DaliborBP 1242 Napisano Maj 1, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, admiki je napisao: Očegledno nisi vozio Yugo ili Ladu. Pa da vidiš kako pokazivač skače na svakoj rupi ili krivini. Novi automobili pokazuju nivo goriva kao funkciju dometa sa preostalim gorivom prema nekoj prosječnoj potrošnji u zadnjih x minuta. Kad sam prvi put to vidio penjući se autom po nekim krivinama, usro sam se živ da mi je šupalj rezervoar. Tek kad sam krenuo niz drugu stranu brda i vidio kako pokazivač raste onda sam skontao kako radi. Pa ovo ti je ta fora,kao na yugu. Imas pola,zabodes prednju imas pun rezeevoar,dodas gas,prazan. To je i mene nerviralo na trk. Sto se tice tih stitnika i tih stvari,verovatno zurba pa daj da se sto vise isporuci. Ali ,opet...nov motor,daj mi isporuci kako treba. Ostale stvari ne bi komentarisao,jer ih nisam koristio. Generalno ja volim sve te zajebancije,tft,daj ovo,ono.. Ali od svega toga,samo bi voleo da mi navi radi na displeju,pritisak u gumama, kolor dispej,obrt. digitalna i to,nista mi nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Koliki pritisak treba da je u gumama? Ako moze brzinski, da ne trazim sad uputstvo po temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2988 Napisano Maj 1, 2024 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zar nemas nalepnicu na zadnjoj viljušci, pise lanac koliko zategnut i gume na koliko se duvaju. Od prilike neki standard je 2.5-2.9 Ako skakuće onda manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, RankoBg87 said: Zar nemas nalepnicu na zadnjoj viljušci, pise lanac koliko zategnut i gume na koliko se duvaju. Od prilike neki standard je 2.5-2.9 Ako skakuće onda manje Nisam ni pogledao… Sramota Hvala Inace, zanimljiva stvar: imam 196cm i naravno probleme sa ledjima. Ali kad sednem na SVT, ledja ne bole Pozicija sedenja mi zaista prija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Maj 1, 2024 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno ga preuzeo, nije neka kilometraza 90km posle prvog dana, ali zasada nemam neke zamerke, najvise sam primetio malo više lufta na ručici za davanje gasa ostali mi je dobro sve Promenio Maj 1, 2024 član Krpa31 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Maj 1, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Krpa31 dobro nam došao neka te lepo i sigurno služi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: @Krpa31 dobro nam došao neka te lepo i sigurno služi!!! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Maj 1, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj freeplay na gasu mozes podesiti kako zelis. I mene to nervira ali treba da postoji u odredjenoj meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6403 Napisano Maj 1, 2024 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: freeplay Slobodan hod na srpskom, ako si zaboravio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 2, 2024 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trne ruka ako ga pritegnes mnogo. Bićeš kao u Moto GPu, air pump sindrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Maj 2, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, aca-pn said: Slobodan hod na srpskom, ako si zaboravio. Hvala, da znas da jesam. Sta da radim kad nema uputsva na srpskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 2, 2024 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za većinu motocikala je od 2-6 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Maj 4, 2024 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle par dana voznje od preuzimanja masine da i ja iznesem svoje utiske. Moji utisci su da je masina jako dobra, da je bolje sto je stavljen celicni, a ne limeni ram. Motor se vozi fenomenalno, oko 5l je potrosnja ovih prvih 700km sto sam prosao (lagana voznja jer se agregat razradjuje), agregat 1 prema 1 sa Stromom XT (vozimo se uporedo i menjamo, burazer na XTu). Sajla gasa ima malo veci hod (@mick je vec dao neko razumno objasnjenje zasto je tako), ali kada se namesti ruka na gasu nema trzanja, a pritom to moze da se nasteluje na prvom servisu. Motor ja tvrd, ali meni to odgovara jer ne planiram off road, samo touring, pa mi je tvrdje ogibljenje svakako bolje. Kocnice su vrhunske, u odnosu na Stroma XT za 3 klase bolje (ako ne i mnogo vise). Mane su mi zavrsna obrada dugmica i plastike. Verujem da zvucim pristrasno, ali ja zaista ne znam sta drugo da navedem. Vibracije ne mogu da navodim, ipak su to 2 cilindra i V po 90 stepeni, ali svakako dosta manje izrazene nego na XTu Razlog zasto poredim sa Stromom je iz ociglednih razloga, a i zato sto je to motor koji sam vozio pre ovog, a i imamo 2 u porodici (oba kupljena nova, jedan presao 80k, a drugi XT presao oko 46k). Promenio Maj 4, 2024 član pirkee 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 4, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, pirkee je napisao: Sajla gasa ima malo veci hod Sve lepo i cestitke na novoj masini! Nego, nisam ispratio... Zasto cekati servis da se nasteluje sajla? To valjda odmah i na licu mesta namestis kako ti odgovara (za 6 sekundi), podese se rucice kocnice/ kvacila, ugao guvernala. To je ono osnovno, kao kada sednes u auto i odmah namestis sediste i retrovizore, svi smo razliciti, nema univerzalnog podesavanja, ne privikavajte se, vec po sebi podesite drugari! