MaxiS 3471 Napisano Maj 7 Drug član, 1800 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do tempa, i videh hondicu. Lep motor Boja vrh. I sam bih izabrao takvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 670 Napisano Maj 7 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 670 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao sam veceras,nisam probao kakav je u voznji jos uvek,cisto koga zanima da vidi razliku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6784 Napisano Maj 9 Nemanja Stojanović, 1844 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio onaj klizni Givi, stiže krajem maja Taman će mi do tada i Srđan završiti sedište i eto novog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 670 Napisano Maj 9 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj kakav je kada stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1145 Napisano Maj 9 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje o NX500 posle pređenih 17.000 milja, tj. oko 27.000 kilometara (ne moje, tek treba 10.000 km da dobacim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 43 Napisano Subota u 18:08 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji vijak štitnika lanca se nalazi iza nosača fuzastera. Ima li načina da se skine bez skidanja nosača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1145 Napisano Sreda u 06:42 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da kupim ručicu prednje kočnice? Ima li kod nas negde ili, ako moram da naručujem iz inostranstva, koji sajt biste mi preporučili? Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7621 Napisano Sreda u 07:06 Ne silazi, 3366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Delta da se ceka ili ebay pa nekako da je dobacis, ako ti nije hitno ima sad nasih sto dolaze pa neko da donese, @dule0911 koliko tebe bese kostala rucica u Delti i jel bese bilo na stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6784 Napisano Sreda u 07:29 Nemanja Stojanović, 1844 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti dam OEM koju sam skinuo sa mog dok ti ne stigne nova da možeš da voziš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 17 Napisano Sreda u 07:41 U prolazu, 32 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Društvo juče sam imao malu nezgodu. Na zemljanom putu gdje su radovi zaobilazio sam sa 10km/h jedan autobus koji me nije vidio i dao znak rukom auto da se uključi sa sporednog puta što je ovaj i uradio ali mene nije vidio. Ja sam u mjestu stao i čovjek me udara. Udarac nije bio jak, nisam pao ali me je pomjerio nekih 20cm. Šaljem oštećenja da vidite a pitao bih drugu stvar. Da li je moguće da je od tog udara ovaj poklopac na rezervoaru malo iskočio ili ja tripujem? Kako to kod vas izgleda? Zanemarite ovu loše nalijepljenu naljepnicu ona mi služi da mi se ne pojavljuje odsjaj na viziru jer sam kupio veći.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1956 Napisano Sreda u 08:31 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, markommarko said: Gde bih mogao da kupim ručicu prednje kočnice? Ima li kod nas negde ili, ako moram da naručujem iz inostranstva, koji sajt biste mi preporučili? Tnx Original delove najcesce kupujem sa Tajlanda, https://bikerzbits.com/ Najnize cene i postarina je cesto 10-15e za lakse delove. Stigne nekada i za 2-4 radna dana za BG ako odmah posalju, samo pitanje carine jos kod nas, nekada zadrze dodatno. Do 50E i dalje prolazi bez dodatnih troskova, a vecina delova je ispod te cene. Takodje imas ok delove na https://www.carpimoto.com/ , recimo rucicu kvacila sam tamo uzeo kada je pukla. Ali Tajland najbolje, pogledas po katalogu broj dela, imaju sve, svaku sitnicu. Promenio Sreda u 08:45 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7621 Napisano Sreda u 08:44 Ne silazi, 3366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: Imam ja da ti dam OEM koju sam skinuo sa mog dok ti ne stigne nova da možeš da voziš. On tako vozi god dana nego se sad setio da zameni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1142 Napisano Sreda u 10:58 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mene je u delti rucica kocnice kostala oko 10k din sa zamenom za Afriku.Definitivno ako nije hitno poruciti sa ovih sajtova sto Blackened savetuje. Meni je trebalo za juce, a imali su je na stanju.Sent from my CPH2747 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1956 Napisano Sreda u 11:11 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su imali, kada je hitno nesto ima smisla kod nas. Ali sta god sam trazio ceka se (minimalan rok isporuke 20-30 dana uglavnom). Takodje ne drze cak ni lancanike na stanju, sramota. Brze ja nabavim i jeftinije sa Tajlanda. Jedino sto su uvek imali su filteri ulja/vazduha. Promenio Sreda u 11:12 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1145 Napisano Sreda u 18:37 (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: On tako vozi god dana nego se sad setio da zameni Hahaha, setio, ali tek treba da naručim, kupim i zamenim @Skittles Hvala, nema potrebe, naručiću Promenio Sreda u 18:38 član markommarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...