Marko81 1013 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ovo CFMOTO? I kakve su mu ovo teleskopske sipke ili antene na njemu? https://www.facebook.com/MenHuatMotorsHQ/reels/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Maj 10 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumemo pitanje...na koji motor tačno misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sad, cutimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 10 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga mail od Guevare: Poštovani, obaveštavamo Vas da je vaš motocikl 450MT, posle više odlaganja od strane transportnih kompanija zbog problema na transportnoj ruti, danas smešten u carinski magacin naše firme. Proces carinjenja i pripreme vašeg motocikla za isporuku će započeti u ponedeljak. Možete očekivati da će biti spreman za preuzimanje od srede 15.05.2024. Svakako ćemo vas u međuvremenu obavestiti o tačnom terminu isporuke. Molimo Vas da ostatak preostalog iznosa pripremite i uplatite pre same isporuke. Izvinjavamo se na nastalom kašnjenju, na žalost komplikacije na rutama isporuke su nepredvidive i van našeg uticaja. Hvala Vam što ste se odlučili za CFMOTO. Od mene RESPECT! 17 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Maj 10 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A meni rođendan 16. 05. jooooj Daj nek odustane neko, sivi! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Guevare najbolji! Sve preporuke ! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 10 (promenjeno) Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih resto platio dok prvo ne vidim motor uzivo. Da ne bude platiš ostatak a onda nova 2 meseca čekanja. Promenio Maj 10 član bopk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je Si procitao moj mail i dovezao prvi kontigent 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Maj 10 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Možda su hteli da ušparaju za prevoz, pa kad je došao avionom on poterao i prvu turu, sigurno da nisu dosli prazni sa onolikim avionom 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 10 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Shaft021 je napisao: Ne razumemo pitanje...na koji motor tačno misliš? Pre 3 sati, LukaJovanovic je napisao: Sta je sad, cutimo Izvinjavam se Postavio sam pitanje i u drugoj temi "CFMOTO MT 800" gde mi je kolega @bily odgovorio da su to nosaci 360° kamere... Ovo : Na nekoliko onih video snimaka sa linka koji sam postavio vidi se CFMOTO 800 sa ovakvim nosacima napred na rol barovima i pozadi na koferu - ali bez montirane kamere, pa me je u sustini to i zbunilo sto je ne videh... Promenio Maj 10 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Jao sta vam rade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 11 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ćapio ga brat Shone na keca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 11 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Sad je jedno sigurno - motor je BRUTALAN 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi ga on, neki tu u grupi sa njim ga tera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1468 Napisano Maj 12 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče rekoše da je neko od BJB, ne znam na koliko dugo ga je uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Maj 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To su rekli i meni u radnji. Nije Jovan, imao je tu nesreću da ga zovem da pitam. Nego skratite mi 7 minuta guglanja, recite mi da li postoji oem opcija dodatne opreme za grejače ručki i maglenke? Kad sam vozio 800MT, ostalo mi u sećanju da se te neke stvari pale kroz meni umesto na dugme bez gledanja na ekran. Da li na displeju pokazuje temperaturu ili makar neki nivo zagrejanosti motora? Spoljnu temperaturu? Pritisak u gumama? Temperaturu guma? Ima opcija za carplay? Pitam da znam šta sve da naručujem od dodatne opreme, jer kako mi izgleda idem uskoro da ga kaparišem. Danas probam CB500X, i lomim onda ovako il onako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5353 Napisano Maj 12 Ne silazi, 4796 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga niko iz BJB magazina uzeo na test, to je sigurno. Možda je neko sa foruma. Na test ga uzimam za jedno desetak dana. Trenutno mi je tu Tenere 700, posle Tracer 9 GT+ i nakon toga uzimam 450MT. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Maj 12 (promenjeno) Drug član, 1885 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A jel ćeš čekati da probaš mt pre kaparisanja? @Skittles Promenio Maj 12 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, JunioR. je napisao: Sad je jedno sigurno - motor je BRUTALAN "Zaista, itekako, zar ne." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 12 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Nema prit i temp u gumama, nema prikaz grejača ručica na TFT-u. Ima temp motora, ne znam za spoljnu temp. Ima prikaz 2 parcijalne kilometraže, nivo punjenja aku, stepen prenosa. Kad se isključi abs, pokaže da je u off-road režimu, bez TCS-a. Koliko znam Car Play nema... Jbg, asketski motor, taman za razne gudure 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 12 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima 2 teme ali onu drugu ne mo'š naći nigde fotku pristojnu. Svakako na obe su iste informacije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 30min hvalospeva Kaze 175kg sa svim tecnostima? Pre ce biti bez tecnosti al ajde... Sem lepog predela gde je snimao, nema se mnogo stosta prokomentarisati. E da, nijednom nije rekao "brutalan". Lep motor i odlicno se cuje zbog crossplane agregata. Steta sto nije malo sposobniji za touring. Max brzina je 152km/h sto bi znacilo da je na brzinama pri 120kmh na izmaku snaga. Doduse ko ce pretezno voziti off to mu nije ni bitno. Shonetove recenzije ionako slabo ko shvata ozbiljno. Secam se dok je testirao polovnjake imao je kritike na motore koje je vozio, a sad je svaki motor prebrutalan i svaki ima snage vise nego dovoljno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Maj 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jako iritantan lik, ko ne želi da sluša kako se bori za dah 30 minuta, video na mute i sasvim je gledljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ko me ter'o da gledam... Off road 40km/h recenzija vešanje je tvrdo podešeno... Samo se iznerviram za džabe. I kako takvi likovi dobiju takav motor za recenzije? Treba dati nekom ko je osvajao neke trofeje u moto krosu da ga protera a ne nekog ko je prošao kroz baruštinu jedared (dalje nisam mogao gledati)... 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...