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Maj 4, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Sve lepo i cestitke na novoj masini! Nego, nisam ispratio... Zasto cekati servis da se nasteluje sajla? To valjda odmah i na licu mesta namestis kako ti odgovara (za 6 sekundi), podese se rucice kocnice/ kvacila, ugao guvernala. To je ono osnovno, kao kada sednes u auto i odmah namestis sediste i retrovizore, svi smo razliciti, nema univerzalnog podesavanja, ne privikavajte se, vec po sebi podesite drugari! Iskreno ne znam dal ce da zatezu oko garancije, a posto cu na servis vec u sredu onda nije frka da sacekam. Ostalo mi sve leglo. Ja vizir necu da menj jer mi prebacuje vrh kacige, a ja volim kad me malo po telu bije vetar. I da, ono sto me je bas iznenadilo, 0% vetra po kolenima i nogama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6403 Napisano Maj 4, 2024 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pirkee said: Iskreno ne znam dal ce da zatezu oko garancije Pa majku mu, nastelovaćeš sajlu, nećeš da otvaraš mašinu na pola. To je bukvalno 5 sekundi posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Maj 4, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio čovek nov motor u garanciji, neće ništa da dira. Samo da ti ne naplate 2000 podešavanje tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Maj 4, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namesti sam kakva crna garancija.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Maj 4, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Maločas pijem kafu na raskrsnici na Vencu, i gledam na 2 metra parkirani beli SVT650X... Mnogo dobro izgleda, nisam znao da je tako velik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, DraganNS je napisao: Maločas pijem kafu na raskrsnici na Vencu, i gledam na 2 metra parkirani beli SVT650X... Mnogo dobro izgleda, nisam znao da je tako velik. Beli se vodi u dozvoli pod “crna M” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem li ga, belo-crno-žut.... Ovaj je na ključu imao privezak na kome je pisalo "Demo", tako da vam se sekta rapidno širi. Ali, stvarno, dobro izgleda uživo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 5, 2024 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I moj stize kako pise jun/jul. Crna boja u pitanju, kao Pajin (@Krpa31) gore, samo bez kofera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2024. at 10:22, pirkee je napisao: Moji utisci su da je masina jako dobra, da je bolje sto je stavljen celicni, a ne limeni ram..... Kocnice su vrhunske, u odnosu na Stroma XT za 3 klase bolje (ako ne i mnogo vise). Vibracije ne mogu da navodim, ipak su to 2 cilindra i V po 90 stepeni, ali svakako dosta manje izrazene nego na XTu Ako možeš da pojasniš koji je to limeni ram i zašto je bolji čelični u odnosu na druge ramove? U vezi kočnica, u kom smislu su 3 klase bolje? Pošto imaš i 2 stroma u kući, mogao bi da odradiš uporedni test kočenja sa nekim vrednostima 50-0, 100-0 da imamo tačne vrednosti i direktno poredjenje na papiru. I u vezi vibracija me zanima gde tačno osećaš vibracije na stromu u odnosu na qj, tj gde su dosta manje izražene na qj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Milanezi je napisao: Ako možeš da pojasniš koji je to limeni ram i zašto je bolji čelični u odnosu na druge ramove? U vezi kočnica, u kom smislu su 3 klase bolje? Pošto imaš i 2 stroma u kući, mogao bi da odradiš uporedni test kočenja sa nekim vrednostima 50-0, 100-0 da imamo tačne vrednosti i direktno poredjenje na papiru. I u vezi vibracija me zanima gde tačno osećaš vibracije na stromu u odnosu na qj, tj gde su dosta manje izražene na qj? Jedan dan sedneš na svoj motor odeš do AP, uzmeš motor na probu, javiš se nama koji imamo SVT. Probaš motor…sednemo na pićance posle i izogovaramo motor natenane ovako ćeš samo reći da je neko pristrasan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi motor u fokusu, više volim original nego kopiju Ali mi je zanimljivo kad pročitam neke utiske, pa moram da tražim pojašnjenja jer ne mogu da razumem šta je pisac 'teo da kaže. Čini mi se da ga je najrealnije opisao kolega kome je došao sa manjkom ulja... Ako se sretnemo negde na vožnji, rad sam da se zamenimo sa mopedima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...