Bobni 578 Napisano Mart 16 (promenjeno) Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @iksdekoliko Sam video recenzije dolazi. Poslat je paket danas,trebalo bi sutra eventualno prekosutra da stigne,Akcija mislim da je do kraja meseca Promenio Mart 16 član Bobni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kofer malopre,ima svoju plocu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran kofer,Evo jedne slike,Ako neko zeli vise slika pisite na 062787747 poslacu na Viber,da ne opterecujem forum slikama 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristi neko ovaj vizir Givi D1203ST I kako se pokazao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6682 Napisano Mart 23 Nemanja Stojanović, 1821 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene veoma interesuje AF1203B, da vidim kako izgleda uživo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Mart 23 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittleskoliko sam skapirao taj vizir je podesiv Po visini,generalno smatram da je dobra stvari jer mozes da stelujes Po visini kako zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6682 Napisano Mart 23 Nemanja Stojanović, 1821 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da je podesiv, nego može i sam da se podešava. Pri većoj brzini ga vetar podigne. A može i da se zategne dole ili gore ko kako voli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 32 Napisano Mart 24 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Na YT ima recenzija ali za druge motore. Nisam stekao utisak da može sam da se podigne, vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Petak u 23:47 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel narucivao neko od vas hand guardove sa temua/alija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6682 Napisano Subota u 00:26 Nemanja Stojanović, 1821 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, pisao sam negde u temi o njima. Pakao je skinuti OEM tegiće za montažu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano Subota u 01:19 (promenjeno) Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pregledacu sada. Promenio Subota u 01:19 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 210 Napisano Subota u 06:41 Svrati ponekad, 158 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan stavio od GPComposit. Da tegiće je teško skinuti, ali može. Ja sam kod drugara koji ima servis skinuo sa onim pneumatskim pištoljem. Guma preko tega i smrt klještima smo držali teg da se ne okreće i tim pištoljem odvrnuli šraf. Tako se lako skinulo, a pre toga ni da krene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1020 Napisano Subota u 06:53 Zainteresovan, 416 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nedavno kupio barkbusters, samo treba da nađem vreme da instaliram (ili sa nekim/u servis). Ne bih se oslanjao na aliexpres kada je reč o takvim stvarima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 94 Napisano Nedelja u 15:37 U prolazu, 58 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2026. at 0:47, Bobni je napisao: Jel narucivao neko od vas hand guardove sa temua/alija? Da, ja jesam i skroz su Ok, plastika je odlicnog kvaliteta i to je kopija BMW handguarda, samo je prihvat naravno odradjen za hondu CB500x.Solidni su tipa oko 25 eur , imas i kvalitetnije koji su vise za OFF sa metalnom šinom kopija barkbusters-a. Na BMW imam orginalne fabricke koji kostaju 200$ u post prodaji, nema znacajne razlike u kvalitetu plastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 760 Napisano Ponedeljak u 08:39 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova honda je prelepa, a koliko citam utiske i recenzije, i predobra. Na sajmu sam je malo bolje smeknuo i stvarno je lep motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 32 Napisano Utorak u 18:54 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Kojom silom se zatežu vijci koji drže ručke suvozača kad se montira kineski nosač? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5003 Napisano Utorak u 19:02 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, iksde je napisao: Kojom silom se zatežu vijci koji drže ručke suvozača kad se montira kineski nosač? Što...ima razlike ako je japanske ili evropske proizvodnje nosač? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 32 Napisano Utorak u 19:58 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike. Nosač je čelični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5003 Napisano Utorak u 20:12 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, iksde je napisao: Nema razlike. Nosač je čelični. U tom slučaju bih batalio nauku i išao na normalno zavijanje uz upotrebu lepka na šrafu kao siguricu da se usled vibracija i opterećenja ne odvije u nekom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 94 Napisano juče u 07:23 (promenjeno) U prolazu, 58 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, iksde je napisao: Kojom silom se zatežu vijci koji drže ručke suvozača kad se montira kineski nosač? Ako bas hoces da momentujes to ti je 15Nm, ali tako mali momenti ne mogu biti garancija na motociklima da se veza usled vibracija neće olabaviti.Kao sto je @mick rekao locktite 242 ili 243 i pristojno zategni slobodnim osecajem (na racni od 250mm osecaj od 5-6kg pritiska kad stezes) bez potrebe za moment kljucem ako ga nemas, ostavi da miruje lepak preko noci...i lepak ce ga drzati od odvijanja Promenio juče u 07:24 član Dejanac 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 32 Napisano pre 18 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam pre 200 km nosač pa da ga proverim. Stavio sam i lepak i imam moment ključ. Zavrćem dva vijka godišnje i nemam osećaj a i poluga je duga 550 mm. Što sam uspeo da pronađem M8 kvalitet 8.8. do 25Nm M6 do 10 Nm možda nekom pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano pre 18 sati Go BIG or Go home, 418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Hondi delta. Nema vise ovog modela nx 500, otisli svi po 6800 eur. Stizu novi modeli u julu, imace drugaciju kolor semu i valjda neko elektronsko kvacilo. Ne bih znao sta je to, al ce cena biti 7950 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 16 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, roar je napisao: Bio danas u Hondi delta. Nema vise ovog modela nx 500, otisli svi po 6800 eur. Stizu novi modeli u julu, imace drugaciju kolor semu i valjda neko elektronsko kvacilo. Ne bih znao sta je to, al ce cena biti 7950 eur. To je da možeš da mijenjaš brzine bez pritiskanja ručice kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano pre 17 sati Go BIG or Go home, 418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A znaci bice i rucica kvacila ? Ili kao DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3837 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 1235 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imaju kvačilo, kada ga stisneš, deaktivira se e-clucth, a može i skroz da se ugasi u meniju pa je kao redovan manuelac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...