andrej. 3920 Napisano Mart 9 BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Uzeto u Barelu Kaciga je FF, 22.06, ima pripremu za pinlock i komunikaciju. S veličina - 9000din Jakna ima protektore na ramenima i laktovima, može da se dokupi i kišna postava. Devojka je 160/55kg, stoji joj idealno - 9000din I jedno i drugo je u odličnom stanju, nošeno je na par kraćih vožnji i od tad se premešta po stanu. U principu mogu slati i poštom, ali sam pre za lično preuzimanje, pogotovo za kacigu. 064 444 5548 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 601 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina jakne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3920 Napisano Mart 9 BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni S, sad vidim da nisam napisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3920 Napisano Mart 17 BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 8000 jakna, 8000 kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3920 Napisano Mart 24 BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 726 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 565 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto znaci i moze da pomogne prodaji, ova kaciga uopste nije za zajebanciju. Uzeo sam je u drugoj kolor semi, cisto da bude prirucna, a malo posle toga uzeo Scorpion exo 520 air koja je vise nego duplo skuplja bila. Evo ga scorpion stoji, nosi se ponekad cisto da kazem da nisam bacio pare. Meni je tako legla ta revenge 2 kaciga da je to neverovatno. Za te pare, nema bolje opcije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...