markommarko 1219 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2026. at 9:41, Bianconeri je napisao: Da li je moguće da je od tog udara ovaj poklopac na rezervoaru malo iskočio ili ja tripujem? Kako to kod vas izgleda? Tek sada sam video tvoje pitanje. Evo ti moje fotke, danas fotkano Promenio Jun 10 član markommarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 16 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Roadsync aplikacija nije dostupna za nasu zemlju, tako da im dzaba to, bar za nas. Ja sam uzeo crnu Nx500 pre neki dan. Super motorce, dosta udobniji od nc750x koji sam imao. Radi Roadsync i kod nasSent from my SM-F966B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 20 Napisano Jun 10 U prolazu, 37 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 16 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bianconeri said: @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. To se kod Nolana i N-com_a ne dešava...povezuje sve u isto vreme. To je prob. Sa LS2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1219 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je reč o Roadsyncu i muzici, evo jedan savet. Pošto kao podrazumevano on vidi VLC kao aplikaciju za puštanje muzike, međutim ja na telefonu koristim neku Musicolet. I ako prvo startujem motor i povežem Roadsync sa telefonom, pa tek onda pustim muziku preko Musicolet aplikacije, ne mogu na džojstiku da menjam na sledeću pesmu i sl. Ali, ako prvo pustim muziku na telefonu, pa tek onda startujem motor i povežem se sa Roadsyncom, onda može da se džojstikom upravlja pesmama. Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simovica 32 Napisano Jun 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2026 at 11:28 AM, Skittles said: Sedište je rekao bih podjednako udobno kao i fabričko, ali mnogo bolji grip ima, ne mrda se, nema klizanja. @SkittlesAko ti nije problem pošalji mi privatno, a možeš i ovde zbog drugih kontakt čoveka koji prerađuje sedišta. Koliko je tebe koštalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simovica 32 Napisano Jun 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče sam pravio neki krug po zapadnoj Srbiji i od Zvornika mi je upalio lampicu za grešku na motoru (bord pokazuje ulje). Ulja stoji na max tako da sumnjam na senzor. Od prvog servisa na 1000km presao sam 2700 km. Sa ovom lampicom sam prešao 250km bez problema. Danas ću zvati Deltu. Jel imao neko sličnu situaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6869 Napisano Jun 15 Nemanja Stojanović, 1856 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je koštalo 200€ i radio ga je Srđan iz Surčina 0616589020. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 20 Napisano Ponedeljak u 05:26 U prolazu, 37 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2026. at 18:15, Bobni je napisao: Dugujem izvestaj za vizir,posle 500 predjenih km jeste Malo bolje Ali na vecim brzinama I dalje I'ma turbulencija,zbog cega ne znam ja sam visok 182.Da li se nekom desilo da mu vibrira zastitna kapa displeja? Da li ti se ove vibracije još uvijek čuju i jesi li šta radio po tom pitanju? Ja bio u servisu. Kažu to je u granicama dozvoljenog to mora tako. Nešto mi to bzv ali ajde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 698 Napisano Ponedeljak u 07:48 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije mi je stvarao nosac telefona sa alija. Sam vizir je ok,mnogo manje duva,ja sam visok 182cm,javljaju se turbulencije preko 100 na sat ali nije do vizira,jos se nisam igrao sa podmetanjem sajbni,nikako da ugradim vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3238 Napisano Utorak u 14:05 Slow rider, 1007 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend do Ierisosa u Grckoj sa NX500... i vec se razmisljam da ga stavim na oglase. Mislim da sam promasio kupovinu. Ne znam kako sam mislio da mogu lagodno i sa suprugom da se vozim, kad ni na NC nisam imao bas dovoljno snage kad sedne nas dvoje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6869 Napisano Utorak u 15:06 Nemanja Stojanović, 1856 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nije baš za dvoje. Mislim da dvoje bez 70-80 ponija te dovodi na nivo ubrzanja kao kod prosečnog automobila na primer, a kočenje je maltene duplo duže. Šta nije ništa strašno ko voli tako da vozi, ali je problem kad si navikao na drugačije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2089 Napisano Utorak u 16:42 (promenjeno) Drug član, 1118 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan I komfor nisam siguran kakav je nazad. Sa dvoje kada se zaletis, nema vise kocenja i usporavanja , samo sve glatko da bude prijatna voznja. Vredi staviti 14T napred i naravno koristiti 6000-8500 opseg za prestizanje. Mada elastican je. Bude dosta ok do nekih 120-130kmh sa dvoje. Ali sve je teze sa dve osobe naravno, rekao bih da je vesanje problem na neravnom onda i prestizanje uzbrdo iznad 100kmh. Ali toliko sam navikao da i sa dvoje