Rider000 1895 Napisano Jul 10 Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Da, za off vec ne znam. Pricao sam o voznji na asfaltu. Ono sto sam ja primetio je da je CB500X lepse upijao neravan asfalt, ispupcenja, udubljenja. Manje se osetilo, samo prepliva preko. Ostalo je manje vise identicno, sto se tice voznje na asfaltu naravno. Offroad vozim jako malo, ugl. zemljani putevi i makadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 36 Napisano Jul 10 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovima iz honde nije bas dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14769 Napisano Jul 10 Integrisan, 7933 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta, 76,000 dinara Posle ja mislio ketrdži skupi... Jeftini su izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 17 Napisano Jul 10 U prolazu, 5 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gavrilo87 je napisao: Ovima iz honde nije bas dobro Sve nabrojano mozes kupiti 2 ili 3x jeftinije, recimo heed crash bar je 140 eur, jos skuplji hepco and becker je oko 220 eur... uticnicu imas kopiju orginalne na aliju sa konektorom plug and play za 1300 dinara itd...nosac zadnjeg kofera givi/kappa je 100 eur...itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6270 Napisano Sreda u 18:03 Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preuzeo danas svoj MY25 NX500 7.200 su trenutno na akciji, sasvim ok. Prvi utisak posle Afrike je da je baš lagan Povezao sam ovu glupost od aplikacije, Honda RoadSync i savetujem vam da se ne bakćete time. Idem sad da instaliram Denali SoundBomb. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3473 Napisano Sreda u 18:12 Drug član, 1645 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom ,uživaj u mašini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano Sreda u 19:11 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Zasto promena tako brzo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Sreda u 19:14 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes shvatio zene sto menjaju raspoloženje 6 puta na dan onda ces shvatiti i njega sto menja motore 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6270 Napisano Sreda u 20:08 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne motam sve motore unazad, ko ima toliko vremena, aj samo poslednjih 5 TRK502X - izgleda lepo ali bio previše težak a slab, daj nešto malo lakše, malo jače, prodao posle 2 meseca i manje od 1000km, bio kod mene januar i februar. NC750X - taman jak kolko treba, frunk je odličan, al krenuo da ga teram po blagom offu, i nije mu se svidelo to uopšte, daj nešto šta može malo off možda, pa i da žrtvujem malo snage. 10hkm, godinu dana. CF450MT - e kul, ovo definitivno može off i to više nego što ja umem, al onda prešao 10hkm za godinu dana opet, od toga ni 200 na offu, jer kad se vozim, to je skoro uvek sam - a kad sam sam i daleko od kuće, ne zajebava mi se da se zavlačim negde kad ne umem baš. ako ću da samo putujem, daj onda neki putni - a šta je bolje od: CRF1000L Africa Twin - kraljica puta, samo što sam je uzeo kad sam baš mnogo jurcao po gradu, gde mi je bila pakao. prešao tipa 1000km za dve nedelje sve tu BG, i reko daj da vidim makar kakva je van - izvozao TA i TF, i na putu je top, ali vozeći se nazad dunavskom magistralom koju sam više puta vozio sa svim prethodnim motorima sam razmišljao kako mi nije ništa zabavnije nego na bilo kom drugom, samo eventualno idem malo brže na nekim deonicama, ali tera me u kriminal, i definitivno nije vredno patnje po gradu, a ne mogu da je ostavim samo za touring a da imam nešto drugo za sve ostalo. prešao oko 3000km za možda dva meseca ili manje. i eto me opet na Hondi, samo lakša jedno 40kg, ok, slabija, ali nije mi to neki strašni problem, ako je to cena koja je potrebna, nek bude. pa ćemo videti kada ću opet poželeti ili nešto jače za put ili nešto lakše za off Mada, sada po prvi put imam dva motora paralelno, kada se gospođa navikne na tu situaciju možda podelim da jedan bude putni a drugi off/grad edit: ja kad bih kao neki ispod nicka listao sve ex motore... Promenio pre 19 sati član Skittles 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2679 Napisano Sreda u 20:22 Andragog, 5248 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Bar su ti oba ispod 500ccm pa nisu skupe registracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 292 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Dosta realno napisano. Nek lepo sluzi nova masina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1039 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Razradjuje motore, pa proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6270 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Još da krenem uslužno koga mrzi da se razvlači 1000km, a ja taman da izgustiram 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2679 Napisano pre 10 sati Andragog, 5248 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Za 7-8 dana se javljam, zanima me NX500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...