QmBGD 4662 Napisano pre 7 sati Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo mesta iza vizira za kameru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6306 Napisano pre 6 sati Nemanja Stojanović, 1724 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, sumnjam. Neprimetnija je dole svakako. Carplay sam uzeo jer mi se svideo i po veličini i po izgledu i po načinu montaže, a to što su došle kamere uz njega je samo bonus Možda najpraktičnija primena tih kamera je da pustim na ekranu da ide slika sa zadnje, kad se vozim u nekoj koloni ili nešto, kao treći retrovizor. Nego, sam spomenuo kako je lepo sve čučnulo? Baš sam zadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8150 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 6343 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jao što je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1902 Napisano pre 2 sati Drug član, 1284 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kako si to lepo i pedantno spakovao, ajd sad moj motor tako isto. Salu na stranu, picikato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...