Vojkan 180 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i srećno, gde je lokacija, evo nudim se da budem 1. klijent u novom objektuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Octobar 7 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Vojkan said: Samo napred i srećno, gde je lokacija, evo nudim se da budem 1. klijent u novom objektu Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Opstina Temerin u Backom Jarku tacnije Slobodno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan E išao sam tamo svojevremeno na pecanje, super Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Octobar 7 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Vojkan said: E išao sam tamo svojevremeno na pecanje, super Послато са M2101K9G помоћу Тапатока e taman onda znas ja sam druga kuca od istog tog ribnjaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uradio danas servis 10k, sve kao do sada, 17k din, raspitao se za TBox, ima na stanju, 250€, treba da se zakaže da bi ga u servisu "vezali" za motor, malo mi Ognjen pokazivao app, ima par dobrih stvari, npr logovi svih vožnji, datumi, vreme, V max I sl..Navigacija, kao što sam i mislio, samo strelice pravo, levo, desnoE da, i ono, javlja ti kad se motor mrda.Pitah I kakve su šanse da dobijemo neko mapiranje van EU standarda, odgovor NEMA ŠANSEПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5222 Napisano Octobar 7 Drug član, 1865 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I , kako se povezuje na net ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 26 Napisano Octobar 7 U prolazu, 45 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima e-sim karticu u sebi isto kao i vw vozila što imaju, ja na Škodi imam isto to da vidim podatke o vožnji lokaciju na mali itd. Povezuje se na internet preko e-sim kartice koju ima u sebi, verovatno fabrika plaća to nekako operaterima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Vojkan je napisao: Uradio danas servis 10k, sve kao do sada, 17k din, raspitao se za TBox, ima na stanju, 250€, treba da se zakaže da bi ga u servisu "vezali" za motor, malo mi Ognjen pokazivao app, ima par dobrih stvari, npr logovi svih vožnji, datumi, vreme, V max I sl.. Navigacija, kao što sam i mislio, samo strelice pravo, levo, desno E da, i ono, javlja ti kad se motor mrda. Pitah I kakve su šanse da dobijemo neko mapiranje van EU standarda, odgovor NEMA ŠANSE Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Vojo...pomeranje motora...uzmeš 10e senzor kapice povežeš na telefon i imaš opciju. Navigacija meni bolja varijanta Beeline imaš oko 150e komplet ako gledaš ''strelice'' TBox je preskupa stvar za ono što nudi. Štaviše mislim da naši namerno uzimaju te klot verzije samo da bi još keša uzeli u naknadne ugradnje. Neka količina Beneli motora je stigla kod nas...naravno sa Italijanskog tržišta i ljudi nisu mogli da koriste TBox kod nas ali je isti uređaj zdušno silovao akumulator pa su ljudi morali da ga isključuju kako ne bi akumulator stradao. Promenio Octobar 7 član mick 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan I , kako se povezuje na net ?Nije umeo da mi objasni, kaže bluetooth - om se vezuje za telefon!!!@mick Naravno da je preskupo a o toj navigaciji mi izoštriš na nekoj kafiI da, zaboravih, fabričke gume CST su ispustile svoju napaćenu dušu na okruglo 10 hiljada km, držale su iznenađujuće dobro ali nisu potrajaleПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 8 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vojkan je napisao: @mick Naravno da je preskupo a o toj navigaciji mi izoštriš na nekoj kafi I da, zaboravih, fabričke gume CST su ispustile svoju napaćenu dušu na okruglo 10 hiljada km, držale su iznenađujuće dobro ali nisu potrajale Koliko za vikend se vidimo na vožnji pa se pojašnjavamo! Inače ni ja nisam zadovoljan sa mojim Maxxis gumama do duše guraju preko 11k i biće za sledeću sezonu ali u odnosu na Metzeler Tourance su klasa ispod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Octobar 8 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkan sta ti je sa gumama, meni na 12k imam jos nekih 2mm do granicnika na zadnjoj, a drze super i dalje?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Octobar 8 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Došlo do graničnika, zadnja pogotovo, JBG ja sam 120+ 3 kofera skoro uvek puna a letos sam napravio jednu turicu od oko 1700 km, 4 dana po onoj vrućini, tad je dobila i kocku.Inače lepo drži ta guma, baš sam bio zadovoljan!Gledam kod kolege na NCu, mischelin road 5, prešle 22k, u odnosu na ove moje k'o noveПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Octobar 8 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @mickmoze link za te senzor kapice. Meni ce trebati za e-biciklu. ako rade posao,bar malo da zastitim. Uzeli smo proletos 2 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 8 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, DaliborBP je napisao: @mickmoze link za te senzor kapice. Meni ce trebati za e-biciklu. ako rade posao,bar malo da zastitim. Uzeli smo proletos 2 komada. To sam uzeo baš davno... Imaš sad moguće još jeftinije na Temu. Gledaj baš za moto opciju sa dva senzora uz app koja ima opciju dojave o kretanju, mislim da su ti senzori sa BT opcijom. Još možeš da nahvataš onaj mali gps lokator i laganica zaštita za malo keša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1170 Napisano Octobar 9 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pripazite na te kapice. Na tubeless gumama sa gumenim ventilom nekima se desavalo da pokidaju ventil jer je "kapica-senzor" nesto teza i odradi svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ristajl, točak žica, izmenjeno ogibljenje, veći klirens...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 31 Napisano Octobar 21 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , Negde kroz glavu mi se provlaci , da se i ja opredelim za nekog Kineza novog , iako nisam bas neki veliki fan Kineskih vozila , najvise zbog delova , jer i za Japance tesko naci neke delove , ali avaj , ovo je u garanciji pa eto bar 4 god si miran . Razmisljam se izmedju CF moto i QJ , zanima me kakv je servisna podrska i iskustvo sa CF - om , ozbiljnost servisiranja , itd ... ovaj MT 700 mi je bas zapao za oko . Nesto sam pisao uvezi nekih modela na mejl u CF Moto Srb , odgovor sam dobio zapratite nam instagram stranicu za vise informacija . I kako ste zadovoljni sa MT 700 , ne prelazim puno , oko 3 -4 000 km godisnje . Ali volim da motor uvek bude u top stanju i spreman za voznju. Pisao sam QJ , dobio sam par mejlova msm prepiska sve u detalje , tako da mi vec u tim nekim banalnim stvarima zvuce dosta ozbiljnije. Sto se tice servisiranja i kupovine sve bi obavio u NS , ako se odlucim za jedan od dva brenda. Hvala Promenio Octobar 21 član PredragM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1411 Napisano Octobar 21 Drug član, 555 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 10. 2024. at 22:29, Vojkan je napisao: Ristajl, točak žica, izmenjeno ogibljenje, veći klirens... Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Moram priznati da mi nije jasan ovaj novi izgled. Čak i da su istinite glasine da prestaju da proizvode 800MT, ostaje MTX koji izgleda isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...