estel 649 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: Platner? Oni su postali Autoprometovi ovlasceni serviseri QJ-a posle one igranke s pocetka godine kada su ovi prvi sipali 1l vise ulja Ja sam na test danu u junu u Autoprometu probao srt800, xcape 650 i naravno za kraj ostavio svt650x i nijedan od ova prva dva mi nije legao kao SVT. Moto Morini mi je cak ostavio bas onako bezveze ukus u ustima jer je u krivinama plesao zadnji kraj kao da si na talasima, a i gas je bio toliko stegnut da se ponasao kao automatski tempomat, gde pustis rucicu, ona tu ostane. Bilo je jos nekih sitnica koje nisu ostavile neki veliki utisak, pa sam ih i zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 6 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, estel je napisao: Oni su postali Autoprometovi ovlasceni serviseri QJ-a posle one igranke s pocetka godine kada su ovi prvi sipali 1l vise ulja Ja sam na test danu u junu u Autoprometu probao srt800, xcape 650 i naravno za kraj ostavio svt650x i nijedan od ova prva dva mi nije legao kao SVT. Moto Morini mi je cak ostavio bas onako bezveze ukus u ustima jer je u krivinama plesao zadnji kraj kao da si na talasima, a i gas je bio toliko stegnut da se ponasao kao automatski tempomat, gde pustis rucicu, ona tu ostane. Bilo je jos nekih sitnica koje nisu ostavile neki veliki utisak, pa sam ih i zaboravio. Auuuuuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 6 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, uketic je napisao: @mick Sve znam, imao sam i ja dva kineska motorića vozikao Ih po gradu ,keway speed 150 sjajn motorić i nesretni Sprint Apolo 250cc (tragedija motor) kupio nov na sajmu 2009. , zato sve ovo i pišem. Jaooo daaaa 250ka...nju sam zaboravio! Ja sam 2007 uzeo Qingqy 200GY...taj motor i dan danas radi sa njim osim jedne polomljene poluge menjača i izgubljenih šrafova od vibracije problema nije bilo a mukica asfalt skoro da video nije! Posle se pojavio taj Apolo i iz iskustva drugih zaključujem da je bio mali promašaj što se kvaliteta tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Septembar 6 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sve je to ista fela...nema tu dobar ovaj, onaj...mislim da su svi isti jer imaju iste ugovore sa fabrikama. Do sad sam imao 4 različita kineska brenda i ako ti kažem da je sa svima bilo iskustvo bukvalno isto ne bih preterivao. SYM 250GTS/firma pre EuroS- samo su me bledo gledali i ponavljali pitanje ''kako si uspeo EFI da prebaciš na karburator''?? CF Moto 650NK/Guevara- nemaju delove, naručivanje traje večnost, cene prenaduvane...servis očaj (moje iskustvo). Benelli/Burnout TRK502X- kratki sa delovima, po nešto imaju dooosta više ima CG od nas, cene srednje ako nešto ne daj Bože naručiš velika je verovatnoća da nećeš ni dobiti. Ja recimo evo 12ti mesec čekam naručene nalepnice motor je prodat pre 7 meseci 3: QJ/Autopromet SVT650X- još nisam ništa tražio ali se spremam i potpuno ista priča samo što su jeftiniji od ovih gore navedenih. U svakom slučaju brendovi koje sam nabrojao su svakako pristojne izrade i dokazuju se iz dana u dan. Redovan servis i to je to. Svakako ima delova za redovna servisiranja tu nema priče samo može da se bira da li ćeš iste delove platiti po normalnim cenama ili ćeš platiti po supersonično velikim cenama koje guraju dileri...tu uboga Gevara prednjači ohohooo!Sym nije Kinez, i ozbiljna je i dokazano kvalitetna i pouzdana firma kao i Kymco i rade se u Tajvanu.Apropo Milano firme, nekadašnjeg generalnog uvoznika Krmka za Srbiju, nemam lepih reči, jer su 2007/2008 bili nesposobni da nabave delove u garantno roku, što je na kraju dovelo do penala i problema koje sam im napravio nakon podnošenja tužbe i prijave zbog mazanja i laganja da su delovi tu, sa se carine, da samo što nisu, i tako prodje jedna sezona, bilo je priče o tome na forumu detaljne, tako da ja njima ništa ne verujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 6 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, saxi je napisao: Sym nije Kinez, i ozbiljna je i dokazano kvalitetna i pouzdana firma kao i Kymco i rade se u Tajvanu. Nemoj to kolega dobićeš packu na konto Kosova od ovih ostalih ...Tajvan je deo Kine tako da što se mene tiče SYM/PRC je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Septembar 6 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, saxi je napisao: Sym nije Kinez, i ozbiljna je i dokazano kvalitetna i pouzdana firma kao i Kymco i rade se u Tajvanu. Istine radi, i Sym i Kymco jesu tajvanske kompanije, ali većina skutera im se proizvodi u Kini, gde je jeftinija proizvodnja. Kymco još možda AK pravi na\u Tajvanu, a SYM Maxsym TL modele, tj. samo one najskuplje, a ostalu boraniju jock. Tajvan je hi-tech zemlja\regija, visokog nivoa razvoja i, ne tako daleko od standarda Japana, pa se više ni ne bave mnogo slabo isplativom proizvodnjom, šrafljenjem šrafova i uvrtanjem kablova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako Honda ode idem u Novi Sad po SVT...Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 6 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Gordak985 je napisao: Ja ako Hodna ode idem u Novi Sad po SVT... Sent from my SM-S911B using Tapatalk Znaci dogorelo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, mick said: Auuuuuu... Pricaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 8 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, estel je napisao: Pricaj Pa ne znam...možda budu ok da ne grešm dušu. Dok nisu izgubili licencu za Yamahu bili su top skupi Drugar je kod njih uzeo dva zaštitna prskluka na naduvavanje Dainese(600e po komadu)...jedan se otvorio na cimanju pri stajanju sa motorom. Čovek otišao kod njih na reklamaciju. Posle dugog cimanja i svega pošto je Platner odbio svaku saradnju drugar pošalje dopis direktno fabrici i pomene da njihov diler ne izlazi u susret iz nekog razloga. Odgovor je bio...''mi nemamo nikakvu saradnju sa firmom Platner žao nam je''. I tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam odlučio kupiti svt 650, pitao sam za delove i rekli mi da ih ima više nego za japance. Nisam ni tad u to poverovao, ali sam zato baš odabrao svt jer sam se nadao da će neki deo pasovati od stroma....nejverovatnije da neće.... Nadamo se da će naši kinezi raditi dobro i da neće biti potreban neki servis ozbiljan a u nastavku priče, nadam se da će biti delova. Verujem da delova ima dosta za cf moto danas, ali pitanje je bilo pre 10 godina da li ih je bilo. Tako da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znači ima ih više nego za japance? Nego treba neko ko ima znanje i vreme, da vidi koji su delovi izmenjivi sa ostalim brendovima. Mnogi motocikli dele jedne te iste komponente. Pa napravite neku listu pa polako dopunjavajte kako saznajete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Septembar 9 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ja se bojim onog našeg principa lako ćemo i obećavanja ima ima a kad dodje baš i nema. Sve može dok se ne proda a kad se proda paaa ebi ga. Zavlači te ko stigne na sve strane, a živci pokidani. Pritom zastupnik nekog brenda može da se povuče sa tržišta pa posle vadi oči i sa garancijom i sa delovima. A mi smo jako malo tržište za proizvođača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Na svu sreću, qj je počeo da se prodaje i u regionu a i malo dalje....ako nešto ne bude kod nas, biće kod komšija ili na aliexpresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis prosao. Ostavio motor, sat i kusur vremena kasnije dosao po njega. Motor spreman i to je to. Nista vise, nista manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 136 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju, najskuplje ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Septembar 9 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan To su zlatne ruke, samo vi ne razumete... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična cena za mali servis u ovlašćenom servisu, koliko vidim kod drugih je to i do 50% više, a ne da idemo u premium marke.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Septembar 9 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Opet "stručnjaci" sipali više ulja nego što treba, pakao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 9 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Alekre said: Odlična cena? CF Moto je 15k+ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da su sipali, nego su mu naplatili 4L. Sad sam pogledao moj racun sa servisa. 3L ulja je naplaceno po 2000 din/L Putoline 15w50. To je 6000 za ulje, 1000 i nesto filter ulja i 4500 ruke. Ukupno malo ispod 12,000. Kymco, N.Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična cena? Pogledaj ostale. Voge je oko 10, ostali preko 12, CF moto preko 15, o premijum brendovima ne mogu i neću, ali svakako ne verujem da su ispod tih nekih 15ak. Pričamo o ovlašćenim servisima u garantnom periodu u realnosti u kojoj živimo. To što ja to mogu da odradim sam nije predmet priče :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7090 Napisano Septembar 9 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zhex said: I na kraju, najskuplje ruke... Ovo je po meni više nego razumno. Cena ulja je jedna od najnižih koje sam skoro video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh - 3.2l ulja sipano, a treba 2.7l sa promenom filtera, ili 2.4l bez. Ne znam sta da mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...