Jump to content

Moto Zajednica

CFMOTO 700 MT

Recommended Posts

• prisutan, 1184 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Potražite profil na Facebooku Blazo Djukic post.. o novom Transalpu je riječ. Meni izašlo na Face grupi Život na motoru. Sve će vam se kasti samo.. , o koroziji je riječ,,

Promenio član mali_zmaj

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Купујем
On 27. 9. 2023. at 19:05, cika miloje je napisao:

Nisam našao temu za ovaj motocikl, pa ko velim da se i o njemu napiše neka. 

Mašina je paralelni dvocilindraš sa 693 cm3, razvijena na bazi  "starog" 650, snage 49 kw (66 KS)  sa 60 Nm obrtnog momenta. Ram je cevasti čelični. Prednja podesiva viljuška hoda 43mm, nazad podesivi monoamortizer. Točkovi su livene 17-ice. Kočnice J.Juan, napred dvoklipne na dva 300mm diska, nazad je disk od 240mm. Prednja guma je dimenzija 120/70, zadnja 160/160. Visina sedišta je 820mm, sa opcijom do 840mm. Rezervoar kapaciteta 18 litara. Ima 5 inčni TFT displej, i dva USB ulaza. Motor spreman za vožnju ima masu od 213 kg. 

U ponudi je u Srbiji po ceni 6890 evra.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Redovna cena: 6.890 €
Stara akcijska cena: 6.290 €

NOVA AKCIJSKA CENA DO 15.02.2025.: 5.660 €

Bez učešća samo rata 96€.

Što se mene tiče mogu zatvoriti sajt polovni motori, cene bezobrazne a drešine sve preko 20 godina

Uskoro novi kinez

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: CF MOTO 700 MT

Redovna cena: 6.890 €
Stara akcijska cena: 6.290 €

NOVA AKCIJSKA CENA DO 15.02.2025.: 5.660 €

Bez učešća samo rata 96€.

Što se mene tiče mogu zatvoriti sajt polovni motori, cene bezobrazne a drešine sve preko 20 godina

Uskoro novi kinez
Ovo je cena za stari model

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Купујем

Da, prošla baba sa kolačima. Nema ga više u ponudi. Ali dobro, ima drugo nešto možda Voge 525 na neke rate

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: CF MOTO 700 MT

Ako nekog zanima model 2023. možda bih prodavao svoj, 12k km

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• MK SO Zandarmerije, 641 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

ljudi,koja je osnovna visina sedista za 700mt koji se prodaje kod nas ?  800 ili 820 mm ?

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: CFMOTO 700 MT

Za model 2023 piše 82cm a opciono 84cm, ja sam dobio 84cm kad sam kupio što meni lino odgovara, niko mi nita nije rekao za visinu...??

• MK SO Zandarmerije, 641 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

nisam napisao,ali sam mislio na ovaj poslednji model. ako je stvarno 80 cm kako pisu, to je top za mene,nisam bas nesto visok,177 bos :)

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT
Pre 17 sati, brankoXM je napisao:

ljudi,koja je osnovna visina sedista za 700mt koji se prodaje kod nas ?  800 ili 820 mm ?

Visina sedišta je po fabričkim podacima 800 mm. Visina na ovom modelu može da ide do 835, verovatno sa zamenom sedišta kao na 450 MT modelu.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 42 postova

Ima li neko da je kupio- vozio novi 700MT da prenese utiske.Cekam  u CF CG da ga vidim ali nece skorije.Cini se da je za visinu 190+cm nisko sjediste ali treba vidjeti uzivo citav motor.Ovako sam jurio Voge 525 pa se razocarao kako je nizak i nekako kratak.

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: Voge SR3

Ja sam u potrazi pa sam iskoristio priliku da sednem na sve što me interesuje na sajmu, inače smo približne visine. Od kineskih turing motora, najkomforniji su Zontes 703f i qj 650x, ostalo je sve tu negde. Na 700mt jeste niže sedište ali je položaj nogu solidan ali je sve ostalo bez veze nekako pa ga nisam ni razmatrao. 

• U prolazu, 42 postova

U glavi mi je nedje da su Zontesi QJ-ejevi Kove-ji jos kineskiji Kinezi😏 ili zato sto ih ovamo nema ili ima vrlo malo za pogledati,uporediti.Zasto kazes da ti je 700 izgledao bezveze?Sta te najvise odbilo od razmatranja,hvala.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: Voge SR3

Sav je nekako nezgrapan, nizak i debeo, tabla odaljena a mali displej, baš mi nije legao.

Cena je dobra, oprema je dobra i sigurno je dosta motora za te pare al mora da se vidi uživo. Ja se nakon svega viđenog, okrećem ka Voge 625 iako je tek neznatno povećan u odnosu na 525

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1487 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

NlQouYd.jpeg

На први поглед зааанимљиво. 

Мини 800МТ. 

Не делује ми та удаљеност и величина дисплеја као нешто што наглашавају као ману.

Мислим неће се гледати филм и возити, поента је ваљда у вожњи.

Овако физички, у месту, мене је купио.

Још само да се проба у вожњи.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• U prolazu, 42 postova

Juce u PG u salonu vidim novi 700mt.Konacno sam docekao da ga pogledam i sjednem.I sta se desava...ta udaljena i mala instrument tabla stvarno jeste takva.Ajde to i da preskocim ali polozaj sjedenja za mene nemoguc.Moje duge noge na 190cm visine ne mogu u ona udubljenja na rezervoaru.Koljena mi strce preko i tacno na onim ispupcenjima uzasno zuljaju.Zbog dvodjelnog sjedista nazad se ne moze dalje sjesti.Kada stavim noge na fuzastere desno stopalo na kocnicu i nekako ali lijevim jednostavno, kada uglavim koljeno u onaj dio rezervoara,ne mogu da saltam.Toliko je nemoguc polozaj za voznju da sam rekao prodavcu da mi ga pokloni uzeo ga ne bih.Sjediste je niskih 80cm i meni poslije stare Afrike od 90 je neprihvatljivo.Tako da sam prekrizio 700,nazalost.

• Hvala 1

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: CFMOTO 700MT

Probaj stari 700mt (2023-2024). Ja sa 190cm lagano stajem i bas mi je taman

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5078 postova
Juce u PG u salonu vidim novi 700mt.Konacno sam docekao da ga pogledam i sjednem.I sta se desava...ta udaljena i mala instrument tabla stvarno jeste takva.Ajde to i da preskocim ali polozaj sjedenja za mene nemoguc.Moje duge noge na 190cm visine ne mogu u ona udubljenja na rezervoaru.Koljena mi strce preko i tacno na onim ispupcenjima uzasno zuljaju.Zbog dvodjelnog sjedista nazad se ne moze dalje sjesti.Kada stavim noge na fuzastere desno stopalo na kocnicu i nekako ali lijevim jednostavno, kada uglavim koljeno u onaj dio rezervoara,ne mogu da saltam.Toliko je nemoguc polozaj za voznju da sam rekao prodavcu da mi ga pokloni uzeo ga ne bih.Sjediste je niskih 80cm i meni poslije stare Afrike od 90 je neprihvatljivo.Tako da sam prekrizio 700,nazalost.
А да ви мало почнете да гледате Triumph моторцикле, имате тамо увозника, распитајте се, веома добри, поуздани и одлична циклистика. Делови за највише 15 дана у гарантном року и има баш све од А до Ш. За додатну опрему нечу ни да коментаришем.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6168 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Jedini mali ali baš maleni problemčić je sićušna razlika u ceni ::)

• Sviđa mi se 4
  • Haha 6
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja