-ju svašta nešto, da se poveže telefon, muzika, dve kacige?! To će već moj deran apsolvirati, ja sam tu dudučina... Eto, malo ugnjavih, ne zamer'te... Da li ću sad opet ići u garažu da naparim oči sa mojim zverima? 21 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka46 9 Napisano Maj 15, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda silver wing 600+ Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo ljudi . Pratio sam temu i cekao kao da sam ga ja kupio... Zelim puno puno predjenih km. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...