bez problema vozim brzim tempom od zeta koji ima 850gs. U krivinama je dobar i dalje. Sve ravnomerno, uglavnom samo motorom kocenje. Za naginjanje se jedino bune, ali to mora, ne sme se gubiti momentum, kada je losije ubrzanje. Promenio Utorak u 16:50 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3238 Napisano Utorak u 22:06 Slow rider, 1007 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sam morao dosta da koristim autoput, jer sam žurio da se vratim kući. I prilično smara kada je potrebno održavati brzinu 130/140kmh, gde se mašina vrti na 5-6 hiljada obrtaja. Ne kažem da volim brzu vožnju, ali za neka duža putovanja mi nije baš opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 230 Napisano juče u 03:57 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle nedelje išao sa njim do Moldavije i nazad. Iako sam išao sam, isto je bilo solidno auto puta, tako se moralo ići da ne bih jahao 3 dana u jednom pravcu. Iako sam bio sam, definitivno za auto put je kad se baš mora ići. Drži on 120-130 na 6-6500 obrtaja, ali ništa više od toga se ne može očekivati čak i kad si sam, a tek sa dvoje mogu misliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2217 Napisano juče u 04:24 Drug član, 1608 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako već pričamo o obrtajima i klasa 650 ccm je sa 130kmh na 6K obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3238 Napisano pre 22 sati Slow rider, 1007 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ono što me je pozitivno iznenadilo je jačina fara. Kada je skroz bio mrak, far je jako osvetljavao put, veoma sam bio zadovoljan. Kupio sam dodatne maglenke sa namerom da ih ugradim, ali mislim da mi za sada neće trebati. Inače, sve ostalo je bilo fino. Tek sam prešao nešto malo manje od 3000km zajedno sa ovim putem do Grčke. Umesto nosača kofera sam mu stavio nosače torbi, ali ipak ću se prebaciti na kofere. Torbe su cool i lepo izgledaju i lake su, ali mi nisu praktične kod čestog otvaranja i zatvaranja. Bez ove podloge za guzicu bih teško izdržao ceo put, to je definitivno. Pozicija sedenja i ciklistika su dobre, motor je upravljiv i poslušan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2089 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 1118 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, vladags said: Ja sam prošle nedelje išao sa njim do Moldavije i nazad. Iako sam išao sam, isto je bilo solidno auto puta, tako se moralo ići da ne bih jahao 3 dana u jednom pravcu. Iako sam bio sam, definitivno za auto put je kad se baš mora ići. Drži on 120-130 na 6-6500 obrtaja, ali ništa više od toga se ne može očekivati čak i kad si sam, a tek sa dvoje mogu misliti. Autoputem skoro nikada ne idem, ali vidis meni to ne smeta, doduse koristim ANC slusalice pa smanjim zvuk kada dugo vozim. Sa 14T lancanikom na 140kmh gps mi je oko 7400rpm, uglavnom sam tu negde na brzim putevima od 6500-8000rpm. Mislim motoru nece nista biti da ga drzis na 8000 ceo dan, pitanje komfora jedino. Ovakav raspon koristim kod neke tecnije voznje brzim putevima. Te neke brzine 120-150kmh. https://photos.app.goo.gl/r2s1SbZpyvZ6Piwr5 Promenio pre 20 sati član Blackened 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 20 Napisano pre 20 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r, f800 gs, sym sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se zalite na 500 kubika, pogledajte kako covek vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 20 Napisano pre 19 sati U prolazu, 37 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ja moj nikad preko 140 nisam vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 230 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blackened said: Autoputem skoro nikada ne idem, ali vidis meni to ne smeta, doduse koristim ANC slusalice pa smanjim zvuk kada dugo vozim. Sa 14T lancanikom na 140kmh gps mi je oko 7400rpm, uglavnom sam tu negde na brzim putevima od 6500-8000rpm. Mislim motoru nece nista biti da ga drzis na 8000 ceo dan, pitanje komfora jedino. Ovakav raspon koristim kod neke tecnije voznje brzim putevima. Te neke brzine 120-150kmh. https://photos.app.goo.gl/r2s1SbZpyvZ6Piwr5 Naravno i ja izbegavam kad god je to moguće, kao i većina, al kad se mora, mora se... Ja sam vozio sa čepićima i generalno je ok, al posle nekog vremena počnu da me žuljaju, smetaju pa ne bude baš komforno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1219 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @vladags Probaj sa izlivenim čepićima. Ja mogu ceo dan da vozim sa njima, i ništa me ne žulja @Blackened Uuuu, bravo za vožnju Promenio pre 11 sati član markommarko 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 230 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su oni sa Temu, ali imaju onaj krug da se lakše fiksiraju. Genrealno su ok ali svakako ću probati još neki model, dok ne nadjem baš one koje mi odgovaraju kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...